Wpisy 197 744 – 197 843
22 grudnia 2010 13:42 → 22 grudnia 2010 18:41, 100 wpisów
Obstawiamy kto bedzie prowadził SL każdy prezenter może być wybrany tylko raz!
niech sobie prowadzi nawet boczek z kiepskich wazne sa wylosowane liczby
albin,daj się im pobawić. Zapewne chcą rozładować stres a Ty tylko te pieniądze masz na uwadze.
boczek , kiepski i pazdzioch ta trujca byla by dobra na losowanie ts
sylwek 7890 trzeba się w każdym wieku troszkę pobawić, nie można brać życia na poważnie i tak z niego żywi nie wyjdziemy

jescze 10 minut i 

Obstawiamy kto bedzie prowadził SL każdy prezenter może być wybrany tylko raz! Zostali:
-Agata
-Maria
-Daniel
-Janusz
-Agata
-Maria
-Daniel
-Janusz
hosia>>> wyslalas na 14?
Tak jest mała.W życiu pewna jest tylko śmierć.
a na wieczorne/?
Obstawiamy kto bedzie prowadził SL każdy prezenter może być wybrany tylko raz! Zostali:
-Agata
-Maria
-Daniel
-Agata
-Maria
-Daniel
A czy ja wiem czy dożyję do wieczora ? Czeka mnie zawieszenie zasłon w extra-extremalnej pozycji 

Trenuj,trenuj hosia. Trening czyni mistrza.
-Agata
-Daniel
-Agata
-Daniel
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 03,04,05,08,09,14,21,23,28,29,31,33,40,47,50,56,61,63,66,71 - Plusem jest liczba: 14

sylwek 1/3 na ile losowań posłałeś? u mnie 6/10 skreśliłem 51 a tu wylosowali 50 tak samo 64 a tu 63....te dwie były obok..reszta źle dobrane....szlag....
mala557>>>> u mnie z pierwsza przedzialu jest dobrze 5 liczb ale ta druga to nedza
0/10 to znaczy ze trzeba puścić ten sam zakład na 22:15 i byc konsekwentny w dążeniu do celu.....

chippi ja tym to się bawię w między czasie. Konkretnie to czekam na potwierdzenie 5/5 w odpowiednim odstępie czasowym i wchodzę w 4 kolejne losowania nie wcześniej jak po upływie 10. Po zainwestowaniu 1000zł pula do zgarnięcia to 70.000. Mnie interesuje tylko taki rodzaj gry.
bonusika ktos zgarnol

mala557>>> widze ze masz sczescie do tych 5/8

jaka cisza sie zrobila po losowaniu

mala1438
niestety, nie miałem czasu nic puścić na 14
ale na 22.15 sobie nie odpuszcę
ULALA - ale dostałem po dupie - no nic puszczam ten zestaw na 22
BERNARD MODOFF czasem tak bywa trzeba puszczać do skutku.A nic złego Ci sie nie sniło w nocy?
Witam ponownie.
Dzisiaj jest NAJKRÓTSZY dzień w roku... .

Dzisiaj jest NAJKRÓTSZY dzień w roku... .

Wszystkie Panie dziś w kuchni urzędują.Ja to cały dzień robiłam ,wiec mam luz już.Dzisiejszy plan kulinarny wykonany.

Ulala - skąd wiesz że się śniło ?
44 osoby na czacie.
44 >>04, 08. 11, 22, 33, 44, 48, 55, 66, 77.
........................ . :-)
W.n.
44 >>04, 08. 11, 22, 33, 44, 48, 55, 66, 77.
........................ . :-)
W.n.
Tak ci się wczoraj oberwało ze tak sobie pomyślałam że sny miałeś zapewne w stylu superanckie.Ale za to dzis masz 

Ulala - powiem ci więcej , i nawet ktoś pukał do okna a mieszkam na 2 piętrze a nikogo nie było.Ulala - czy ty czasem nie bawisz się laleczką wudu?

Tak to może jakis dobry dusze chciał Ciebie poglaskać,a ty go nie wpuściłeś.Och szkodaaa

Możliwe że tak chciał podać liczby ale nie wiedział jak,może te pukanie -oznaczało liczby .cholera że nie liczyłem .
I wiedział że bonus pęknie przed 14
Wiesz co może on lepiej niech nie przychodzi zdrowie droższe jak pieniądze
A czego by ona chciała ta anielica?
No nic pęndze zanieść podatek do lotto
Jak zapuka to ja zapytasz i się dowiesz.Może żebyś jej kolęde zaśpiewał

albinlotto również dziękuję
i przepraszam, że dopiero teraz ale miałam problemy z netem
i przepraszam, że dopiero teraz ale miałam problemy z netem

jasne że puściłem MM:5,21,22,39,42,55,67,72ósemeczke