Wpisy 1 977 382 – 1 977 481
13 marca 2014 21:50 → 13 marca 2014 22:36, 100 wpisów
kondziu a propozycja zakupienia cegły była dla Ciebie,żebyś się konkretnie pierdzielnął w łeb,skoro cieszysz się z takiej wygranej
kondziu idź naplażę na plaże idźcie na plaże i zażyk kąpieli może cię ocuci
kondziu cooo????? To co to karwa za urlop był2 dni czy dzień?Nie opyla się
dzisiaj morze jutro malediwy, wiesz lilka jak jest...małe jest male, ale za to jakie... zrywne
zdrowie dopisuje,dzieci zdrowe,mąż widelacami nie wyłapuje.To jest ważne a punkty to***
chuda jak na razie tylko mi losuje dobra liczby , czyzby była w ciąży??
Cześć wiecie co teraz jest na Polsacie Sport ?
To włącznie powtórka walki jest.
Coś marnutko ludziki z tymi wygranymi. Dziś w kaskadzie 7/12
Golf to wczoraj był na Eurosporcie ale Tigerowi coś nie idzie gra. Sam nawet myślę czy nie zacząć w to grać ?
I co widzieliście co jest na Polsacie Sport ?
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Stawiam że Tomasz wygra z Wiaczesławem przez TKO a wy jak obstawiacie ?
Dopisano wygrane mini lotto - padło 4x 73 914,70 zł
Tam na punkty się nie skończy choć raczej powinien o WBC walczyć bo z Władymirem raczej niestety nie widzę go.
Dopisano wygrane multi multi
Jest tu ktoś ?
Co za pech trafić 5/5 w mini lotto i wygrać tylko niecałe 74 000zł. Współczuję tym co wygrali i teraz muszą się dzielić.
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Nie grałem w Mini Lotto w sobotę zagram na 4 losowania.
Dobranoc i powodzenia w kolejnych grach.
Ja jutro atakuje Multi Multi grubszą kasą. Myślę żeby zagrać systemem na 20 liczb na 4 lub 3 skreślenia. Analiza losowań pokazuje że w przedziale liczb od 1-20 występują minimum 4 liczby. Teraz trzeba to rozpisać i trochę szmalcu wpadnie.
raczej stawial bym na 9 ale co ja wiem jocia ma njwieksza skutecznosc
Gościu pomyśl logicznie. Masz przedział liczb w Multi Multi od 1-20 statystycznie w każdym losowaniu pada minimum 4 liczby z przedziału 1-20 teraz trzeba te liczby rozpisać na 3-4 skreślenia i pokryć większość kombinacji.
Jeszcze nie. Liczę i rozpisuje te liczby, zobaczymy ile tych kombinacji wyjdzie. Przydałby się edi8
Oscypka się teraz nie je bo jest stary jeszcze z feri to co cepry nie kupiły to przecenili i za pół darmo rozdają
jak tam po losowaniu?
jocia