Wpisy 1 983 953 – 1 984 052
19 marca 2014 01:51 → 19 marca 2014 03:41, 100 wpisów
słup zawsze podtrzyma
Bardzo filozoficzne piratko.Słupy soli,słupy rozkraczne,,
ide sobie herbatke zrobić
Dziewczyny,dajcie se siana,pogadajcie normalnie.Każdy ma swoje numerki .A słup to słup-nawet w cyferkach.I nie podpierajcie się
Z czego jest strop..? belki, pustaki akermana ? ..czy jeszcze inny?
Powinnas ściagnac inspektora nadzou budowlanego .. moze wystarczy jeden słup ?
Powinnas ściagnac inspektora nadzou budowlanego .. moze wystarczy jeden słup ?
Chodzi tez o odległośc między ścianami, czy to sa nosne ściany itd, itp.
No to macie problem
Lubię wiedzieć
Wolę psi
Mam psa,więc kot byłby słupem
Może mniej
A ja lubię Pragę
Mówisz o relacji kota z psem?
Nie chciałabym tego doświadczyć.Mam psa tylkoBudy nie ma
Wszystko jest jasne jak
Milo z Wami ,ale musze wstac wczesniej ,zeby sie nie spoznic.........Dobrej nocy zycze i udanego dnia
To masz pecha.Jak zwierzaczek jest w domu to człowiek jest bardziej ludzki.Mniej złośliwy bez powodu i ogólniej jest lepiej{{taniec}.Przemyśl to i te ciągi,które Cię nachodzą
miłych snów piratka
mamtegodosc,spokojnie ,zwierzaczki mam u rodzicow,.Tobie tez milych snow
Śpij dobrze Piratko-jutro też jest dzień(dobry).Owocnych w numerki snów
Jocia ,jak mapki.Ja swoje mam na 14..Czy dobre,okaże się jutro.Wygrałaś coś dzisiaj-tak wywnioskowałam z wpisów..Jeśli tak to gratulacje
Za oknem leje jak z cebra
Miasto w deszczu-cudnie.Było za sucho ostatnio
Ha,nabijam sobie wpisy-też dobrze.Grunt to Rodzinka MP.Pogadam sama ze sobą o słupach.-które przeszkadzają.Trudno,takie są reguły czatu.
Każdy może wejść i powiedzieć co myśli.I nie ma idoli.Ani jak ktoś powiedział,,towarzystwa wzajemnej adoracji,,.Zgadzam się. GG jest do romansów lub czat towarzyski(ktoś to wie).A założeniem tego czatu jest jakaś wzajemna pomoc.To jest Multi pasco.Nie sądzę,żeby założyciel chciał stworzyć klub hermetycznie zamknięty .Po prostu wszyscy mieli być rodzinką numerków.A co z tego wyszło?Widać.Ludzie stąd odchodzą-z czatu też.Taka polska, wredna mentalność i nie tylko poza granicami.Jocia,baw się dobrze.Jesteś 0.
I dobranoc Wszystkim trochę myślącym-Kasandry nie istnieją,to iluzja.Ale zawsze jest nadzieja.I własne li tylko myślenie.To dla śledzących ten czat.Dobrych snów.Nie warto tu włazić{{ściana}}.Nie ma cudownych recept.To jest tylko nieżyczliwy czat.
Pamiętaj cholero..nie dziel przez zero
Dziekuję Tobie bardzo ,za tak wspaniałe podsumowanie mojej osoby, jesteś nadto uprzejma
Jesteś zła, ze nikgo nie ma ..sa różne przyczyny takiego stany rzeczy .
1. Jestem po to by wytypować liczby .
2. Teraz już zupełnie nie mam ochoty z Tobą rozmawiać, bo chyba nie zniżysz się więcej do mojego- zerowego poziomu .
cholera ze co mini ma bcy od poniedzialku do soboty !! tylko nie to przeciez ja ni ewyrobie na losowani a
jeszcze jedno.. postanowilam zamienic na " cyferki" część Twojej jakże merytorycznej wypowiedzi
Służę , może się przydadzą
MAM=9
PSA=9
WIEC=22
KOT=10
BYłBY=25
SłUPEM=21
Służę , może się przydadzą
MAM=9
PSA=9
WIEC=22
KOT=10
BYłBY=25
SłUPEM=21
wogle czasu nie mam oprzychosze z roboty dosc późno ale wogle w typowaniach sie zagubilem nie moge wrocic na dobry tor ;/
musze troche znowu posiedziec a w MM i w mini nic nie idzie w duzego bym gral ale za drogi zaklad ;/
musze troche znowu posiedziec a w MM i w mini nic nie idzie w duzego bym gral ale za drogi zaklad ;/
aa spoczko
tylko co z tym mini ma byc wiesza cos wiecej ??
pewnie jak bedzie losowanie od pon do soboty to zaklad bedzie drożzy i mniejsze wygrane
tylko co z tym mini ma byc wiesza cos wiecej ??
pewnie jak bedzie losowanie od pon do soboty to zaklad bedzie drożzy i mniejsze wygrane
Jasne,szybko się na Tobie poznałam,nie pomyliłam się,ani o jotę.Jesteś złym człowiekiem.Udajesz tylko ,,dobrą duszę,, i tak na prawdę po co tu jesteś-dla kogo??.Nie jesteś idiotką,ja też.Szybko Cię rozszyfrowałam.I dzięki za ,,typy,,.Mam swoje ,,słupy,, do typowań.A mój pies nie lubi kotów-słupów,, i ja też,bo ten czat traci sens.
Taka moja natura-i uczę się moja Pani
nara
Tak mi kiedyś napisałaś w KG.Ale nie sądziłam,że Ty mi to zafundujesz.Życie jest mimo to piękne.Dobrze Jociu.Dałaś mi dobrą szkołę życia na tym czacie.Baw się dalej dobrze.
cyt : .Taka polska, wredna mentalność i nie tylko poza granicami.Jocia,baw się dobrze.Jesteś 0.
Równiez dziekuję , z całego , jesteś urocza
Równiez dziekuję , z całego , jesteś urocza