Wpisy 1 987 970 – 1 988 069
22 marca 2014 00:02 → 22 marca 2014 01:00, 100 wpisów
Piszcie piątki do Mini Lotto to jutro kupię.
MW.. .
Dobry pomysł.
.............................................
Dobry pomysł.
krzysztof wejdz do kolektury i skreślaj pierwsze co ręka natrafi
za jedną trafną u buka kurs bodajże 7,5 .
za dwie 50 .
opłacało by się nawet . tylko trzeba trochę przetestować niemców
...................................
tam na pewno nie ma takich wałków jak u nas. uczciwsze są losowania
wn wystarczy jak opanujesz skutecznie że będziesz 1 trafiał może nie co losowanie ale np na 5 losowań 3 razy. to już jesteś na duży plus
można by zaczać grę od stawki 10 zł. ale najpierw przegląd i wyczaić ich losowania
bo w nasze gry to prawdopodobieństwo trafienia małe i pieniądze też nie adekwatne do trafienia
gonzaga
Gonzaga.. .
..........................................
..........................................
wędrowca teraz kawę?
Tam, gdzie liczby losuje starożytna machina, tzn. taka z wybierakiem to losowania można przyjąć, że są ... uczciwe.
..........................................................................
..........................................................................
Ja teraz piję... kawę.
..................................................
..................................................
no właśnie. widziałem ich maszynę dlatego chciałbym zobaczyć jak mi pójdzie
czemu u nas nie mogą być takie maszyny?
gonzaga albo jak jesteś w Niemczech to u nich w kolekturze, a z Polski przez neta bukmacher bet365
u bukmachera podobnie jak kiedyś było w fortunie .tylko że do 5 liczb max 1 zakład
nw ale zakłady bukmacherskie przez internet są w Polsce nielegalne
Nigdy nie grałem przez neta, muszę trochę się podszkolić.. .
gdzieś to mam. jeszcze nie słyszałem żeby komuś coś zrobili, a masa ludzi gra przez internet, nawet jakby chcieli to by nie nadążyli z sądami
Użytkownik myszka1 dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
No i Jocia poszła psocić... .
................................................
mam ich w dupie, chyba żyjemy w wolnym kraju czy tylko mnie się zdaję, bo z tą ustawą to jest chyba ewenement na skale światową
Jak mnie pamięć nie myli, to ....Myszka 1 jest z USA.
..........................................................
..........................................................
Wszyscy mądrzy grają przez neta, a tylko niedobitki w nasze Lotto.. .
........................................
........................................
bo w bukmacherkę jeszcze coś idzie wygrać a w nasze gry losowe nic
Myszka... Witaj.
mw>
Czytałem jak jeden gość wypłacił sobie 60k i dostał wiadomość z banku co to za dziwny przelew. Rozwinęła się dyskusja na kilkadziesiąt stron, a sam autor milczy (może go zamknęli).
Teoretycznie tak, tylko załóżmy, że wygrywam kilkadziesiąt kafli, chcę sobie kupić samochód i nagle skarbówka się pyta skąd mam pieniądze skoro nie pracuje.
Oni nie myślą zupełnie. Przecież jakby nie było tej pseudo ustawy to polskie kluby zarabiałyby na sponsorach 10x więcej, do tego więcej ludzi by grało i za wygrane coś by sobie kupili w Polsce, czyli zapłaciliby podatek. Państwo by na tym zyskało.
Czytałem jak jeden gość wypłacił sobie 60k i dostał wiadomość z banku co to za dziwny przelew. Rozwinęła się dyskusja na kilkadziesiąt stron, a sam autor milczy (może go zamknęli).
Teoretycznie tak, tylko załóżmy, że wygrywam kilkadziesiąt kafli, chcę sobie kupić samochód i nagle skarbówka się pyta skąd mam pieniądze skoro nie pracuje.
Oni nie myślą zupełnie. Przecież jakby nie było tej pseudo ustawy to polskie kluby zarabiałyby na sponsorach 10x więcej, do tego więcej ludzi by grało i za wygrane coś by sobie kupili w Polsce, czyli zapłaciliby podatek. Państwo by na tym zyskało.
Myszka.. .
Napisz, za ile się tam gra. Dużo jest gier ???
...........................................................
Napisz, za ile się tam gra. Dużo jest gier ???
...........................................................
Wędrowca
Wszyscy mają złudzenie, że za 3zł mogą stać się milionerami, dlatego niektórzy nie grają przez internet, chociaż przez internet można wygrać dużo więcej np. 96M w Powerball
Wszyscy mają złudzenie, że za 3zł mogą stać się milionerami, dlatego niektórzy nie grają przez internet, chociaż przez internet można wygrać dużo więcej np. 96M w Powerball
Państwo tak się troszczy o obywateli, żeby nie popadli w hazard, że zabrania czegoś co powinno być dozwolone, podczas gdy opodatkowane ziemniaki są legalne, a od nich też się można uzależnić.
rutra święta prawda .
idąc tym tropem to czemu papierosy są legalne?
od nich też się możesz uzależnić . tak samo jak od hazardu
Polska to dziwny kraj
mamy 21 wiek wszędzie prawie można grać przez neta.
Napisalam komentaz do malego lotka.A w Chicago jest ich duzo jest Lotto 6/52 plus dodatek za nastepnego $1, Mega Millions ,Powerball,Lucky Day Lotto 5/39 losuja dwa razy dziennie.Pick3-Pick4 tez losuja dwa razy oczywiscie dziennie.
a czemu jak przez neta nie można grać to czemu można w naziemnych przecież to to samo?
Ponadto jak chcę się uzależnić od hazardu to nikomu nie robię krzywdy, państwo nie powinno się wtrącać.
To, że nie można grać przez internet jest zasługą posłów debili.
.........................................
To oni wymyślają takie durne ustawy.
.........................................
To oni wymyślają takie durne ustawy.
naziemne powinny zamknąć
wn nie posłów tylko OSŁÓW
Bo są wysoko opodatkowane-Mnie ostatnio dobili "lepszymi cenami"-15bzł- paczka qrevstwo
Bo przez neta się nie płaci 12% haraczu.
Najlepsze jest to, że jakby ktoś chciał z własnej woli odprowadzić 12% podatek to istnieje ryzyko, że mu zabiorą 100% czy tam 75% za nielegalny dochód.
Najlepsze jest to, że jakby ktoś chciał z własnej woli odprowadzić 12% podatek to istnieje ryzyko, że mu zabiorą 100% czy tam 75% za nielegalny dochód.
ale są ludzie co wolą grać przez neta. a są inni mimo iż przez neta mógłby zagrać to on woli osobiście mieć kupon
jest jeszcze cos takiego jak kaskada losowana cztery razy dziennie I may3, w tej kaskadzie mozna samemu kreslic lczby
Myszka.. .
To sporo jest możliwości grania.
To sporo jest możliwości grania.
wn tam ludzie mają pieniądze to mają za co grać nie to co u nas i zakłady tanie w stosunku do zarobków
nie licząć multi multi bo tam sam decydujesz o skreśleniach. to myślę że mini
bo kaskada to los,joker też w połowie los, a lotto to
los w sensie nie swoje liczby
W Kaskadzie wartość oczekiwana 91gr tylko tu nie wybieramy liczb, także to odpada.
rutra w mm typowanie 1/1
To jest dziwne, dlaczego w grach Lotto prawdopodobieństwo jakiejkolwiek wygranej wynosi ok. 50% a w zakładach bukmacherskich jest marża np. 15%.
1/1 w MM jest jakimśtam rozwiązaniem, ale prawdopodobieństwo 1/4 a wygrana tylko 4zł za 2,50.
Wędrowca netowy
albin
rutra ten kto wygra miliony ma gdzieś tam jakieś prawdopodobieństwo
mw29121986
AlbinLotto.. .
...............................................
...............................................
rutra pewnie że ciężko ale jak chesz wgrać milion to najłatwiej 8/8+x8
piratka
piratka
jak piratka grałaś coś ,wygrałaś?
4/7 to tak nieźle
Rutra.. .
Musisz to wiedzieć, że współczesne wykrywacze metalu mają duże zasięgi/kilka metrów/, więc zakopywanie złota jest zabiegiem bezcelowym.
.......................................................
Musisz to wiedzieć, że współczesne wykrywacze metalu mają duże zasięgi/kilka metrów/, więc zakopywanie złota jest zabiegiem bezcelowym.
.......................................................
grałem w kaskade tylko i nic
Ale jakby tak zakopać na kilkanaście metrów to już wykrywacz metalu nie wykryje.
pewnie tak w mapkach