Wpisy 1 982 136 – 1 982 235
17 marca 2014 19:53 → 17 marca 2014 20:56, 100 wpisów
Hartge taaa podobno - ale ja/ i mój portfel karrrrwa - prawie z kroko skóry/ jakoś tego nie odczuliśmy
20° może być
ale w czwartek
dla t.S
za codzinne los .... mini lotto
nie skorzystam......
Gdzie są ...babeczki multipaskowe ???
............................................
............................................
Xelom.. .
..................................
..................................
Cześć wszystkim.. tak myślę ,ze te wpisy na NIE zamieścic pod adresem :
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Może Pan Maciej, jeszcze zagląda..he,he
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
Może Pan Maciej, jeszcze zagląda..he,he
Robal nam się uszczuplił a innemu napełnił/zapełnił życie jest okrutne
xelom
a ja ...
tak ...
jeden na kilka dni i kilka w wybrane dni
i NI kuta - NIC więcej
a ja ...
tak ...
jeden na kilka dni i kilka w wybrane dni
i NI kuta - NIC więcej
Takie porównanie naszego Lotto do ... niemieckiego.
Tam się opłaci grać, bo jest dużo wygranych .
Niedawno było tam aż .... 15 szóstek w Lotto.de, a w ostatnią sobotę było aż .... 17.
...................................................
Tam się opłaci grać, bo jest dużo wygranych .
Niedawno było tam aż .... 15 szóstek w Lotto.de, a w ostatnią sobotę było aż .... 17.
...................................................
Pęsko
wiem - pisałem o tym kiedyś tu z Adminem - takie zassał od nich i nic nie poradzi - oni mają to głębko w życi, jakie i co było kiedyś - liczy się - co nachapiemy teraz
wiem - pisałem o tym kiedyś tu z Adminem - takie zassał od nich i nic nie poradzi - oni mają to głębko w życi, jakie i co było kiedyś - liczy się - co nachapiemy teraz
w.n niemców stać na granie
bo mają dobre zarobki
a ceną zakładu........
bo mają dobre zarobki
a ceną zakładu........
teoretycznie 129 i 130 losowanie i te same - 5,23,26,27 i 37, taaa
taki sam bardak mieli w wynikach tsn - liczby spoza zakresu
taki sam bardak mieli w wynikach tsn - liczby spoza zakresu
od 14,04.2014
codziennie losowania mini lotto
o godz 21:40
na antenie
tv TRWAM
torsan
codziennie losowania mini lotto
o godz 21:40
na antenie
tv TRWAM
torsan
Torsan jasne że tak biorę się za analizowanie tak jak to robię w lotto będzie ciekawie bo losowania codziennie a nie z przerwą
Torsan dużo ludzi teraz gra w mini ponad milion zakładów idzie na losowanie i 5/5 ciągle padają i prawdopodobieństwo wstąpienia duże
Torsan oby tylko nie przyszło im do głowy podwyższac cenę zakładu
Robal z tego co zauważyłem to raz w tygodniu nie ma 5/5 a 2 razy jest 5/5
hartge
a ja patrzę na - rozchwianie - jest prawie 350 tysi, nie ma nic , i jest kilka po paredziesiąt tysi - to w stanach 'mocnych', a
w 3/5 też się pogibało
z całego Tobie t e ż takich wskanów życzę
a ja patrzę na - rozchwianie - jest prawie 350 tysi, nie ma nic , i jest kilka po paredziesiąt tysi - to w stanach 'mocnych', a
w 3/5 też się pogibało
z całego Tobie t e ż takich wskanów życzę
taaaa, ten na sześć za 7,5 jest całkiem git - ja lubię wstawić śpiocha i coś dobierać, ale czasem też lecę zupełnym kosmosem
Robal 3/5 ponad 10 tys ludzi trafia nie ma się co dziwic że do 20 zł płacą
Nawet ostatnie losowanie mini niby 16 17 24 25 26 niby dziwne a aż 3x 5/5
Hartge
tak od pewnego czasu bywa i ponad 10 tysia x 3/5 - zastanowimy się wspólnie - dlaczego zdarza się ich aż tyle ?
tak od pewnego czasu bywa i ponad 10 tysia x 3/5 - zastanowimy się wspólnie - dlaczego zdarza się ich aż tyle ?
Robal odp. bo 3/5 łatwo trafic ale i ale 5/5 coraz łatwiej co a jak zagra 2 mln osób w mini może byc ciekawie
inaczej spytam - dlaczego /od jakiegoś czasu/ zawieranych jest aż tyle zakładów ?
i co, czy coś się zmieni /zepsuje / po zwiększeniu częstotliwości losowań ?
i co, czy coś się zmieni /zepsuje / po zwiększeniu częstotliwości losowań ?
Witam
Hartge
- tak, dokładnie - a jeszczez niezłymi szansami dodajmy , w porównaniu do innych gier, z tej pożal się oferty... a co się zmieni ? - bo to jest ciekawe / jeśli nie najciekawsze/
- tak, dokładnie - a jeszczez niezłymi szansami dodajmy , w porównaniu do innych gier, z tej pożal się oferty... a co się zmieni ? - bo to jest ciekawe / jeśli nie najciekawsze/
co słychać? (czekam aż ktoś mnie czymś zaskoczy)
Robal zmieni się że ludzie będą grali codziennie co za tym idzie więcej zysku więcej wygranych
Robal zobacz są ludzie co grają codziennie w kaskadę to dlaczego mają nie grac w mini skoro jest ciekawsze i łatwiej wygrac
Hartge
tak - migracja będzie z całą pewnością, ale czy aż tak wydrenują portfele, jak by tego chcieli ? - oj, nie wiem, nie wiem
tak - migracja będzie z całą pewnością, ale czy aż tak wydrenują portfele, jak by tego chcieli ? - oj, nie wiem, nie wiem
Hartge
- oj tak, to Ty już nie żartuj
już tylko to trzecie losowanie widać, jakie dało efekty kumulacyjne
- oj tak, to Ty już nie żartuj
już tylko to trzecie losowanie widać, jakie dało efekty kumulacyjne
przy każdej podwyżce ceny za zakład, a tak też można traktować zwiększenie częstotliwości - mówili o większych kwotach, a jest - jak widać, a trafialność - w populacji - też widać, hihi
mm - dwieście, trzysta losowań - bez najgłówniejszej wygranej hihi
lotto - z ledwością dobija do obiecywanych kwot...
i pomijam już tu, że doskonale wiedzą - ile jest - na bieżąco...
- no i pokaż mi - kiedy po kilka szóstek było wcelowanych - a kiedyś - bywało, bywało
lotto - z ledwością dobija do obiecywanych kwot...
i pomijam już tu, że doskonale wiedzą - ile jest - na bieżąco...
- no i pokaż mi - kiedy po kilka szóstek było wcelowanych - a kiedyś - bywało, bywało
Dobry...
Robal podwyżka cen lotto nie jest koniecznie porażką TS a graczy tak naprawdę to zmieniło się to że w pierwszym jest 2 mln gwarantowane kumulacje się nic nie zmieniły a miały byc większe
Lila...
teraz diże kumulacje za często nie występują
Hartge
z pamięci piszę - 60 baniek mieli mniej z totolotka w tamtym roku niż jeszcze wcześniej - to nie jest porażka ?
z pamięci piszę - 60 baniek mieli mniej z totolotka w tamtym roku niż jeszcze wcześniej - to nie jest porażka ?
HATRGE
Lila....Duże za szybko piszę
Hartge
zmieniły się - przyrost jest, w , że tak to ujmę wolniejszy
zmieniły się - przyrost jest, w , że tak to ujmę wolniejszy
Robal coś za coś wielu graczy uciekło bo trójkę ciężko trafic pozostali Ci uzależnieni i Ci z nadzieją ma 6/6
Lila...teraz wojniej coś napiszęalbo klawiatura mi się je**** bo za ciemno w pokoju
wojniej
Robal dokładnie wolno narastają bo mało ludzi gra zauważ jakie akcje teraz robią że na dni jakieś ważniejsze dorzucają do puli
taaaa, u nadziei i uzależnieni - coś w tym jest
zerknij na sprzed paru lat - powiedzmy tak - czwarta i w puli /mamy/ dziesięć baniek, a trafień 6/6 - 4x - to ja się pytam !@#$ co jest lepsze ? kury szczać prowadzić
zerknij na sprzed paru lat - powiedzmy tak - czwarta i w puli /mamy/ dziesięć baniek, a trafień 6/6 - 4x - to ja się pytam !@#$ co jest lepsze ? kury szczać prowadzić
Lila,,,dużo ostatnio w pracy jestem nie miałem czsu
Lila...ja po ciemku lubię
zobaczymy zobaczymy, co to dalej z takim pompowaniem będzie - bo pan grafik - robi rząd
Lila...no pewnie ja wiem ze ty wiesz