Wpisy 197 793 – 197 892
22 grudnia 2010 14:22 → 22 grudnia 2010 19:30, 100 wpisów
mala557>>>> u mnie z pierwsza przedzialu jest dobrze 5 liczb ale ta druga to nedza
0/10 to znaczy ze trzeba puścić ten sam zakład na 22:15 i byc konsekwentny w dążeniu do celu.....

chippi ja tym to się bawię w między czasie. Konkretnie to czekam na potwierdzenie 5/5 w odpowiednim odstępie czasowym i wchodzę w 4 kolejne losowania nie wcześniej jak po upływie 10. Po zainwestowaniu 1000zł pula do zgarnięcia to 70.000. Mnie interesuje tylko taki rodzaj gry.
bonusika ktos zgarnol

mala557>>> widze ze masz sczescie do tych 5/8

jaka cisza sie zrobila po losowaniu

mala1438
niestety, nie miałem czasu nic puścić na 14
ale na 22.15 sobie nie odpuszcę
ULALA - ale dostałem po dupie - no nic puszczam ten zestaw na 22
BERNARD MODOFF czasem tak bywa trzeba puszczać do skutku.A nic złego Ci sie nie sniło w nocy?
Witam ponownie.
Dzisiaj jest NAJKRÓTSZY dzień w roku... .

Dzisiaj jest NAJKRÓTSZY dzień w roku... .

Wszystkie Panie dziś w kuchni urzędują.Ja to cały dzień robiłam ,wiec mam luz już.Dzisiejszy plan kulinarny wykonany.

Ulala - skąd wiesz że się śniło ?
44 osoby na czacie.
44 >>04, 08. 11, 22, 33, 44, 48, 55, 66, 77.
........................ . :-)
W.n.
44 >>04, 08. 11, 22, 33, 44, 48, 55, 66, 77.
........................ . :-)
W.n.
Tak ci się wczoraj oberwało ze tak sobie pomyślałam że sny miałeś zapewne w stylu superanckie.Ale za to dzis masz 

Ulala - powiem ci więcej , i nawet ktoś pukał do okna a mieszkam na 2 piętrze a nikogo nie było.Ulala - czy ty czasem nie bawisz się laleczką wudu?

Tak to może jakis dobry dusze chciał Ciebie poglaskać,a ty go nie wpuściłeś.Och szkodaaa

Możliwe że tak chciał podać liczby ale nie wiedział jak,może te pukanie -oznaczało liczby .cholera że nie liczyłem .
I wiedział że bonus pęknie przed 14
Wiesz co może on lepiej niech nie przychodzi zdrowie droższe jak pieniądze
A czego by ona chciała ta anielica?
No nic pęndze zanieść podatek do lotto
Jak zapuka to ja zapytasz i się dowiesz.Może żebyś jej kolęde zaśpiewał

albinlotto również dziękuję
i przepraszam, że dopiero teraz ale miałam problemy z netem
i przepraszam, że dopiero teraz ale miałam problemy z netem
mala557.mam nadzieje że coś w końcu w realu wpadnie,bo jak dotąd to koszmar

Dziękuję mala557,pięcioraczki już były u Ciebie,teraz tylko trzy małe kroczki i....
tak... nie mogłam się powstrzymać....to jest silniejsze ode mnie

den tak wygląda mój wygrany pukonik 5/8: 9,14,21,29,30,33,34,72. Myślałam, że z siebie wyjdę i stanę obok jak zobaczyłam te 3, które nie wpadły

ja tylko multi i już dwa zakłady mini wysłałam.... no i oczywiście zdrapki 3 zakupiłam we dwóch było po zł
3 cholerne oboki spowodowały, że nie mogę cieszyć się ośmioraczkami

mala557 nie łam się następnym razem pójdzie Ci lepiej... może nawet już dziś wieczorem...

W Polsce zima a w Hiszpanii jest teraz.... burza.
za niedługo muszę wybrać się do kolekturki i zastanawiam się nad jakąś zdrapką

szału nie w zdrapkach,ale jak uzbieram 50 zł to wszystko wymienie na zdrapki..... dużo mi nie zostało tylko 30 zł

ciekawi mnie czy jak kupie większą ilość to coś większego będzie?
16,45,79.To powinno dzisiaj być.
mala1438 ja z reguły tak mam, że jak kupię więcej zdrapek czy wyślę więcej kuponów to nic nie wygrywam

będę musiała iść do jednej kolektury w której jak kupowałam zdrapki to zdarzały się wygrane po 10,25 zł i to dosyć często

mala1438 aż tyle to nie
po 3-4 jak brałam to nic nie miałam,a jak wezmę symbolicznie jedną to coś się trafia
po 3-4 jak brałam to nic nie miałam,a jak wezmę symbolicznie jedną to coś się trafia
też tak myślałam
musze uzbierać i się przekonam czy coś z tego wyjdzie....

musze uzbierać i się przekonam czy coś z tego wyjdzie....
na razie uciekam moja maluda mnie woła..... jak dam radę zajrzę później.....
mala557 zyczę tobie wygranej o 22
mala557 zyczę tobie wygranej o 22

mala557>>>>>

mala>>>>>>>grasz na 22?

albinlotto wiesz, że 14sta jest dla mnie szczęśliwa,a 22:15 rzadko kiedy, więc chyba będę grać tak jak Ty tylko na 14stą

moim zdaniem nie ma sensu grac 2 razy dzienie dla mnie to wieczorne losowanie poprostu nie istnieje

szybciej sa wyniki i nie trzeba czekac w niepewnosci na ta az 22;15
albinlotto, ale grając dwa razy dziennie są dwie szanse na wygrane

albinlotto na 22:15 gra więcej ludzi, więc mniejsze szanse na wygraną

albo przegrane