Wpisy 1 990 593 – 1 990 692
23 marca 2014 16:18 → 23 marca 2014 17:46, 100 wpisów
mw29121986 to możesz podać jakieś typy na żużel bo sezon się już rozkręca kursy zacne trzeba się wziąć za buków bo zauważyłem że odssmakerzy nie znają się na tej dyscyplinie.
Staszek u mnie też już po suszy. Woda w potoku znowu płynie. Akurat mam w domu wodę z punktu czerpania wody w Kuźnicach który zasila potok. Niestety potok na jesień wysycha i wiosnę dopiero na wiosne się uaktywnia. Przez ten czas wodę muszą strażacy z Kościelska przywozić
jeszcze za wcześnie. a ty grasz u buka.
Pewnie że gram i to tak zawodowo ze strategią.
czyli na plus jesteś?
Tak. Po 79 typach yield jak narazie 76 % i to zasługa dobrej strategi, wysokich kursów i odpowiedniej metodzie doboru typów no i dzięki kontrom bo jak coś nie wchodzi robię zawsze kontrę.
ah
*aha
rozumiem że piłkę grasz
Jakby co to mogę coś doradzić bo siedzę już trochę w temacie i mogę powiedzieć że bukmacherkę znam od podszewki Jak narazie jest sezon na piłkę. Ale czasami gram kosza i inne sporty ostatnio na F1 dało się zarobić. Generalnie gram wtedy kiedy mam dobre informacje i kiedy kurs jest w miarę przyzwoity.
grasz single rozumiem
za stawkę konkretną
Zawsze single. Stawka zależy od informacji jakie posiadam na mecz. Generalnie max 2% kapitału na zakład czasami 0,5% -1% nigdy powyżej 2%. Taka żelazna zasada która chroni przed bankructwem.
aha
mrówka monet
Na statystki nie patrzę one nie grają. Głównie uwagę przywiązuje do kontuzji i motywacji musi być wartościowa informacja żebym coś obstawił itd. Dziś mamy mecz w Gwatemalii rozgrywany na dosyć dużej wysokości co napewno wpłynie na wynik bo goście są nizin i to uważam za dobrą informacje bo buki pewnie nawet o tym nie wiedzą a kursy wystawili na podstawie statystyk.
czyli braknie im tchu
albo za szybko biegają
Dostaną choroby wysokościowej ciężko im będzie oddychać
Panowie jak macie jakieś pytanie na temat zakładów pytać śmiało. Trochę już siedzę w tej dziedzinie i doświadczenie jest.
goldeverest życzę takiej samej skuteczności procentowej w multi
Cześć , no ciekawe goldeverest. Nie znam się , jestem zielona , jak stronka MP ( ten cieplejszy odcień zieleni )..w tej dziedzinie.. czy możesz podać kto z kim ? .Chętnie sprawdzę wynik meczu
jocia dawaj pewniaki
albo piramidkę mnie zapodaj
*czy mógłbym prosić jeśli masz o pewniaki
a masz piramidki?
goldeverestCzekam pokornie na Twą odpowiedź, sprawdziłam teraz i chyba są trzy mecze w Boliwii
w Gwatemalii jocia
Fakt
Jak zwał, tak zwał.. ale pytanie ważne
Trzy mecze są w Gwatemali
Jak zwał, tak zwał.. ale pytanie ważne
Trzy mecze są w Gwatemali
wasyl-
qjaster
a to przerzuciliscie się na gwatemalskiego totolotka
tam maszyna nie ustawia wyników losowań?
i bry
tam maszyna nie ustawia wyników losowań?
i bry
76 bardzo dobra; dziś z niedzielnych wpadło tylko 1, a gdzie 42 i właśnie 76 się pytam
------
Dzień dobry.
................................................
Dzień dobry.
może to jest mecz Heredia-Marquense , patrze w staty to gospodarze u siebie rewelacja a na wyjazdach wszystko w ucho
a po 1 lubi być 80 , choć jedynka ma też duże szanse się powtórzyć
nie jeszcze sie susza
bo lada z winnami wyladowala na pudelku ze zdrapkami
wszystkie mokre jeszcze i pachna winem
bo lada z winnami wyladowala na pudelku ze zdrapkami
wszystkie mokre jeszcze i pachna winem
wczoraj u jolki klient sprawdzał pukon lotto w systemie 8 i miał trafną piątkę w l+
andreas %
Znikam.. .
jocia, mw ten mecz to Heredia-Marquense tylko już nie grajcie na gospodarzy po takim kursie bo to nie opłacalne. Buki już się zorintowały o co chodzi w tym meczu. W dodatku goście przyjadą bez kilku podstawowych zawodników. Kilka dni temu kursy były zacne bo na twiterze pojawiła się informacja że gospodarze mają konflikt z trenerem i problemy finansowe ale to były tylko plotki. Ja będę wieczorem, narazie
i jeszcze cos takiego mi sie zucilo w oczy
25.09.2011 z 14tej i
22.03.2012 z 22.15
ja je mam w kolejnosci losowania jakie wtedy wylosowali
25.09.2011 z 14tej i
22.03.2012 z 22.15
ja je mam w kolejnosci losowania jakie wtedy wylosowali
goldeverest, się tylko czepiam..ja nie gram ale dziekuję..ciekawa jestem..
dobrze się domyśliłem
senny ten dzień spać się chce, na dodatek ciągle leje i nie widać poprawy
u mnie też do 14 nie padało a jak zaczęło to do teraz niekiedy leje b.mocno
haze19
Korci mnie żeby ,ale obiecałam i będzie
Jocia.
Aż tak źle nie jest.Tylko oddalili się.
Aż tak źle nie jest.Tylko oddalili się.
emercia
Jocia.
Od pierwszego miejsca i od Legii.
Od pierwszego miejsca i od Legii.