Wpisy 2 002 389 – 2 002 488
1 kwietnia 2014 18:41 → 1 kwietnia 2014 20:27, 100 wpisów
torsan jakie nogi hoho byly
albin
ale o czym Ty do mnie mówisz ?
że trzeba "czekać" na takie 25 - ok rozumiem
ale naprawdę nie widzisz różnicy w kwocie za zakład ?
bo szanse w takich wielkościach - naprawdę - zostawmy poza tematem
ale o czym Ty do mnie mówisz ?
że trzeba "czekać" na takie 25 - ok rozumiem
ale naprawdę nie widzisz różnicy w kwocie za zakład ?
bo szanse w takich wielkościach - naprawdę - zostawmy poza tematem
Prawda jest taka ze Bogatemu sie Byk ocieli,a biednemu zawsze pod gorke-chyba ze masie zajebiste szczescie!!!!!!
Robal_36 pewnie ze jest roznica zaplacic 4 zl a 50 zl ale co niektrozy grubo graja w lotto jak sa takie kumulcjea w mm duz latwiej o zwrot niz w lotto
albin
a niech grają - ja Im nie wróg
ale jeszcze - za Nami - ok osiem tysięcy losowań w mm , a cztery - na nowych warunkach... Sprawdź ilości wygranych na starych i nowych i .
a niech grają - ja Im nie wróg
ale jeszcze - za Nami - ok osiem tysięcy losowań w mm , a cztery - na nowych warunkach... Sprawdź ilości wygranych na starych i nowych i .
Robal_36 grać nie marudzić
przeczytałem ostatio ksiazke goscia ze stanow ktory wygrał 7 razy w lotto. Gosc ma na imie Richard Lustig i ma kilka ciekawych rad na temat jak grac aby nie zanosic kasy do zółtej budki z piwem
djpl a jakie to rady?
Trzeba probowac cos wygrac,bo zarobic w tym Grajdole nieda sie pracodawca patrzy sam nabic kieszenie,Karwasz!!!!!!
Robal musisz trafiać przynajmniej 6/10 5/10z + 4/10 z + by mieć zwroty
dipl-ale w USA nie skreslasz kuponu tylko maszyna sama ci drukuje kupon,podobnie jak w kaskadzie u nas!!!!!
Hartge
niestety - jest, ale ...
... ale - to nie dotrze do inaczej qmatych...
sam zobacz ile wsadzają w tą grę
ze zwrotami ...
z wygranymi w wysokości płatnymi np za 4/10
niestety - jest, ale ...
... ale - to nie dotrze do inaczej qmatych...
sam zobacz ile wsadzają w tą grę
ze zwrotami ...
z wygranymi w wysokości płatnymi np za 4/10
Hartage 5/8,6/8,6/7,kidys ktos mi mowil ze max zeby grac na 6 liczb!!!!,ale kusza wysze wygrane!
Robal.
Może trzeba więcej czasu ,żeby dojrzeć.
A tak w ogóle to witam Cię.
Może trzeba więcej czasu ,żeby dojrzeć.
A tak w ogóle to witam Cię.
Andreas takie 6/6 w Mm tez nie jest oczywiste zauważ jak mało Ludzi to trafia
dan222-ale na cyfry w kaskadzie nie masz wplywu,maszyna losuje,albo sie trafi ,albo w plecy-gracz niema zadnej ingerecji w gre-poza Fartem osobistym!!!
Andreas kiedy to trafiłes???
wiem przeczytaj wczesniejsze wpisy to bedziesz wiedział o co biega
e46
dojrzeć ? spoko - nikomu, nie napiszę - "nie graj" w to, czy tamto - każdy musi sam sobie ustalić, o CO, za ILE, i z jakim prawdopodobieństwem wygranej chce grać i tyle w temacie...
dojrzeć ? spoko - nikomu, nie napiszę - "nie graj" w to, czy tamto - każdy musi sam sobie ustalić, o CO, za ILE, i z jakim prawdopodobieństwem wygranej chce grać i tyle w temacie...
Hartage-tak czy siak jestesmy wyrolowani-te wyzsze wygrane poza zasiegiem- chyba ze blad maszyny-i zuca jakies ochlapy!!!
Robal.
Dlatego mowię -dojrzeć.
Dlatego mowię -dojrzeć.
islandorka30,5-od dluszego czasu lipa -2zeta w porywach do 4zeta,tak jak tu wszyscy czekamy na FART!!!!
Andreas dokładnie wygrywa garstka wielką kasę ale jak to mówią kto nie gra ten nie wygrywa trzeba działać
e46
powtórzę jednak, kluczowe z ostatnich wykładów /a nawet dziś jeden miałem/ PO 14 -04 kluczowe jest słowo z a m i a s t ...
Spotykam się czasem z człowiekiem pod kolekturą - i otóż nawet takie pięć dych dziennie w mm 'inwestuje', owszem miał 7/7 - ale szczerze - ma to sens ? Ile wsadził ? hipotetycznie ...
powtórzę jednak, kluczowe z ostatnich wykładów /a nawet dziś jeden miałem/ PO 14 -04 kluczowe jest słowo z a m i a s t ...
Spotykam się czasem z człowiekiem pod kolekturą - i otóż nawet takie pięć dych dziennie w mm 'inwestuje', owszem miał 7/7 - ale szczerze - ma to sens ? Ile wsadził ? hipotetycznie ...
Andreas grać ale na miarę możliwości mentalnych i finansowych podejrzewam że Ci co grali 1 zakładem myśleli ze nie wygrają a jednak były takie sytuacje to dopiero radość
islandorka30,5,takie wygrane co napisalem wczesniejszy wpis gwarantuja zwrot nakladu na gre i czesciowy zysk!!!!
Hartage-Strzaly zdarzaja i Farty niepowiem ze NIE!!!!Trzeba Kuzwa GRAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I czekac na swoje 5 minut jak to sie mowi
Wydaje mi się że przeciągną tą kumulacje do świąt wielkanocnych i będzie do wygrania z 300 mln.
goldeverest-nie na nasze realia ale do 60mln.moga ludzi podkrecic!!!
Spadam wyslac kupony
Kiedyś lotto będzie musiało dorównać amerykańskim loterią czy też europejskim. TS chyba myśli że to średniowiecze i że 25mln to taka super wygrana osobiście wzbudza to we mnie pilotowanie patrząc na światowe loterię. Ale zagrać i tak zagram
Ustawić można tylko po co ? Mają dobry regulamin, wygrane za trafienie liczb mizerne. Zbankrutować nie mogą bo i tak zabierają % z wpłaconych pieniędzy i już ich nie obchodzi to czy ktoś wygra.
ktoś tu mówił rano, że kumulacja dziś będzie rosnąć ciekawe skąd takie info
Kumulacje są po to żeby zwiększyć dochody. Im więcej ludzi zagra tym więcej kasy dla TS.
ja jeszcze nie odprowadziłam podatku
TS mi zabrał dziś 10zł i chyba nie dam mu więcej dziś zarobić
o godzinie 19.40 Pani w ZB sprawdzała i było nieco ponad 22,5 mil.
qjaster,, nie wiem, nie napisalam, nie miałam czasu,zerkac na lotto bo wspaniali goście byli .Wybacz
Ja nie gram. Dla mnie TS nie istnieje.. .
.........................................
.........................................
------
Dobry wieczór.. .
.....................................................
Dobry wieczór.. .
.....................................................
Pasko .. .
............................................
............................................
Mat.. .
.....................................
.....................................
Jocia.. .
..........................................
..........................................
Dzisiaj noc z mrozem.. .
........................................
........................................
jocia byli goście i co im powiedziałaś? Idźta z Bogiem ,zostańta nie daj Boże ?
jocia
dzieki za takie prima aprilis
2 001 596. jocia 2014-03-31 (22:23) Polska
qjaster, jak cos wyskrobie, to zapodam w KG oki ?
dzieki za takie prima aprilis
2 001 596. jocia 2014-03-31 (22:23) Polska
qjaster, jak cos wyskrobie, to zapodam w KG oki ?
qjaster.. niespodziewani goście.. miałam wyrzucić z domu ?
podam wszystkie mozliwe za 10 min.
podam wszystkie mozliwe za 10 min.
Test zrobiony na jutro do Lotto.de, ale może coś wylosują w polskim Lotto.pl.
Gwarancji nie ma, bo dzisiaj jest... .
<< o2, o5, o9, 11, 14, 17,
21, 25, 28, 30, 33, 35,
38, 40, 41, 44, 46, 48 >>
---------------------------------------------------------
Liczby podejrzane : o4, o9, 11, 14, 17, 21, 25, 28, 35, 41, 44, 48.
Gwarancji nie ma, bo dzisiaj jest... .
<< o2, o5, o9, 11, 14, 17,
21, 25, 28, 30, 33, 35,
38, 40, 41, 44, 46, 48 >>
---------------------------------------------------------
Liczby podejrzane : o4, o9, 11, 14, 17, 21, 25, 28, 35, 41, 44, 48.