Wpisy 1 982 163 – 1 982 262
17 marca 2014 20:03 → 17 marca 2014 21:07, 100 wpisów
teoretycznie 129 i 130 losowanie i te same - 5,23,26,27 i 37, taaa
taki sam bardak mieli w wynikach tsn - liczby spoza zakresu
taki sam bardak mieli w wynikach tsn - liczby spoza zakresu
od 14,04.2014
codziennie losowania mini lotto
o godz 21:40
na antenie
tv TRWAM
torsan
codziennie losowania mini lotto
o godz 21:40
na antenie
tv TRWAM
torsan
Torsan jasne że tak biorę się za analizowanie tak jak to robię w lotto będzie ciekawie bo losowania codziennie a nie z przerwą
Torsan dużo ludzi teraz gra w mini ponad milion zakładów idzie na losowanie i 5/5 ciągle padają i prawdopodobieństwo wstąpienia duże
Torsan oby tylko nie przyszło im do głowy podwyższac cenę zakładu
Robal z tego co zauważyłem to raz w tygodniu nie ma 5/5 a 2 razy jest 5/5
hartge
a ja patrzę na - rozchwianie - jest prawie 350 tysi, nie ma nic , i jest kilka po paredziesiąt tysi - to w stanach 'mocnych', a
w 3/5 też się pogibało
z całego Tobie t e ż takich wskanów życzę
a ja patrzę na - rozchwianie - jest prawie 350 tysi, nie ma nic , i jest kilka po paredziesiąt tysi - to w stanach 'mocnych', a
w 3/5 też się pogibało
z całego Tobie t e ż takich wskanów życzę
taaaa, ten na sześć za 7,5 jest całkiem git - ja lubię wstawić śpiocha i coś dobierać, ale czasem też lecę zupełnym kosmosem
Robal 3/5 ponad 10 tys ludzi trafia nie ma się co dziwic że do 20 zł płacą
Nawet ostatnie losowanie mini niby 16 17 24 25 26 niby dziwne a aż 3x 5/5
Hartge
tak od pewnego czasu bywa i ponad 10 tysia x 3/5 - zastanowimy się wspólnie - dlaczego zdarza się ich aż tyle ?
tak od pewnego czasu bywa i ponad 10 tysia x 3/5 - zastanowimy się wspólnie - dlaczego zdarza się ich aż tyle ?
Robal odp. bo 3/5 łatwo trafic ale i ale 5/5 coraz łatwiej co a jak zagra 2 mln osób w mini może byc ciekawie
inaczej spytam - dlaczego /od jakiegoś czasu/ zawieranych jest aż tyle zakładów ?
i co, czy coś się zmieni /zepsuje / po zwiększeniu częstotliwości losowań ?
i co, czy coś się zmieni /zepsuje / po zwiększeniu częstotliwości losowań ?
Witam
Hartge
- tak, dokładnie - a jeszczez niezłymi szansami dodajmy , w porównaniu do innych gier, z tej pożal się oferty... a co się zmieni ? - bo to jest ciekawe / jeśli nie najciekawsze/
- tak, dokładnie - a jeszczez niezłymi szansami dodajmy , w porównaniu do innych gier, z tej pożal się oferty... a co się zmieni ? - bo to jest ciekawe / jeśli nie najciekawsze/
co słychać? (czekam aż ktoś mnie czymś zaskoczy)
Robal zmieni się że ludzie będą grali codziennie co za tym idzie więcej zysku więcej wygranych
Robal zobacz są ludzie co grają codziennie w kaskadę to dlaczego mają nie grac w mini skoro jest ciekawsze i łatwiej wygrac
Hartge
tak - migracja będzie z całą pewnością, ale czy aż tak wydrenują portfele, jak by tego chcieli ? - oj, nie wiem, nie wiem
tak - migracja będzie z całą pewnością, ale czy aż tak wydrenują portfele, jak by tego chcieli ? - oj, nie wiem, nie wiem
Hartge
- oj tak, to Ty już nie żartuj
już tylko to trzecie losowanie widać, jakie dało efekty kumulacyjne
- oj tak, to Ty już nie żartuj
już tylko to trzecie losowanie widać, jakie dało efekty kumulacyjne
przy każdej podwyżce ceny za zakład, a tak też można traktować zwiększenie częstotliwości - mówili o większych kwotach, a jest - jak widać, a trafialność - w populacji - też widać, hihi
mm - dwieście, trzysta losowań - bez najgłówniejszej wygranej hihi
lotto - z ledwością dobija do obiecywanych kwot...
i pomijam już tu, że doskonale wiedzą - ile jest - na bieżąco...
- no i pokaż mi - kiedy po kilka szóstek było wcelowanych - a kiedyś - bywało, bywało
lotto - z ledwością dobija do obiecywanych kwot...
i pomijam już tu, że doskonale wiedzą - ile jest - na bieżąco...
- no i pokaż mi - kiedy po kilka szóstek było wcelowanych - a kiedyś - bywało, bywało
Dobry...
Robal podwyżka cen lotto nie jest koniecznie porażką TS a graczy tak naprawdę to zmieniło się to że w pierwszym jest 2 mln gwarantowane kumulacje się nic nie zmieniły a miały byc większe
Lila...
teraz diże kumulacje za często nie występują
Hartge
z pamięci piszę - 60 baniek mieli mniej z totolotka w tamtym roku niż jeszcze wcześniej - to nie jest porażka ?
z pamięci piszę - 60 baniek mieli mniej z totolotka w tamtym roku niż jeszcze wcześniej - to nie jest porażka ?
HATRGE
Lila....Duże za szybko piszę
Hartge
zmieniły się - przyrost jest, w , że tak to ujmę wolniejszy
zmieniły się - przyrost jest, w , że tak to ujmę wolniejszy
Robal coś za coś wielu graczy uciekło bo trójkę ciężko trafic pozostali Ci uzależnieni i Ci z nadzieją ma 6/6
Lila...teraz wojniej coś napiszęalbo klawiatura mi się je**** bo za ciemno w pokoju
wojniej
Robal dokładnie wolno narastają bo mało ludzi gra zauważ jakie akcje teraz robią że na dni jakieś ważniejsze dorzucają do puli
taaaa, u nadziei i uzależnieni - coś w tym jest
zerknij na sprzed paru lat - powiedzmy tak - czwarta i w puli /mamy/ dziesięć baniek, a trafień 6/6 - 4x - to ja się pytam !@#$ co jest lepsze ? kury szczać prowadzić
zerknij na sprzed paru lat - powiedzmy tak - czwarta i w puli /mamy/ dziesięć baniek, a trafień 6/6 - 4x - to ja się pytam !@#$ co jest lepsze ? kury szczać prowadzić
Lila,,,dużo ostatnio w pracy jestem nie miałem czsu
Lila...ja po ciemku lubię
zobaczymy zobaczymy, co to dalej z takim pompowaniem będzie - bo pan grafik - robi rząd
Lila...no pewnie ja wiem ze ty wiesz
http://www.youtube.com/watch?v=dRHetRTOD1Q
Hartge
obawiam się, że nie jest, to, jeszcze dłuuuuuugo, ten stopień umiejętności prowadzenia biznesu
obawiam się, że nie jest, to, jeszcze dłuuuuuugo, ten stopień umiejętności prowadzenia biznesu
PASKo jak to czytasz to zrobiłbyś coś z tymi emotami.Jakieś nowe wstawił bo te juz otrzepanejakieś takie bardziej żywe
podwyższają Ci cenę dla Ciebie, w trosce i dla Twojego dobra - oczywista, po rozlicznych konsultacjach przeprowadzonych przez renomowane biuro i teraz mieliby obniżyć ?
http://www.youtube.com/watch?v=rkq-KcxedLQ
Hartge
to zupełnie, jak z klikalnością, albo jakością, pewną - na coś się czasem trzeba zdecydować
to zupełnie, jak z klikalnością, albo jakością, pewną - na coś się czasem trzeba zdecydować
Robal żeby był popyt to musi byc tanio ale to nie tak to się nazywa pazernośc jest drogo ale jest szansa dobrze rozumuję?
http://www.youtube.com/watch?v=NNiie_zmSr8
Hartge no pewnie coś w tym kształcie - stosunek ceny/szans/jakości - opłacalność - żeby z jakimś sensem dla grających, a nie dla tabakiery była ...
Lila...super
Wypowiedz Paweł Sito jakiś tam dziennikarz
Lotto to podatek od biedy.To gra dla ludzi niewierzących w siebie.Taki współczesny wybawca,który ma przyjechać na białym koniu,tyle że aby to miało sens,to musi to być sześcionogi koń.Powiedzmy,że do wygrania jest 35 mln złotych.Czyli że organizatorzy loterii mają-jak rozumiem-tę kasę w jakimś kuferku.Czy to są wirtualne pieniądze?Co się dzieje na taki komunikat ,że jest35 baniek do zgarnięcia?Naród rusza na kolektury!Więc dlaczego w następnym losowaniu do wygrania są tylko2 miliony?
Lotto to podatek od biedy.To gra dla ludzi niewierzących w siebie.Taki współczesny wybawca,który ma przyjechać na białym koniu,tyle że aby to miało sens,to musi to być sześcionogi koń.Powiedzmy,że do wygrania jest 35 mln złotych.Czyli że organizatorzy loterii mają-jak rozumiem-tę kasę w jakimś kuferku.Czy to są wirtualne pieniądze?Co się dzieje na taki komunikat ,że jest35 baniek do zgarnięcia?Naród rusza na kolektury!Więc dlaczego w następnym losowaniu do wygrania są tylko2 miliony?
http://www.youtube.com/watch?v=Lr0xJBsVbZY