Wpisy 1 995 421 – 1 995 520
27 marca 2014 14:34 → 27 marca 2014 16:07, 100 wpisów
Martin wygraj Ty to mi przywieziesz miliona
2, 22, 27, 31, 32, 39, 43, 60, 64, 77
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
1, 3, 5, 7. 8, 11, 25, 26, 30, 31, 33
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
1, 3, 5, 7. 8, 11, 25, 26, 30, 31, 33
już to widzę jak byś mi wiózł ten milion
młody poszedł już puścić 10/10 to zapodam jak wróci
z chybika
powiedzcie mi tylko, kto to losował...dopiszę do listy spraw do załatwienia
Martin tak z trafiła
kondi
08 14 15 20 22 31 52 53 56 80
Kondi ja 4/6 i mama 4/8
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
także rewelacji nie ma
no szału nie ma
ale można było spokojnie skreślić 5/5 a nawet 6/6 nie wspominając już o czymś więcej
Martin zobaczymy co Ty wygrasz w lotto
piotrek gry ts'a sa dla pełnoletnich dziwne ze u ciebie w kolekturze nie boja sie wysokich kar za pozwalanie grac dzieciom
u mnie dzieciom też sprzedają
sorelka ale o co Ci chodzi ???
no i blad urzad celny kontrole przeprowadza.... ja bym dziecka nie wysłala zeby narobic kłopotow
sorelka ja już pełnoletni jestem od 11 lat
o ten tramwaj co nie chodzi...
wysyłasz małolata w szpony hazadru.,,, nie zdziw sie jak ci sad ograniczy prawa
wysyłasz małolata w szpony hazadru.,,, nie zdziw sie jak ci sad ograniczy prawa
ja już spadam
idę na spacer
idę na spacer
Martin
sorelka to ze piszę że młody poszedł wysłać to nie znaczy że jakiś małolat tylko mój młodszy brat na którego mówię młody bo jest młodszy a praw sąd mi nie ograniczy bo dzieci nie mam
Kondi jeszcze nie mam ale to mi zostało z analizy W.N. testu 17 21 64 65 71
Kondi i jeszcze 1 powinna powtórzyć i 2 wpaść ale to trzeba jeszcze przemyśleć
kondi bardzire jbym obstawial 5,10,15 na dzis ;p pewniaka trojke ja wylslaem zobaczymy ;p
ale to sa moje przypuszczenia tylko ;p ja teraz tylko na wieczor bede gral ;p
ale wiesz skresl moze sobie lepiej ta piatke jak ci nie szkoda 2 50 ;p bo moge sie mylic
najmniej 4 zl to i tak do przodu ;p jak 3 liczby wejda 77,80 bedzie wydaje mi sie ;p i ewentualnie 5
sorelka czemu mi ubliżasz???
sorelka ale napisałaś żebym nie miał dzieci jak najdłużej o co Ci chodzi ???
Jocia
i to uważasz za ubliżanie? bardzo ciekawe....
jak nie wiesz o co to sie juz nie dowiesz.
po prostu niektore osoby z zalozenia nie powinny miec dzieci aby im krzywdy psychicznej nie robic
jak nie wiesz o co to sie juz nie dowiesz.
po prostu niektore osoby z zalozenia nie powinny miec dzieci aby im krzywdy psychicznej nie robic
piotrek jesli brat jest pełnoletni to nie ma tematu, to pewnie zwykle nieporozumienie z sorelką...
sorelka ale czemu w stosunku do Piotrka ferujesz takie wyroki...sugerujesz nie nie powinien miec dzieci?
już wysłany na wieczór-byłem w jaskini hazardu
jociuniu
gaja
jocia jeśli ktos namawia osobe niepelnoletnia do udzialu w grach hazardowych wszytsko jedno czy to brat siostra czy wlasne dziecko jest niepowazny i nie wie z jakimi konsekwencjami sie to wiaze. i wg mnie nie powienien miec wlasnych dzieci bo tak samo bedzie postepowal. tyle w tym temacie. żegnam
spoko niech sobie sorelka pisze co chce już tu taki jeden był co pisał do mnie różne dziwne rzeczy dziś go już nie ma
a sorelka może ma zły dzień i nie ma na kim wyładować emocji cóż padło na mnie ale mnie to zwisa i powiewa
a sorelka może ma zły dzień i nie ma na kim wyładować emocji cóż padło na mnie ale mnie to zwisa i powiewa
piotrek nie bede komentowac tego co oteraz napisales jak i tego ze rzekomo ci ubliżyłam.... nie moj poziom
sorelka ale sama się przyczepiłaś nie wiedząc ile mój brat ma lat
uwazasz ze ci nawtykalmnapisz do pasko pasko mnie zablokuje i bedziesz mial spokoj .... oto ci chodzi - spoko takie dziwactwa tez moga byc
astrolog
sorelka dla mnie jesteś nieszkodliwa więc do nikogo pisał nie będę
wojtas198721002
piotrek_2712
sorelko, ja do mojej starszej siostry mówiłam : Mała ..bo była niższa ode mnie .Czy to dowód, ze nie była pełnoletnia ?
piotrek_2712
sorelko, ja do mojej starszej siostry mówiłam : Mała ..bo była niższa ode mnie .Czy to dowód, ze nie była pełnoletnia ?
Monet
Tak mi się wydaje.
Bo ja jestem młodszym bratem mojej siostry a DO już parę lat posiadam.
Bo ja jestem młodszym bratem mojej siostry a DO już parę lat posiadam.