Wpisy 1 992 825 – 1 992 924
25 marca 2014 19:03 → 25 marca 2014 20:44, 100 wpisów
mw29121986 a zdradzisz swoj sposób Jeżeli nie to zrozumiem
Bo już nie mam pomyslu na liczby w MM
Bo już nie mam pomyslu na liczby w MM
dobra kupony puszczone teraz tylko czekać na losowanie zmykam na ghost recon pograć
ja narazie nie mam sposobu,pare testowałem nie sprawdziły się. muszę zagłębić się w mapki,bo tego jeszcze nie obczaiłem
dzisiaj w lotto nie gram.zagram w czwartek jeśli nikt dziś nie wygra. multi jednego nadam
bongolas mógłbym zawsze jak będziesz na czacie dać te liczby z kenioxa,tak tylko żeby zobaczyć i porównać,coś odrzucić
bo wiadomo że wszystkie nie wpadną z niego max połowa
6 wstecz moge mu dać żeby policzył cała baze ale to bedzie bardzo długo szło
http://www.lotto-solutions.com/About/ContactUs_pl.aspx napisz do nich żeby ci dali wersje próbną ona jest na 7 dni. Powiedz, że chcesz przetestować program
aha . zobaczymy .
a co mogą nie dać?
a jak oceniasz pod względem trafialności program w skali 1 do 6
?
?
Ja kupiłem od razu, ale jak przyszła do mnie paczka to na początku miałem wersje próbną po 2 dniach przyszedł klucz na meila. 1-6 daje 4 raz dał mi na 14 6/7 a tak to daje rożnie np. na 8 liczb daje 4,5 czasami 7 da ale ja patrze tak losuje te 8 później wchodzę na pasko na mapy i patrzę co odrzucić
a skąd wiesz że dają na tydzień próbną?
ok
nara
dobra ja też zmykam
nara
nara
Właśnie wróciłem z żółtej budy. Moje liczby na wieczorne losowanie 9,10,18,22,30,38,41,49,58,69 jak nic będzie 10/10
Wahadło mi wskazało zwycięstwo : Metzu .. 2:1 jak było, czy już było ?
jocia>>> gra na Metz z takim kursem to samobójstwo. Według mnie szanse na ten mecz rozkładały się następująco 40% dla Metz, remis 30% i goście 30%. Biorąc pod uwagę braki kadrowe Metzu i sytuacje w ekipie oraz zwycieską serie 6 meczy gości kurs 1,65 nie był warty ryzyka.
goldeverest , kiedy ja nie gram, mnie to nie interesuje tylko , to w tej chwili, że Metz wygrał , a Ty wątpiłeś
No cóż Metz wygrał to fakt Gdybym ja wystawiał kursy na to spotkanie to wyglądały by następująco 2,4 3,1 2,6 i z kursem 2,4 można było ryzykować na Metz
A to trzeba się rozeznać w temacie. Jocia napewno więcej zarobisz na zakładach niż na TS
No cóż nie każdy lubi zakłady
Jocia>>> A możesz sprawdzić jakoś wahadełkiem czy dzisiaj coś wygram ?
Nieeee!
Marek. Naczelne istoty plci przeciwnej, bo o to chyba Ci chodzi jak na razie są dla mnie jak wrotki dla ryby...
marek no to niezbyt sympatycznie podsumowałes wszystkich singli...ja się z tym nie zgadzam...choć jestem szczęsliwie
Marek.... Nie znasz mojej historii, ale mogę Ci napisać tylko ze się mylisz... Mam duszę i uczucia, ale na razie niech sobie siedzą cichutko i czekają...
jetka z tego co pisze kocha swoje zwierzęta...a one kochają bezinteresownie....nie prowadzą intryg....nie są fałszywe
Marek. Bo nie mam zamiaru znów dac sie skrzywdzić. I tyle w temacie mojego jestestwa.
Pisać zapisywać wysyłać nie wysyłać stawka razy dwa lub razy 10 do wyboru do koloru
jetka na pewno ma dusze i dobre serducho...bo o naszym człowieczeństwie świadczy m.in. stosunek do słabszych, w tym do zwierząt..