Wpisy 2 006 394 – 2 006 493
4 kwietnia 2014 22:03 → 4 kwietnia 2014 23:50, 100 wpisów
ok spoko. ja tez caly tydzien siedzialem w kabinie. dopiero co na losowanie wlazlwm do domu i taka niespodzianka
Napiszę Ci tak zrezygnuj z Pandy a lepiej zainstaluj Avasta bądź wykup płatną licencję do ESET Smart Security dwa najlepsze programy antyvirustowe gdzie w przypadku tego drugiego masz też FireWalla i nie obciąża aż tak komputera.
http://www.fakt.pl/wygral-w-lotto-i-wszystko-stracil,artykuly,453534,1.html
brajan.bayo
Jocia widze,ze pare nickow ubylo przez poltora roku
Uzywam przeszło trzy lata. Brak problemów. A aktualizacje systemu już dawno wyłaczyłem
Mając zainstalowane dwa antywirusy to nie będa sobie w jakis sposób przeszkadzać?
Jaguar jak chcesz drugi antyvir to do kompletu Avirę ale nie widzę sensu. Też tak kiedyś miałem, Avira + CIS, ale potem zrezygnowałem na rzecz tego drugiego
merti Comodo Internet Security to płatne i czy może być razem z pandą
Krasnalek.Dobranoc.
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Jaguar jeśli masz Pandę to doinstaluj CIS a potem wywal zwierzątko
merti sorry bza tyle pytan ale ja w tym ciemny a co to jest ten CIS
ulala,franek a reszte nie pamietam. malo tu bylem aktywny ale czasem sledze losowanie na zywo
jocia
Dopisano wygrane jokera
aha moj komp ma 36 bit to stary komputer i tenCIS nie będzie za mocny Bo jak coś słyszałem to musi byc letki program
Dopisano wygrane multi multi
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Bonus Multi Multi: 330 000 zł
Naciśnij klawisz Win+R i wpisz msinfo32. Wyświetli się okienko gdzie będą różne informacje o twoim komputerze
Oj nie mam pojęcia a gdzie to szukać Nazwa mego kompa FUJITSU SIMENS
Nie laptop pLaska buda a na mej klawiaturze nie ma przecisku Win
Jocia masz cos na 14?
A jakaś naklejka z opisem na nim? Klawisz Win ma każda klawiatura. To znaczek Windowsa
Jaguar Pray mychy na Mój komputer i Właściwości
Wyswietlą sie informacje o systemie procesorze i ilości pamięci
Wyswietlą sie informacje o systemie procesorze i ilości pamięci
Rzecziwiście ta klawiatura jest prosta http://internetowy-sklep-komputerowy.skaner.com.pl/img/000386_1.jpg
ale ja też tam widzę klawisz Windows
ale ja też tam widzę klawisz Windows
Wieczorem było tak:
Test A na NIE - 4/20.
Test B - 5/20.
--------------------------------------------------------
Test A na NIE - 4/20.
Test B - 5/20.
--------------------------------------------------------
dobranoc wszystkim i do usyszenia . mam nadzieje,ze wkrotce. wysokich wygranych i powodzenia
Widze tą klawiature ale moja jest podobna i jest bardziej prosta
jocia
Takie coś znalazłem
Inter(R)
Pentium(R)4CPU.3,20GHZ
3.19GHz O.99GB RAM
Inter(R)
Pentium(R)4CPU.3,20GHZ
3.19GHz O.99GB RAM
Jaguar mam propozycję. Wpisz w google nazwe swojej puchy i poszukaj po obrazkach modelu, potem będzie z górki.
Ode mnie powiem ci że pamięci dla XP nie ma co żałować i choć obsługuje 3GB to jak będziesz miał 2 to też będzie super
Ode mnie powiem ci że pamięci dla XP nie ma co żałować i choć obsługuje 3GB to jak będziesz miał 2 to też będzie super
Uzyj CCleanera do usuniecia paści z kompa i w nim tez przeczyść rejestr
a potem zrob defragmentację dysków prze prawym na ikonie dysku/ Właściwości/ Narzędzia/ Defragmentacja
Tomasz Adamek będzie kandydował do europarlamentu..
kużwa.. degrengolada totalna.
kużwa.. degrengolada totalna.
Jak padnie calkowicie to napweno kupie coś nowego A jak nowego to byś co polecał
A dla wszystkich info. Jeśli nie używacie różnych dziwnych programów z wymaganiami innych nakładek systemowych to wywalcie ze systemu .NETFrameworki, zbędne i pozwala zaglądać do kompa przez M$
ja bym polecił Samsunga. dziad nie do zdarcia oczywiście na i3, lepiej i5
Jaguar zainstaluj go, powinno być dobrze. P4 to mocny procesor
Dobra, zmykam, jutro Beskid Żywiecki
Dobra, zmykam, jutro Beskid Żywiecki