Wpisy 1 990 525 – 1 990 624
23 marca 2014 15:25 → 23 marca 2014 16:53, 100 wpisów
50-tki sie rozkręcają i myślę że warto na nich stawiać w najbliższej przyszłości
kondi
bo one wpadaja jak "gromy" z jasnego nieba to nic nie wiadomo
bo one wpadaja jak "gromy" z jasnego nieba to nic nie wiadomo
sara
parki pojawiające sie u mnie to [16,36][23,27][53,48][36,54][23,67]
mw291 liczby z 14:00 biorę pod uwagę są ważne. Trzeba wykluczyć kilka liczb które już nie powinny się pojawić w losowaniu o 21:40 co jeszcze bardziej podnosi szanse na wygraną.
a ile losowań wstecz analizujesz?
18
Kiedyś 10 ostatnich dziś 1 losowanie góra 2. Czasami więcej ale to tylko żeby sprawdzić jakie przedziały liczbowe padały.
zwłaszcza ze jestem pod presją samej siebie bo ostatnio nic nie mogę wygrac...
gaju ja również bo jak mam dobre liczby to zamieniam na inne a wtedy dupa blada
na Kulturze koncert 3 legendarnych tenorów.....może mnie natchna...
Ciekawe o ile się wzbogacimy na wieczornym losowaniu
za dużo pewnie się niewzbogacimy
ja się nic nie wzbogacę ani nie stracę
Może chociaż na dobrego browara i następny kupon starczy
Staszek nie zagrasz ?
goldevester
dziś nie, ale jutro zagram{{lol}
} ale mam cyferki dobre na dziś
dziś nie, ale jutro zagram{{lol}
} ale mam cyferki dobre na dziś
No to jak to tak. Masz dobre cyferki na dziś i nie zagrasz ? A co jeśli dziś jest Twój szczęśliwy dzień?
golden
ja chetnie bym zagral ale pada intensywnie deszcz a moja bliska
kolektura nieczynna a do dalszej dla mnie za daleko
jestem świeżo po grypie
ja chetnie bym zagral ale pada intensywnie deszcz a moja bliska
kolektura nieczynna a do dalszej dla mnie za daleko
jestem świeżo po grypie
goldenverest
ja mam takiego pecha że gdy mam mocne cyferki
i gram w realu to ciągle przegrywam i jestm na minusie
a gdy rezygnuje z gry i typuję tylko na MP to mam "dobre" serię
i cyferki wpadają
ja mam takiego pecha że gdy mam mocne cyferki
i gram w realu to ciągle przegrywam i jestm na minusie
a gdy rezygnuje z gry i typuję tylko na MP to mam "dobre" serię
i cyferki wpadają
staszek dzięki
Zakopane, pięknie tam
Rozumiem. Zdrowie najważniejsze. Z tymi cyferkami mam podobnie
A teraz w Zakopcu ma być jeszcze piękniej bo będą likwidować te odstraszające reklamy. Ma być park kulturowy.
o, to swietnie, mialem pecha ostatnio w 2012 r. latem
nie mogłem chodzić po górach bo lało parę dni
ale w tym roku moze pogoda będzie lepsza w Tatrach
nie mogłem chodzić po górach bo lało parę dni
ale w tym roku moze pogoda będzie lepsza w Tatrach
Jeśli ktoś jest fanem skoków to zapraszam do mnie. Mieszkam obok skoczni i z balkonu pięknie widać jak skaczą. Przed nami letnie zawody no i już niedługo nowy sezon.
W tym roku według mnie pogoda będzie raczej deszczowa. Na jesień ani kropli deszczu w zimie śniegu nie było kiedyś ta woda musi spaść.
ja jestem może nie fanem,ale bardzo lubię skoki oglądać. fanem to jestem żużla
goldenverest
ja latem dopiero
ja latem dopiero
u mnie susza się własnie zakonczyła
zawsze jakies lepsze dni sie trafią
mw29121986 to możesz podać jakieś typy na żużel bo sezon się już rozkręca kursy zacne trzeba się wziąć za buków bo zauważyłem że odssmakerzy nie znają się na tej dyscyplinie.
Staszek u mnie też już po suszy. Woda w potoku znowu płynie. Akurat mam w domu wodę z punktu czerpania wody w Kuźnicach który zasila potok. Niestety potok na jesień wysycha i wiosnę dopiero na wiosne się uaktywnia. Przez ten czas wodę muszą strażacy z Kościelska przywozić
jeszcze za wcześnie. a ty grasz u buka.
Pewnie że gram i to tak zawodowo ze strategią.
czyli na plus jesteś?
Tak. Po 79 typach yield jak narazie 76 % i to zasługa dobrej strategi, wysokich kursów i odpowiedniej metodzie doboru typów no i dzięki kontrom bo jak coś nie wchodzi robię zawsze kontrę.
ah
*aha
rozumiem że piłkę grasz
Jakby co to mogę coś doradzić bo siedzę już trochę w temacie i mogę powiedzieć że bukmacherkę znam od podszewki Jak narazie jest sezon na piłkę. Ale czasami gram kosza i inne sporty ostatnio na F1 dało się zarobić. Generalnie gram wtedy kiedy mam dobre informacje i kiedy kurs jest w miarę przyzwoity.
grasz single rozumiem
za stawkę konkretną
Zawsze single. Stawka zależy od informacji jakie posiadam na mecz. Generalnie max 2% kapitału na zakład czasami 0,5% -1% nigdy powyżej 2%. Taka żelazna zasada która chroni przed bankructwem.
aha
mrówka monet
Na statystki nie patrzę one nie grają. Głównie uwagę przywiązuje do kontuzji i motywacji musi być wartościowa informacja żebym coś obstawił itd. Dziś mamy mecz w Gwatemalii rozgrywany na dosyć dużej wysokości co napewno wpłynie na wynik bo goście są nizin i to uważam za dobrą informacje bo buki pewnie nawet o tym nie wiedzą a kursy wystawili na podstawie statystyk.
czyli braknie im tchu
albo za szybko biegają
Dostaną choroby wysokościowej ciężko im będzie oddychać
Panowie jak macie jakieś pytanie na temat zakładów pytać śmiało. Trochę już siedzę w tej dziedzinie i doświadczenie jest.
goldeverest życzę takiej samej skuteczności procentowej w multi
Cześć , no ciekawe goldeverest. Nie znam się , jestem zielona , jak stronka MP ( ten cieplejszy odcień zieleni )..w tej dziedzinie.. czy możesz podać kto z kim ? .Chętnie sprawdzę wynik meczu
jocia dawaj pewniaki
albo piramidkę mnie zapodaj