Wpisy 1 999 336 – 1 999 435
30 marca 2014 15:02 → 30 marca 2014 16:54, 100 wpisów
kasować..kiedyś otrzymałam sms, w którym mi grożono,że jak nie odpiszę , to cos sie złego wydarzy ..tak więc od tego czasu nie czytam
Gdyby gra tak naprawdę opierała się na prawdopodobieństwie sądzę że nikt by nie wygrywał trzeba mieć szczęście i tyle na to wychodzi
A szczęscie, to odpowiedni dobór liczb, tak myślę - pomijam cht -- bo tu to szczęście, którego nie mam
Przewaznie wygrywaja ci co skresla prawidlowe cyferki!!!!
To są przemyślenia trafiam albo nie jakby przewidywał liczby bym był kimś wyjątkowym o niezwykłych zdolnościach
Jeszcze nieuleganie pokusom..wbrew temu co wychodzi lub intuicja podpowiada, niejednokrotnie się na tym przejechałam .. na sentymentach i uprzedzeniach.Zaczynając od trafienia 6/6 w dużym..na 8/8 kończąc w mm.
HARTGE , to nie chodzi o zdolności jasnowidzenia, bo z tym cięzko.. nawet u jasnowidzów
Jocia teraz nadarza się pytanie czy jakbyś zagrała tego dnia czy byś wygrała? tego się nie dowiemy
HARTGE z cała pewnością , ja to wiem, bo wiem co spaprałam na własne życzenie
nie zagrałam tak jak mi wychodziło.. tylko jedna liczbe zmieniłam wbrew temu co miało być
i tak 5/6 ,5/6 ( 5/6 inna pomijam, bo było inaczej )w duzym i 7/8,7/8, 7/8 w mm
Jocia pierwszy myśl najlepsza nigdy nie zmieniaj ewentualnie kresl drugi kupon do tego
Ja juz poteraz pasowalo by
jocia
Jocia-
jocia
22..
W losowaniu nr. 7902 nie było koncówek 2 ...więc pasuje..
22,62
W losowaniu nr. 7902 nie było koncówek 2 ...więc pasuje..
22,62
Andreas3864 stan konta w t mobile i heyah mozna sprawdzac za darmo poprzez internet z reszta wszystkie uslugi , bilans polaczen wszystko tam jest
jocia co ty to popiłas? cos na odwrot mnie wpisalas
HARTGE 6/6 w lotto wpadaja możesz mi wierzyc na slowo
jocia na wtorkowe losownie lotto wysylasz coś >?
Ottolalbin tylko herbatę
Nie wiem, czy wyslę, bo mój stały zakład jest ździebko nadpalony
Nie wiem, czy wyslę, bo mój stały zakład jest ździebko nadpalony
jocia herbate ale pewnie z jakimiś dopalaczami
jocia wysylać
jocia swoje dopalacze mozesz nazywac jak chesz ja to rozumiem
jocia skopiowac wkleic kto tam dzisiaj recznie wpisuje
jocia w mini grasz ?
jocia kazde losownie gier liczbowych jest indywidualnościa i może wszystko wpaść czyli powtórki te same liczby itd
jocia ty w mini nie grasz ty mini ubierasz
jocia
jocia niby taka kumulacja 25 mln a mozna 2 razy dziennie grac o takie miliony w mm no i jescze bonus do tego + ze wygrana jest gwarantowana a w lotto moze kilka pasc 6/6
albinlotto, dlatego sie nie wysilam i nie spinam..moze jakis jeden skresle dodatkowo zamiast mojego stałego
jocia ja napewno nie zagram
jocia obecnie nie mam pewniakow ale obiecuje ze wkrotce cos bede typowal w mim temacie na forum jak kiedys
Super , tylko poproś Pasko o zamknięcie tematu- o wyłączność, bo Cię zaatakują i wyśmieją w razie niepowodzenia
sara, to nie o mnie chodzi.. nie mam tematu na forum, jesli kiedys taki założę , to poprosze Pasko.
jocia wyśmieją? lepiej niech te ewentualne chichotki same pokażą przed losowniem co potrafia a że ja coś typuje to moja dobra wola ze cos podam
sara1
jocia ci co sie smieja to najbardziej zazdroszcza
Wie, to nie chodzi tylko o to,ze sie śmieją.. bo o takich, to mam zdanie swoje.
sara1
wydawac się moze ze pierwsza kombinacja (1,2,3,4,5,6,) i ostania (44,45,46,47,48,49) nie moga pasc bo to takie oczywiste łatwe nie możliwe ale jaka moze pasc? kazda !
witam
jocia
michal
albin
michal
albin
wejdź na strone lotto tam masz w najwyższe wygrane miejsca gdzie padły szóstki a obok data jest
mw29121986
mw29121986
29.04.10
18.02.14 to wygrane ok 24,5
18.02.14 to wygrane ok 24,5
jocia moze wpadnie pierwsza albo ostnia kombinacja
*mln