Wpisy 1 998 834 – 1 998 933
30 marca 2014 08:03 → 30 marca 2014 10:39, 100 wpisów
Zaczynać dzień od ....piwka, toż to pierwszy krok do ...nałogu.. .
..............................................
..............................................
Zegary poprzestawiane, czas się przyzwyczajać do ... czasu letniego.
.....................................................
Nie lubię tej głupiej zmiany czasu. Co za głupek to wymyślił.. .
Nie lubię tej głupiej zmiany czasu. Co za głupek to wymyślił.. .
Pobudka !!! Wstawać śpiochy !!!
Totalizator zbankrutował... . Hi, hi.
......................................................
Totalizator zbankrutował... . Hi, hi.
......................................................
No jeszcze trochę dycha, ale niebawem zejdzie z tego świata.
Marna ta kumulacja. Czekam na ... 50 o0o o0o.
.................................................
.................................................
Szpiegów 61.
.......................................
.......................................
Baxter.. .
.............................................
.............................................
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/ae289809f1833b1c6de5a073323ae803_th2.gif
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
Znad północnej Skandynawii płynie do Polski zimne powietrze.
Możliwe jest... znaczne ochłodzenie.
....................................................
Możliwe jest... znaczne ochłodzenie.
....................................................
Emerytka.. .
................................................
................................................
WN.
Duża kawa, i czas na skuteczne obudzenie,chyba jeszcze śpie...
Emerytka46
e46
Emerytka46
e46
Baxter 8.
Już od rana brak tej jednej godziny.
Witam wszystkich!!!Powodzenia w grach liczbowych!!!!
Bedzie szybciej losowanie
30.3
14, 29, 31, 32, 39, 41, 52, 55, 58, 60, 61
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
1, 5, 8, 9, 21, 25, 27, 31, 34
14, 29, 31, 32, 39, 41, 52, 55, 58, 60, 61
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
1, 5, 8, 9, 21, 25, 27, 31, 34
Niby logiczne i ekonomiczne, no ale mój zegar biologiczny dostaje takiego łupnia...
Trisetum.. .
........................................
........................................
Andreas.. .
...........................................
...........................................
Baxter-
........z badań specjalistów University of Alabama w Birmingham (USA) wynika, że przesunięcie wiosną wskazówek zegara o godzinę do przodu może o 10 proc. zwiększać ryzyko zawału serca. Główny autor badań, kardiolog prof. Martin Young twierdzi, że odwrotne działanie wykazuje cofnięcia wskazówek o jedną godzinę jesienią
o moi dwaj ulubiency barbuś i baxter no to dziś rozwalimy ts!!!
baxter na nie
barbapapa na tak...
barbapapa na tak...
barbus tak się dałeś???
barbra ja nie gram tak ostro...po cholera dawać im zarabiac...
Jaaaasne !!!!!ale już nic nie piszę bo,bo będzie Wielkie Nic na wielkie Nie
Islandi
Islandi
baxter przeca ci dobrze szło...???ja poprosze cyferki!!!
NIEPOTRZEBNIE SIE PRZYPALIŁEM -MUSZE TO ZMIENIĆ BO RUDY PAĄK CZEKA W SIECI WYSSAĆ CHCE DO ZERA
Cześć w Mini Lotto kuzynka ma 0/5 a ja 1/5. Nie oglądałem losowania ale i tak stawiałem na 25 000 000 zł. Trzeba będzie zagrać kilka zakładów bo ładna kwota i na Wielkanoc się przyda.
Mam na myśli, powitania,nie daję rady ganiać za każdym kto się pojawi....
baxter to se usiadz...
barba co ty majaczysz o jakichs pająkach???
Barbara ty mnie nie słuchałeś wczoraj!!!
barba podaj podaj!!!
Po ile zakładów teraz Lotto kupicie ? Ja kilka na pewno wyślę.
baxter dumaj nad na Nie!!! ide kolezance sen przelożyc!!!
jareczku
barbuś dzieki!!!
barbuś dzieki!!!
Po przestawieniu zegarków możecie odczuwać ból głowy, senność, dezorientację, narzekać na złe samopoczucie i zmęczenie. Bardzo często dochodzi też do zaburzeń snu i apetytu. Co z tego wynika?
1. Kiepski seks
Zaburzenia snu i zmęczenie fatalnie wpłyną na twoją sprawność seksualną. Będziesz miał dużo mniejszą ochotę na igraszki w łóżku, ale nawet jeśli zdobędziesz się na akt odwagi i ruszysz do boju, w pół drogi może ci zabraknąć sił. Możesz też niestety usłyszeć, że boli ją głowa.
2. Zawał serca
Pozornie nieszkodliwe przesunięcie wskazówek zegara o jedną godzinę może zwiększyć ryzyko wystąpienia zawału serca nawet o 10 proc. Dlaczego? Rozstraja nasz zegar biologiczny, a serce niczego tak bardzo nie lubi, jak zaburzeń normalnego rytmu właśnie.
3. Awantura z szefem
Niewyspanie poważnie osłabi twój instynkt samozachowawczy i może cię popchnąć do niekontrolowanych działań. Rozdrażniony człowiek błyskawicznie wchodzi w konflikty nawet z tymi osobami, które darzy szacunkiem. Unikaj konfrontacji z szefem, bo awantura gotowa.
4. Zaginiony w akcji
Dezorientacja doprowadzi cię na próg szaleństwa. Nawet jeśli doskonale znasz drogę do pracy, którą codziennie pokonujesz samochodem, korzystaj z GPS. Inaczej zabłądzisz, jak amen w pacierzu.
5. Koszmarna randka
Zmęczenie uczyni z ciebie kiepskiego adoratora. Zamiast wartkiego potoku pełnych humoru, błyskotliwych uwag wydukasz ledwie kilka bladych, nieprzekonujących komplementów i będziesz plątał się w zeznaniach. Co gorsza, nie będziesz w stanie jej wysłuchać, a tego ci nie wybaczy.
6. Katastrofa w restauracji
Nie umawiaj się na biznesowy lunch czy na spotkanie towarzyskie w knajpie. Apetyt będziesz miał kiepski, a zjedzenie najbardziej nawet ulubionego posiłku może się zakończyć prawdziwą katastrofą z dramatycznym finałem w toalecie.
7. Zawalona robota
Skutki przejścia na czas letni dają o sobie ciężko znać, bo organizm dopiero przyzwyczaja się do nowego trybu. Koncentracja jest w fatalnym stanie. Nawet jeśli będziesz miał tyle pracy, co zwykle, za żadne skarby się z nią nie uwiniesz.
1. Kiepski seks
Zaburzenia snu i zmęczenie fatalnie wpłyną na twoją sprawność seksualną. Będziesz miał dużo mniejszą ochotę na igraszki w łóżku, ale nawet jeśli zdobędziesz się na akt odwagi i ruszysz do boju, w pół drogi może ci zabraknąć sił. Możesz też niestety usłyszeć, że boli ją głowa.
2. Zawał serca
Pozornie nieszkodliwe przesunięcie wskazówek zegara o jedną godzinę może zwiększyć ryzyko wystąpienia zawału serca nawet o 10 proc. Dlaczego? Rozstraja nasz zegar biologiczny, a serce niczego tak bardzo nie lubi, jak zaburzeń normalnego rytmu właśnie.
3. Awantura z szefem
Niewyspanie poważnie osłabi twój instynkt samozachowawczy i może cię popchnąć do niekontrolowanych działań. Rozdrażniony człowiek błyskawicznie wchodzi w konflikty nawet z tymi osobami, które darzy szacunkiem. Unikaj konfrontacji z szefem, bo awantura gotowa.
4. Zaginiony w akcji
Dezorientacja doprowadzi cię na próg szaleństwa. Nawet jeśli doskonale znasz drogę do pracy, którą codziennie pokonujesz samochodem, korzystaj z GPS. Inaczej zabłądzisz, jak amen w pacierzu.
5. Koszmarna randka
Zmęczenie uczyni z ciebie kiepskiego adoratora. Zamiast wartkiego potoku pełnych humoru, błyskotliwych uwag wydukasz ledwie kilka bladych, nieprzekonujących komplementów i będziesz plątał się w zeznaniach. Co gorsza, nie będziesz w stanie jej wysłuchać, a tego ci nie wybaczy.
6. Katastrofa w restauracji
Nie umawiaj się na biznesowy lunch czy na spotkanie towarzyskie w knajpie. Apetyt będziesz miał kiepski, a zjedzenie najbardziej nawet ulubionego posiłku może się zakończyć prawdziwą katastrofą z dramatycznym finałem w toalecie.
7. Zawalona robota
Skutki przejścia na czas letni dają o sobie ciężko znać, bo organizm dopiero przyzwyczaja się do nowego trybu. Koncentracja jest w fatalnym stanie. Nawet jeśli będziesz miał tyle pracy, co zwykle, za żadne skarby się z nią nie uwiniesz.
zerkne pozniej bywajcie!!!
Trisio.Witaj
Pod szyldem kumulacji 25 000 000 kończy się kolejny rozdział wpisów na czacie. Drugi milion wpisów zbierał się jedynie 1 rok i 9 miesięcy. Już dzisiaj lub jutro rozpocznie się 3-ci milion wpisów. Życzę sobie, ale przyszłe wpisy z numeracją 2 xxx xxx przede wszystkim łączyły multipaskowiczów, a nie dzieliły, aby panowała tutaj kultura i dużo pozytywnej energii
Przez TS pozytywnej energii to tu nigdy nie będzie zwłaszcza po losowaniach
Ale mieszankaJeszcze
Trisio.
Niby ja ?Bez obawy.
Niby ja ?Bez obawy.
Monet
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 383 000
Jetta
Monet.
Nie alkoholizuję się,tylko soczek cytrynowy.
Nie alkoholizuję się,tylko soczek cytrynowy.
Oj tam, oj tam... To na jakiejś imprezie było pstryknięte Się znacie
żrenica powiększona i charakterystyczne zamglona.
Jetta długo już bierzesz?
Jetta długo już bierzesz?