Wpisy 1 982 013 – 1 982 112
17 marca 2014 17:25 → 17 marca 2014 19:22, 100 wpisów
jak tam jocia masz jakieś piramidki końcówek?
krzysztof 24
krzysztof 24 to juz blisko tej 10/10
1 982 012. krzysztof 24 << proszę o inny zestaw pytań
Nie mam dobrej piramidki mw.
Nie mam dobrej piramidki mw.
jocia juz sie nie lubi chwalic
wspaniała informacja dla miłośników najtańszej gry: od 14-04-2014r. losowania mini lotto codziennie oprócz niedziel
a po zmianie prezesa kto wie czy nie zrobią lotto codziennie...
a po zmianie prezesa kto wie czy nie zrobią lotto codziennie...
drapek to jest pewne ?
1 982 018. albinlotto << jakie chwalenie, jak miałam kosze, to tez było chwalenie? , albo np. 4/10, czy 4/6
Tylko informacja.. nic więcej.
Tylko informacja.. nic więcej.
dzieki albinlotto
jocia kazda trafnosc mniejsza lub wieksza to jest informowanie ,chwalenie sie pisanie o tym itd tylko nazwanie inne
krzysztof 24 z + ci weszlo ?
zapewne minilotto codziennie i ts podniesie cene
drapek
plusa nie mialem
drapek ale nam weszlo wczoraj 6/9
drapek jezeli tak bedzie to tylko spadna wysokosci wygranych
może być codziennie, byle tylko nie zmienili ceny . od ceny wara jak podniosą to nie będę grał .
albinlotto, może nie spadną wystarczy że raz na 3 dni padnie wygrana główna,
ja tez spasuje jak podniosa ceny
zresztą teraz tak jest że średnio bodaj główna raz na 3 losowania pada
2 wygrane główne w tygodniu i pasuję, reszta dni wyciąganie kasy
mw29121986 spadna tam nie ma kumulacji a w 1 dzien tyle niebedzie wyslanych zakladow zeby osiagnac przynajmniej 200tys.zl
krzysiu a wysłałeś chociaż nasze typy? jak ja prowadziłem zestawienie grupa trafiła raz 7/8 nawet z +
drapek z tego komunikatu wynika że cena bez zmian
nie tylko typowalem
albinlotto może tak być że część osób odwróci się odmulit i zacznie grać mini
mamy niezla grupe jesli chodzi o typowanie
z lotto tak nie zrobią bo nie wypali nie opłaci się
powinni obnizyc zaklady wtedy wiecej ludzi bedzie gralo
mnie to nie rajcuje że będzie codziennie. jak mam ochotę to gram.
a ts wiecej kasy by mialo
torsan
tak ma być codziennie prawie
tak ma być codziennie prawie
nie zdziwie się jak lotto ucierpi znacząco na tym
mw zobaczy się jak będą wyglądać główne wygrane przy codziennym losowaniu - jeśli będą oscylować w okolicy 130-150k - to będzie oznaczać że graczy nie przybyło, jeśli zaś będzie to powiedzmy min. 200k, no to dla TS-a będzie trafne posunięcie
a tak myślę że im mniej będzie zakładów na jedno losowanko, tym rzadziej będzie padać 5/5, a to z kolei da wyższe wygrane za trójkę i czwórkę, a to z kolei może przyciągnąć graczy - chyba że zrobią kumulację i wtedy
a tak myślę że im mniej będzie zakładów na jedno losowanko, tym rzadziej będzie padać 5/5, a to z kolei da wyższe wygrane za trójkę i czwórkę, a to z kolei może przyciągnąć graczy - chyba że zrobią kumulację i wtedy
mini to mimo wszystko mniejsza kasa niż lotto ale za toszansa trafienia głównej wygranej 15 razy większa . a kto nie chciał chociaż te ćwierć miliona?chyba każdy by chciał
ja jakbym to trafił bo bym sobie życie na nowo ułożył
z głową
ja jestem zdania że na mini najwięcej kasy się traci; chyba że trafisz czwórkę, albo masz farta i trafasz często trójkę
a traf szóstke w lotto, ja mini miałem czwórki 2 razy, dużo trójek, a lotto to miałem życiu tylko 2 trójki,a tak jak gram to max 1,2 trafne liczby
niby tanie, a drogie - w końcu teoretycznie jakakolwiek wygrana pada co sto ileśtam zakładów
na lotto jeszcze więcej tracisz takie moje zdanie, a plus to powinna być cena 3 zł a zwykły lotto 2 zł
mw to gratki, ja w grze minilotto czwórki nigdy nie miałem, a w express lotek 1x
ja kiedyś w exressa jak byłem młodszy nie grałem. w mini w sumie od nie dawna gram można tak powiedzieć
ja jak lotto było tańsze jak byłem jeszcze uczniem to grałem więcej, a teraz za tą cene to tylko jak są kumulacje większe gram
drapek a propo zdrapek to lubie kocham cię. mimo że nie jestem jakimś tam zdrapkowiczm to często tam coś mamzwrotu lub drobnych
jak ja byłem uczniem to mnie na cały kupon było stać, także było relatywnie bardzo tanie - wtedy ilośc trójek była w setkach tysięcy
z tych po 1zł trudno teraz wskazać najlepszą; może pisanka-ma najmniej pustych losów ze wszystkich zdrapek po 1zł, a w kocham cię zostały chyba tylko 4główne, w pisance 16
ja widzę po ludziach ile grało kiedyś a ile teraz, kiedyś w tej kolekturze co czesto gram tłok nawet jak nie było kumulacji, teraz często tam gram i pustki
pisanka to jakaś nowa?
drapek podobno specem od keno też jesteś
Maciej Maleńczuk - piosenka o Putinie
VLADIMIR
https://www.youtube.com/watch?v=zMfZK56OPMM
VLADIMIR
https://www.youtube.com/watch?v=zMfZK56OPMM
nowa, ja najbardziej lubię te gdzie jest spora szansa na 50zł, a do nich zaliczam zodiaka i kopalnię brylantów i nadchodzące szybkie50
a co do keno, to rzadko gram- brak efektów w tym roku-dziś straciłem 4zł
a co do keno, to rzadko gram- brak efektów w tym roku-dziś straciłem 4zł
czyli polecasz zodiaka i kopalnie a po ile one są?
ok
trzeba coś
ale nie wkażdej paczce zodiaka i brylantach jest 50zł - moja zasada jet taka- jak trafię co najmniej 10zł w takiej zdrapce- to już nie kupuję nic z tej paczki; 50zł jest w paczce gdzie pozostałe wygrane śą po 2i 4zł w kop. brylantów i 2 i 4 lub 5zł w zodiaku
ale odpada wtedy granie na wieczór w MM więc dwa zakłady w mini bede grał codziennie
marek mirnam
9, 18 ,53 ,56,57 ,58
może też przerzucę się z mm na mini, ale i tu i tu o papierki bardzo cieżko
drapek racja o papierek ciężko
jacekkowal
szykuję na wieczór 68,25,45,48,27 i 68,25,65,57,15
mw ja dziś miałem rano papierek w drapce 20zł, alem już z pół papierka oddał do ich kasy spowrotem
nikam i powodzonka o 21.40 życze narka
nikam i powodzonka o 21.40 życze narka
w jakiej?
jak szwankuje zmień operatora
spadam nadać kaskade