Wpisy 200 118 – 200 217
29 grudnia 2010 14:39 → 29 grudnia 2010 20:48, 100 wpisów
beda

a myslicie o 10,65,77
hosia,nie rób z mag... stetryczałej babci,której pozostał tylko bujany fotel jako jedyna rozrywka.
kasa mi potrzebna dajcie liczby na22.15 podziele siemarzena777>>>>>>>>> a komu nie potrzebna?
Marzena,podam Ci 10 szczęśliwych cyferek i nic za to nie chcę.
Jeszcze dzisiaj
oczywiście po losowaniu

albinlotto...mnie potrzebna na jutro,bo jade do ZAKOPCA,pozniej juz mi nie potrzebna

marzena777>>>>>> kazdy ma jakies potrzeby na sluszne wydanie wygranej
sylwek>> fotel na biegunach jest, zawsze taki chciałam mieć,obecnie jako ozdoba wnętrza saloniku,czasami gdy potrzeba przemyśleń to nie powiem..

właśnie teraz trzeba odreagować"fałszywego pseudo przyjaciela"!!!!!! masz miękkie serce to musisz mieć twarde d...ko

witam... 7/10 i 6/10 u mnie....Czarodziejka i ulala ...drugi zestaw....zobacz liczby jak pięknie się zaczęły...cztery pod rząd...warto było poczekać na nie....na 22.00 powtóze je raz jeszcze.... liczę na co najmniej 6 powtórek...ptzy odrobinie szczęścia mogło by być 9/10 z plusem.. pozdrawiam..
Marzena,to wyjazd do Zakopanego był uzależniony od wygranej w lotto.No cóż podobno inteligentni ludzie nie szczędzą na podróże. Powodzenia

ulala- liczę na co najmniej sześć powtórek...
Jeżeli by się udało ( choć małe szanse) jakby powtórzyli 8 czy 9 liczb to nie chcę przeginać ale na 99% pewne 9/10 !!! a może 10/10
warunek-jak najwięcej powtórek z drugiego mojego zestawu....
Jeżeli by się udało ( choć małe szanse) jakby powtórzyli 8 czy 9 liczb to nie chcę przeginać ale na 99% pewne 9/10 !!! a może 10/10
warunek-jak najwięcej powtórek z drugiego mojego zestawu....Chippi

sylwek-pamiętasz te liczby??? 40,43,76 ????dzisiaj było by pięknie

chippi myslisz ze z tego drugiego zestawu ten poczatek sie powtórzy?

"nie chcę przeginać" fajnie to chippi określiłeś

strasznie nie daje mi tylko spokoju 25 na wieczorne losowanie.....
ulala.....myślę, że dwie są wielce prawdopodobne....
chyba odrzucę pierwszą.... myślę nad 25 i mam mętlik....nie wiem co zrobić...
ulala.....myślę, że dwie są wielce prawdopodobne....
chyba odrzucę pierwszą.... myślę nad 25 i mam mętlik....nie wiem co zrobić...sylwek...zależy czy będą powtórki-jeżeli będą to będzie "ciekawie" jak sprawdzałem teraz kupon to aż "ciepło " mi się zrobiło...
taki dreszczyk emocji...
taki dreszczyk emocji...ulala-nie pisz liczb na oficjalu.... 23 owszem.......31 pół na pół...
chipii masz jakies pewniaczki?
chippi oczywiście na meila

czarodziejka- wybieraj z drugiego zestawu.....
Podpowiem Ci coś.... wysyłam na 22.00 łącznie 16 zakładów. Troszkę muszę zamieszać....7 liczb biorę z drugiego zestawu... Nie będę dobierał do nich pozostałych trzech liczb z mapy tylko z pierwszego zestawu....naraźie myślę nad nimi...
choć wiesz, ze ja nie uznaję stwierdzenia "pewniaki". dzisiaj o 14.00 weszło w sumie 15 moich "stałych kulek"
Bądź mądry i dobierz 10 kulek ale właściwie. ot to sztuka...
Podpowiem Ci coś.... wysyłam na 22.00 łącznie 16 zakładów. Troszkę muszę zamieszać....7 liczb biorę z drugiego zestawu... Nie będę dobierał do nich pozostałych trzech liczb z mapy tylko z pierwszego zestawu....naraźie myślę nad nimi...
choć wiesz, ze ja nie uznaję stwierdzenia "pewniaki". dzisiaj o 14.00 weszło w sumie 15 moich "stałych kulek"Bądź mądry i dobierz 10 kulek ale właściwie. ot to sztuka...
Właśnie ten dreszczyk emocji nas tu wszystkich przyciąga.Wystarczy poczuć go tylko raz. Życzę Ci chippi nieustających dreszczy i rozsądnego korzystania z wygranych.
dzięki Tobie chippi sobie o czymś przypomniałem co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu o słuszności w typowaniu takim a nie innym
Jeszcze raz dzięki

czy nie ma to się dopiero okaże chippi
Najlepszego!sylwek7890jak by moj wyjazd uzalezniony od wygranej w lotto,to co najwyzej bym jak narazie wypila szampana
i to z BIEDRONKIza te moje wygrane
i to z BIEDRONKIza te moje wygranePodobno szczęściem jest dostawać a jeszcze większym dawać,dlatego posłuchaj mnie marzena i kreśl na 4 losowania 52,77,78,79,80 i za żadne skarby tego nie zmieniaj.
Zakopane czeka
Powodzenia!
Zakopane czeka
Powodzenia!
Wesoły,przytulanki górą! Teraz tylko pozostaje być cierpliwym i konsekwentnym.

Witam ponownie.

wędruś 
4,5,22,32 ,50,63,77 coś z tego powinno dzisiaj wejść. 

hejka. właśnie wróciłam z zakupów i z kolektury..... już wysłałam mini dwa zakłady na ch-t
wpadła mi 6 wczoraj w lottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooooooooooo
***a nie wierze w to !! to chyba jakaś pomyłkaaaaaaaaaa ***a nie wierzeeee
Tak to już mała jest że podobają się wszystkie przed losowaniem a potem tylko niektóre albo żadne. Mimo wszystko powodzenia
hoho gratki za wygraną
a za komentarz
***a stary nie wierze 2 mil hehe ja***oleeee kurpie sobie 730 i cls i stoosss dziwek do wyboru do koloru, białe czarne rude , nawet jedną pomaluje pastą do butów i będe miał murzynkę
***a kubie te tworki kubie pół rządu i będą robić mi za murzynów , podawać kawe cherbate robić pranie
jestem panem świata
jestem panem świataWiesz hoho i tak Ci nikt nie uwierzy
Tu jest taki zwyczaj że jak ktoś trafi to wstawia skan losu zamiast zdjęcia na profilu... A Ty tego nie zrobiłeś i pewnie nie zrobisz więc...
Przestań
Tu jest taki zwyczaj że jak ktoś trafi to wstawia skan losu zamiast zdjęcia na profilu... A Ty tego nie zrobiłeś i pewnie nie zrobisz więc...
Przestańwysłałam jeszcze mm na dwa losowania, przez przypadek odało mi się w kolekturze
Gracz z Ćmielowa przywita Nowy Rok z 2 milionami złotych od Lotto.
29.12.2010
To już 52 Lottomilioner w tym roku!
Równo 2 miliony złotych trafił 28 grudnia Gracz w Ćmielowie. Za 3 zakłady na chybił-trafił zapłacił 9 złotych. Ta niewielka suma okazała się wystarczająca do zdobycia głównej wygranej. Szczęśliwe liczby, dające 2 miliony złotych, to: 7, 19, 29, 41, 42, 47.
wiec hoho ni sciemniaj
29.12.2010
To już 52 Lottomilioner w tym roku!
Równo 2 miliony złotych trafił 28 grudnia Gracz w Ćmielowie. Za 3 zakłady na chybił-trafił zapłacił 9 złotych. Ta niewielka suma okazała się wystarczająca do zdobycia głównej wygranej. Szczęśliwe liczby, dające 2 miliony złotych, to: 7, 19, 29, 41, 42, 47.
wiec hoho ni sciemniaj
widzę że nawet fajne liczby lecą ostatnio u mnie wczoraj 22:15 4/10 i 5/10 oczywiście reszta obok, ale gram dalej 

hoho,że też Ci się chce. Jak widzę główna wygrana była by dla Ciebie i innych nieszczęściem.
Życzę samych chybień. Wszystko jest dla ludzi ale nie wszystkich.
Popraw się!
Witam całą ferajnę od kulek.Cóż to za cudak, na stronce
bajdurzy,zakręcony jakiś,hoho-łek

bajdurzy,zakręcony jakiś,hoho-łek

Nie potrafi jednej liczby trafnie wytypować,natomiast o 6/6
w Lotto papla od rzeczy
w Lotto papla od rzeczy

nudził się ludzik więc wymyślił sobie zabawę
teraz pewnie czeka na dobranockę i dlatego zniknąłWiolusia,gratki i mam nadzieję że nie bawisz się jak hoho-łek,matołek

na dzisiaj 22,32,50,63,77 od jutra na 4 losowania 52,77,78,79,80
wiolusia,przecież wiemy wszyscy,że w realu jest trafiona tylko jedna szóstka

wiolusia,szampana pijesz już drugi dzień-to z rozpaczy,że nie wysłałaś,czy z radochy,że miałaś farta

Skoro pije już drugi dzień to już sama pewnie straciła orientację

wiolusia,jeżeli z obliczeń typujesz,to na czwartek powinnaś wytypować następne 6/12 w Lotto.Ja obliczam Keno takimi
liczbami:3,5,7,8,12,14,23.Padają codziennie,jeszcze nie
obliczyłem godzin,na razie, muszę wysyłać, na kilkanaście
losowań.

liczbami:3,5,7,8,12,14,23.Padają codziennie,jeszcze nie
obliczyłem godzin,na razie, muszę wysyłać, na kilkanaście
losowań.

mag,0 13,30 nie mogę wysyłać,jestem w pracy,kończę o 16-ej
kupony wysyłam dopiero o godz.16,35
kupony wysyłam dopiero o godz.16,35

insent
nie wiem czy Pasko prowadzi dalej ten konkurs
kiedyś za wytypowanie 6z12 płacił jak za 4z6 w realu
nie wiem czy Pasko prowadzi dalej ten konkurskiedyś za wytypowanie 6z12 płacił jak za 4z6 w realu
Witam
4,8,9,11,17,42,43,50,55
1,7,8,9,17,30,56,60,80
7,9,10,19,38,41,53,70,77,78
2,5,8,9,17,20,34,37,40,74
4,8,9,11,17,42,43,50,55
1,7,8,9,17,30,56,60,80
7,9,10,19,38,41,53,70,77,78
2,5,8,9,17,20,34,37,40,74

moje obliczenia!!!