Wpisy 1 977 182 – 1 977 281
13 marca 2014 20:13 → 13 marca 2014 21:33, 100 wpisów
jocia
dzisiaj na mini
6,7,18,20,21
10,30,35,39,41
12,27,28,31,39
1,9,18,22,25
7,12,18,19,27
a MM
6,7,18,20,21
10,30,35,39,41
12,27,28,31,39
1,9,18,22,25
7,12,18,19,27
a MM
lila
Ja wysłałem:MM 7/7 na cht,Lotto z plusem na cht,mini lotto ndwa zakłady na cht,Joker na cht ,jutro sprawdzian,teraz idę
Dobranoc.Trzymam
Dobranoc.Trzymam
jocia...to nie pisz nicnikomu i niech się odpierdolą i po kłopocie
jocia najlepsze wyjście bo co byś nie napisała to i tak w efekcie końcowym jest źle,wiesz jacy są ludzie a najlpeiej podaj im 10 liczb i to gtrafnych,wyslij za nich kupon a wygraną przeslij na konto i to nie Twoje,tylko ich
o przepraszam nie napisalem to zlosliwie to byly moja opinia niezawsze jest ok
Lila, kiedy ze mną jest trochę inaczej..jestem "głupio spolegliwa "
Lila to np. ktoś leży na ulicy odwracasz wzrok bo przejmujesz się tylko sobą jocia
coprawda niegram codziennie ale zawsze na sucho tez kontroluje
doktor...nie nie,w takich przypadkach zawsze podchodze i sprawdzam czy dana osoba zyjeewentualnie dzwonię po karetkę jak zaistnieje taka potrzeba.Tu mowa o totku a nie o leżących na ulicach.
Lila..albo człek..na którym można polegac, albo taki, który ustepuje
Lila tu tez nie wiesz kto jest po 2 stronie a możne jakiś desperat z problemami finansowymi szukający ratunku
doktorze to niech idzie do banku po pożyczkę,potrwa to krócej jak czekanie na wygraną
zadzwoni do szwagra a szwagier : Halooo????? HAloooo??? Nie mam zasięgu haloo?
Lila , to dobrze , ja przechodziłem raz obok jak już osoba leżała i obok zajęły się nią inne osoby ale kolor tej osoby był już siny , jechała już karetka i zaraz się zajęła , po 10 minutach wracałem i widziałem że jeszcze w karetce robili masaż serca . Myślę że gdyby te osoby robiły masaż przed przyjazdem karetki to ta osoba była by w innym stanie .
bo to jest nasza polska mentalność pomagamy dopiero wtedy jak stanie się tragedia
jackwar na pewno ,dlatego już małe dzieci w szkole uczą jak udzielac pierwsza pomoc.Licza się zawsze pierwsze sekundy
doktor każdy w dzisiejszych czasach lata za własną dupą,kłopoty innych mało kogo interesują,niestety
doktore , kreśl na pałę
na kogo wypadnie na tego bęc
tylko by się niegła bo oboki trafisz
na kogo wypadnie na tego bęc
tylko by się niegła bo oboki trafisz
ja pierwszą pomoc mam wykutą w mózgu jak kogo ratować po każdym wypadku np.porażenie prądem,utopienie itp.
doktorze najlepiej na cgybika.Moja teściowa na chybika smali i zawsze coś ma a ja godzinami siedze i dupa blada
doktorze...no widzisz,karwa dlatego nie wysyłam na chybika a teściowa wyśle i zawsze coś tam ma.
Lila bo jestem takim pechowcem ze nie mieszczę się w rachunku prawdopodobieństwa
doktor..pech to pojęcie względneNie martw się nic,Cza do szeptuchy jechać niech odczynia
a tak na marginesie to 67 zaczyna mi powoli podnosić ciśnienie a to zły bardzo znak
doktorze tu się nie ma z czego karwa smiać.A czerwone nitkie na nadgarstku nosi?
Bongolas..patrz co za menda 67 nie chce wylecieć.Niech ją krew zaleje
losowanko dawajcie
doktorze to zacznij nosić.Ja jak zaczęłam pleść takie nitkie to karwa od nadgarstka po łokieć mami teraz mi mogą wszyscy na regulator wysokiego napięcia skoczyć
bęben maszyny losującej jest pusty następuje zwolnienie blokady
Bongolas....ja im takie zwolnienie zrobię,że musk wysiadzie wszystkim w studio
Paxio...spoko ,jeszcze chwile.Ciesz się spokojnym rytmem serca,póki masz okazję