Wpisy 1 988 493 – 1 988 592
22 marca 2014 13:31 → 22 marca 2014 14:00, 100 wpisów
dobra, tośmy se pożartowali, a teraz trzeba kołem fortuny zakręcić i odwrócić kartę, bo tak źle juz dawno nie było
35,36,
wczoraj 6/10 i dosłownie reszta obok
witam Wszystkichdobra pogoda na
jakiś kupon drugi niewyraźny wyszedł...4 liczby zamazane...moze to dobty znak
lila-
teraz chodzę w sandałach...we Włoszech sie smiali, że takie klapy to mają w najbiedniejszych zakonach u nich
Kot był lepszy w punktacji od Stocha
obliczając zajął 6 miejsce a Stoch 8
Żyła 16 a Muranka 23
obliczając zajął 6 miejsce a Stoch 8
Żyła 16 a Muranka 23
kondziu no weź mnie nie rozwalajjeszcze mi napisz,że skarpetki do sandałów nosisz
W Mikolowie chlop myka caly Rok na Bosaka stope ma jak Yeti!!
ja chodzę bez, bo dla mnie to sensu żadnego nie ma, ale tych co chcodzą "w" nie ma co prześladować, bo taka sama ich ilośći bardzo wrażliwi na ten temat
kiedyś chodzenie na bosaka w zimie było normalką...pamietam opowieści babci przy ognisku
Jakby nie Piotrek Zyla- w pierwszej turze 141m,to na podium by nas niebylo!!!!!
to o te stopy z powykręcanymi paluchami chodziło i piętami jak ostrogi?
kondi ty jestes jak yeti ,wszyscy o nim słyszeli ale nikt go nie widziałi ta klata........
Ladne stopy to maja Kobiety-a chlopy to szwaje smierdzace
kondi a co jest na topie co puszczają
Andreas ale kondziu popadł w samouwielbienie i jest najpiekniejszy i stópki te ma śliczniusie
dawać losowanko
Lila -a w Japoni gejsze specyjalnie nosza obuwie pare nomerow mniejsze i stopki jak u dziecka,program taki ostatnio ogladalem!!!
Lila-poszedl pielegnowac stopki!!!
lila masz za grube palce czy klawiatura za mała
Lila -glowa do gory za chwile kule beda lataly!!!!
Kto dzis Losuje-Janusz Laskowski vel LYSY???????????????
lila kondi ma stopy jak yeti a ty dłonie
kondziu a masz tyle siły?Tylko nie pisz mi,że znowu się skaleczyłeś
Lilcia znów ci kondi podskakuje
lila eeee tam
lilka, kota przybłedę musiałem wyczesac...adoptowałem kocice no i nad psiakiem sie zastanawiam
Bronson jak tam już po
Faktycznie chlop w Tychach,Mikolowie chodzi na bosaka caly Rok-stopa jak u YETI,a ma gdzies kolo 40tki,cos ma z dynkom chyba.
kondziu nie ma nad czym.Jedź do schroniska i wybierz pieska dla was
Lilcia no wiem że wysoko nie podskoczy!!!
Bronson ale dobre wyszły mmmmm, a kupiłam na spróbowanie spolice cytrynową, lubie słodkości...
Lila-a niedawno pisalas ze naczo-przed sniadaniem jak sie wazylas to 150kg,prawda to????????