Wpisy 1 983 306 – 1 983 405
18 marca 2014 16:04 → 18 marca 2014 17:44, 100 wpisów
Miłość prawdziwa składa się z rzeczy nieskończenie wielkich i zarazem nieskończenie małych."
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać."
Idę odzyskiwać
Co mam zrobic z tym intruzem deszczowcem. ?
Jeszcze na dodatek..latające szczury raczyły złożyc dwa jajka na balkonie..chyba dam je kotce do.... zabawy
Co mam zrobic z tym intruzem deszczowcem. ?
Jeszcze na dodatek..latające szczury raczyły złożyc dwa jajka na balkonie..chyba dam je kotce do.... zabawy
Wchodzi nauczyciel do klasy i mówi:
- Wszyscy nienormalni wstać.
Wszyscy uczniowie usiedli, Jasiu stoi. Nauczyciel pyta się:
- Jasiu, czemu nie usiadłeś?
A Jasiu na to:
- Bo mi głupio jak Pan tak sam stoi.
Hejka wiecie, że jakoś od połowy kwietnia Mini Lotto będzie 6 razy w tygodniu od poniedziałku do soboty. Co sądzicie?
Stoi sobie pijaczyna pod ścianą kasy biletowej PKP. Podchodzi do kasy student i mówi:
- Połówkę do Radomia.
A pijaczek na to:
- A ja ćwiartkę na miejscu.
Bardzo niebezpiecznie jest spotkać kobietę, która nas całkowicie rozumie. Kończy się to zawsze małżeństwem."
Jasiu mówi do taty:
- Tatusiu, dostałem dwóję z geografii.
Tata się pyta:
- Za co?
- Bo nie wiedziałem, gdzie leży Afryka.
- Pewnie niedaleko.
- Dlaczego?
- Bo u mnie w pracy pracuje taki murzyn jako woźny i dojeżdża do pracy rowerem.
Jocia ja Ciebie tak lubię że szkok i nie gniewaj się na mnie za to ,że ciągle chcę Ciebie
KH Sanok-JKH GKS Jastrzębie stan rywalizacji 3:1 dla Sanoka wygrywamy i wchodzimy do finału
Jocia
Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."
Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące."
Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości."
Młodość jest potwornie ciężkim przypadkiem i chyba nie ma nikogo, kto by z tego wyszedł bez powikłań."
Jola to myśl
ja po urlopie na riwierze francuskiej nie wiem co tu za zmiany
ja po urlopie na riwierze francuskiej nie wiem co tu za zmiany
Kto z was ogląda Drużynę A ? Ja oglądałem to kilkanaście lat temu ale trochę.
Może potem MacGyvera będą pokazywać ?
czesc jocia....