Wpisy 1 984 183 – 1 984 282
19 marca 2014 11:05 → 19 marca 2014 12:11, 100 wpisów
wszystko co nowe przyciąga na początku przynajmniej,nawet żona
jak wiadomo TS udostepnia skany wygranych zdrapek z glownymi wygranymi.dlaczeo nie skanuja kuponow z wygranymi typu 10/10 w multi,6/6 w lotto i lotto plus, 5/5 mini glowna w jokera ,i 12/12 kaskada. ludzie by uwierzyli ze jednak mozna trafic jak by widzieli skany kuponow z tego typu trafieniami.
triset
na plus ? ale w jakim znaczeniu ?
a nie zakładasz migracji, częściowej choćby, z mm i ewentualnego zaprzestania gry w inne dziwne wynalazki ?
początek - no tak - początek będzie wielce ciekawy
na plus ? ale w jakim znaczeniu ?
a nie zakładasz migracji, częściowej choćby, z mm i ewentualnego zaprzestania gry w inne dziwne wynalazki ?
początek - no tak - początek będzie wielce ciekawy
Monet.
Nie masz się czego bać.Ty jak pojedziesz do oddziału,to chyba nie przez Chorzow.
Nie masz się czego bać.Ty jak pojedziesz do oddziału,to chyba nie przez Chorzow.
witam miłośników gier losowych
wczoraj 2/7 oraz 1/7 oraz 0/5 mini
wczoraj 2/7 oraz 1/7 oraz 0/5 mini
damian,tak samo jest z keno o 10 tys się chwalą a jak pada w MyMY 9/10 TO NIC
r 36 mi się wydaje że ludzie mini będa grać na wiele losowań + stare nawyki i w sumie zostawią jeszcze więcej kasy w skarbcu TS
r 36 mi się wydaje że ludzie mini będa grać na wiele losowań + stare nawyki i w sumie zostawią jeszcze więcej kasy w skarbcu TS
dzisiaj podejrzane parki to [23,25] oraz [31,32] oraz [65,66] moze byc dużo powtórek
ach tam te o 10 tys. to nic. chcialbym zobaczyc skan kuponu naprzyklad 6/6 w lotto, lub 12/12 w kaskade
tris
nie wiem, jak ludzie, mogę się tylko domyślać, ale - nie widzę jakiejś wyrywności do wydawania ciężko zarobionej kasy
zresztą, to wszystko doskonale widać w danych o ilościach zakładów, nawet jeśli dla pewnych gier są to tylko szacunki
a ja o sobie tylko mogę powiedzieć - następną grę wywalam z super 'oferty'
nie wiem, jak ludzie, mogę się tylko domyślać, ale - nie widzę jakiejś wyrywności do wydawania ciężko zarobionej kasy
zresztą, to wszystko doskonale widać w danych o ilościach zakładów, nawet jeśli dla pewnych gier są to tylko szacunki
a ja o sobie tylko mogę powiedzieć - następną grę wywalam z super 'oferty'
Witam wszystkich!!!!Ponoc mini lotto ma byc codziennie!!!TS-ma tyly i nadrobi dzieki Mini Lotto??????
codzienne losowania mini lotka moze byc czasem poczatkiem konca KASKADY
tris
nie całkiem - j a k o ś broni się j e s z c z e, tak zakładam w tej chwili /nawet po tym genialnym / mini, jednak np taki
system na sześć skreśleń poszedł !@# !@#$% - może wyglądam, jak wyglądam, ale wiadomo, co powiedział jeż po kontakcie ze szczotką ryżową ?
nie całkiem - j a k o ś broni się j e s z c z e, tak zakładam w tej chwili /nawet po tym genialnym / mini, jednak np taki
system na sześć skreśleń poszedł !@# !@#$% - może wyglądam, jak wyglądam, ale wiadomo, co powiedział jeż po kontakcie ze szczotką ryżową ?
w sumie jokerka też mogli dać dziennie jak już tak poszli po bandzie.....
Może jeszcze 44
damian1983-swieta prawda
triset
i może zwiększyć jeszcze liczbę tego zbioru 4/4 do stu ?
i może zwiększyć jeszcze liczbę tego zbioru 4/4 do stu ?
S6 na sześć losowań,to już też jest koszt.
torsan-ale TS bedzie robil ludzi w ciula jak w Multi,to w Mini bedzie ten sam scenariusz?????
W eurojackpocie czeka główna wygrana 40 milionów euro.
Może zagrać na piątek ?
Może zagrać na piątek ?
jesli cena bedzie taka sama to kto wie czy gracze z multi multi nie przerzuca sie na mini
ludzie patrza jednak na cene gry , a mini jest tani choc ciezko trafic choc trojke
A w USA ktos trafil te miliony??????
Cześć jak stawiacie która lektura będzie na maturze w tym roku ?
bry-- chorzów/chrzanów/triset,r-36,torsan,kondi ,damian,
monet,lili,zelka,
i nowo przybyłych tym co przyszli i tym co poszli
monet,lili,zelka,
i nowo przybyłych tym co przyszli i tym co poszli
A i jeszcze jedno żelka jesteś ?
damian1983-ja gram prawie w wszystko jak kasa jest-czlowiek szuka fartu-Karwasz!!!
wasyl-
cześć Wasyl.
nie gram czekam co bedzie
bo ts cos kombinuje ino nie wiem co
bo ts cos kombinuje ino nie wiem co
tez gram prawie w wszystkow sobote mialem 108zl w multitrafilem 3/3 stawka 2
wasyl-mini lotto ma byc od pn-do soboty chlop w kolekturze mowil mi wczoraj w zoltej budzie!!!
A skąd ta informacja że Mini Lotto będzie co dziennie ?
ktoś na metro zamienił 4 kółka bo PB droga i pacz pacz 6 wyrwał
Mini Lotto to moja ulubiona gra choć nawet trójki jeszcze nigdy nie maiłem.
damian-dawaj typy na 108zeta,kolo mi dal typy i zero???!!
i pacz - piszą, że może kupić prawie każdy samochód - pewnie -
sztuki nówki, garażowane, nie bite, babcia - Helga tylko do Kirche jeździła
sztuki nówki, garażowane, nie bite, babcia - Helga tylko do Kirche jeździła
nie gram
Witam
wasyl-piaski-nie wymiekaj w grach TS-Dasz rade!!!!!!!
andreas szkoda kaski pozbieram na kumulacje
43,44 ?
trisetum
no dobra puszcze kuponiki na wasza odpowiedzialnosca potem
wasyl-piaski-kumulacja to wypucha TS,trzeba probowac pare groszy wyrwac!!!!
podawac pewniaki ino nie obooki
Trzeba się puścić.
ide sie puscic i do pracy do 22
emerytka
Marcinek
No trzeba trochę popracować
do wieczorka
do wieczorka
Zdaje ktoś z was w tym roku maturę ? Na jaką lekturę stawiacie ? Ktoś napisał że może być Pan Tadeusz albo Potop.
torsan boi byłeś pewnie z jednej strony zadowolony a z drugiej nie bo tak niewiele zabrakło to dużej kasy.
Jocia
I jeszcze
torsan bo i byłeś pewnie z jednej strony zadowolony a z drugiej nie bo tak niewiele zabrakło do dużej kasy. To jakie macie typy lektur ? Raczej na pewno Przedwiośnia i Lalki bo ostatnio były.
Krzysztof..myśle,ze to miejsce jest właściwe , jeśli chodzi o Twoje pytania
Np.
http://www.forum.biolog.pl/matura-i-egzaminy-na-uczelnie-forum-maturzystow-i-kandydatow-na-studia-vf69.htm
Np.
http://www.forum.biolog.pl/matura-i-egzaminy-na-uczelnie-forum-maturzystow-i-kandydatow-na-studia-vf69.htm
No chyba zdawaliście maturę co to taka trudność pomóc komuś ?
W czym i w jaki sposób..domniemaniami ??
Odpowiadam za siebie : nie mam zielonego pojęcia .
Odpowiadam za siebie : nie mam zielonego pojęcia .
Na forach dla maturzystów sie dowiesz, to jest własciwe miejsce na tego typu pytania..moze jakieś przecieki nawet będą