Wpisy 1 978 082 – 1 978 181
14 marca 2014 14:07 → 14 marca 2014 15:41, 100 wpisów
test na NIE: 17,18,21!,28,29,34,39,40,52,58,66!,70! gdzie [!] to liczby podejrzane mogące dać oboczną parkę...2/12
Oboczne, czyli 20,22,65,67,69,72=65,67,69, czyli 3/6. Może być
Oboczne, czyli 20,22,65,67,69,72=65,67,69, czyli 3/6. Może być
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
09,11,14,16,17,25,29,32,38,47,49,54,57,65,67,68,69,74,78,80
Plusem jest liczba: 65
09,11,14,16,17,25,29,32,38,47,49,54,57,65,67,68,69,74,78,80
Plusem jest liczba: 65
lila, ciiiiiiiiiiiiiii, Pasko wysyła mi lizaki...wypisałem mu zwolnienie
vanality ..nie wiem jeszcze nie wlazły, to moze wejdą
29 miałam dobra i skresloną
29 miałam dobra i skresloną
Lila.. .
................................
................................
no to na wieczór mamy 1,13,22 na razie
Było tak.
Test A na NIE - 3/20.
Test B - 5/20.
.......................................
Test A na NIE - 3/20.
Test B - 5/20.
.......................................
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
Cześć przeczytałem że jeżeli mało się pisze i czyta najłatwiej jest na wypracowaniu napisać rozprawkę to prawda ?
Najważniejsze abym uzyskał te 30 % bo ostatnio zabrakło mi kilka %.
Jest tu ktoś ?
nieprawds. rozprawka to jantrudniejsza forma wypowiedzi. nie dasz sobie rady
niestety
niestety
Czyli co proponujesz ?
sorelka jesteś ?
jestem
teraz to juz troche póżno sie obudzileś jak ci mówiłam we wrzesnu zebys ksiazki czytał to miales to gdzieś
teraz to juz troche póżno sie obudzileś jak ci mówiłam we wrzesnu zebys ksiazki czytał to miales to gdzieś
ja ci proponuje odpuścic sobie mature.... bo nie zdasz jej po raz kolejny
A co mi by dało te przeczytanie książek ? W szkole omawialiśmy jak jeszcze uczyłem się w technikum ba nawet filmy oglądaliśmy i dodatkowa lekcja była. A lektury znam z tym nie mam problemu.
no jasne .... chcesz miec średnie wyksztalcenie a nie czytasz ksiqazek... bosze....
jak nie masz problemu to po co pytasz?
przeciez wiesz wszytsko
jak nie masz problemu to po co pytasz?
przeciez wiesz wszytsko
Ogólnie a zresztą ja tylko chce 30 % aby tylko zdać.
Mam sednie a teraz uczę się w Policealnym Studium Zawodowym na kierunku Technika Administracji i niedługo egzaminy będą.
no jak widac nawet na marne 30 % nie dajesz rady.
wez człowieku co to jest 30 %... żałosne
widocznie los nie chce ci dac matury bo na nia nie zasługujesz brakiem wiedzy i umiejętności
wez człowieku co to jest 30 %... żałosne
widocznie los nie chce ci dac matury bo na nia nie zasługujesz brakiem wiedzy i umiejętności
Niektórzy jak się ich pytałem to powiedzieli że sami nie wiedzą jak zdali że to był raczej fart. A i nawet nigdy lektur nie czytali to jak to wytłumaczysz ?
bez czytani alektur nie da sie zdac matury - sam jestes tego przyk ladem, a ci co ci mowia ze nie czytali to kłamia
ale rób sobie jak chcesz..... zreszta jak pracodawca widzi na swiadectwie maturalnym 30% to ma niezly ubaw
krzysiuc pan Sztaudynger napisał fają fraszką - " a kto równa do gó..a" Dążyć należy do najlepszych wzorów a nie do miernoty
A kuzyn mi powiedział że napisał wyparowanie na podstawie tekstu gdzie trochę pozmieniał i zdał.
ja na studiach tez przez egzaminy przechodzilam fartem, zawsze trafialam w pytania i co? ale sie uczyłam miałam ulubuone pytania i sie udawało w nie trafic ale umiałam 80% a nie 30%
A mój kolega ma zamiar do wojska iść. Może i jak tak zrobię w jak się nie uda ?
sorelko bo krzysiowic chodzi tylko o to by mieć zdane, nie liczy się wiedza lecz papierek którym może pomachać nie dając z siebie prawie nic podczas jego zdobywania.
kiedys do wojska szły wszystkie nieuki
a teraz łaża po ulicach ii burdy wszczynaja
a teraz łaża po ulicach ii burdy wszczynaja
Krzysztof mniej siedzenia na necie, więcej w lekturach i będzie i wiedza i sukces.
Przecież uczę się codziennie co jeszcze mam innego robić z matematyki prawie cały materiał już przerobiłem.
nie wazne ze sie uczysz masz sie nauczyc różniasz?
liczy sie efekt a nie checi
ja tez sie ucze japońskiego i co nie idzie
liczy sie efekt a nie checi
ja tez sie ucze japońskiego i co nie idzie
A zresztą kto jest w stanie pamiętać co działo się w lekturach ?
Czy jaka formą najlepiej napisać wypracowanie żeby było dobrze ocenione przynajmniej na 25 punktów ?
i tu nie chodzi o pamietaqnie szczegółowo... tylko sa pewne wazne sprawy poruszane w lekturach
No dobra bo widzę że tak wszystko wiesz no to wyjaśnij mi jedno po co jest tekst do wypracowania podany ?
Ważnie sprawy no o to właśnie mi chodzi.
Czyli rozprawka za trudna jest czyli co łatwiejszego ? No muszą być 3 części: I wstępu, II rozwinięcia, III zakończenia.