Wpisy 1 992 872 – 1 992 971
25 marca 2014 20:04 → 25 marca 2014 21:07, 100 wpisów
No cóż Metz wygrał to fakt Gdybym ja wystawiał kursy na to spotkanie to wyglądały by następująco 2,4 3,1 2,6 i z kursem 2,4 można było ryzykować na Metz
A to trzeba się rozeznać w temacie. Jocia napewno więcej zarobisz na zakładach niż na TS
No cóż nie każdy lubi zakłady
Jocia>>> A możesz sprawdzić jakoś wahadełkiem czy dzisiaj coś wygram ?
Nieeee!
Marek. Naczelne istoty plci przeciwnej, bo o to chyba Ci chodzi jak na razie są dla mnie jak wrotki dla ryby...
marek no to niezbyt sympatycznie podsumowałes wszystkich singli...ja się z tym nie zgadzam...choć jestem szczęsliwie
Marek.... Nie znasz mojej historii, ale mogę Ci napisać tylko ze się mylisz... Mam duszę i uczucia, ale na razie niech sobie siedzą cichutko i czekają...
jetka z tego co pisze kocha swoje zwierzęta...a one kochają bezinteresownie....nie prowadzą intryg....nie są fałszywe
Marek. Bo nie mam zamiaru znów dac sie skrzywdzić. I tyle w temacie mojego jestestwa.
Pisać zapisywać wysyłać nie wysyłać stawka razy dwa lub razy 10 do wyboru do koloru
jetka na pewno ma dusze i dobre serducho...bo o naszym człowieczeństwie świadczy m.in. stosunek do słabszych, w tym do zwierząt..
jetta poszukaj swojej drugiej osoby życzę ci z całego serca
przeprasm
przeprasm
Jetta >> daj namiar na tego łotra co połamał . Oparwię gościa jak należy.
w tej kolekturzeobok mnie co padła 6 w lotto , teraz wpadło 9z10 , jest franca szczęśliwa jak wracałem z pracy to była kolejka z 20 osób i sobie darowałem
Jettka nie przejmuj się Markiem nie wie co mówi nie zaznał odrzucenia zranienia to pieprzuy głupoty
Damian, ja sie nie przejmuje. Wiem swoje. Pora na zdrowy egoizm...