Wpisy 1 976 982 – 1 977 081
13 marca 2014 18:55 → 13 marca 2014 19:25, 100 wpisów
ja teraz nie pracuję, ale jakby co to można batoniki brać, ciastka rozumiem zabronione
wszystko co ma mąkę out
Kondi.. .
.......................................
.......................................
Kondi. Ten chleb i placki drożdżowe to smaki mojego dzieciństwa. Nie do podrobienia, nie do odtworzenia...
tylko serniki i makowce zjadam mw, no chyba, że bywam u teściowej...
5,34,35,38,42,77 to dał chybik
jetka
panowiedziś biedronkowy vip
jetka
panowiedziś biedronkowy vip
a czemu nie jogurty z syropem fruktozowym?
kiedys jogobella robiła z cukrem jogurty, ale chyba jakis rok temu przerzyucili sie na to gówno
aha , ale kasza i ryż można z 2 razy w tyogdniu
kondi
czipsy to chemia więc się dziwię że tak dbasz o dietę a chemię zajadasz
czipsy to chemia więc się dziwię że tak dbasz o dietę a chemię zajadasz
to na cukrze zwykłym mogą być słodzone jogurty i np maślanki smakowe?
można mw, ale ja tam nei wiem, jak Ty nato reagujesz...ja dla przykąldu uwielbiam kaszę jęczmiennąz cebulą i kiełbasą+boczek, ale mój żoładek NIE...kiedy zamienie kaszę na gryczaną, to jest o wiele lepiej
jak ktoś myśli że w sklepie kupi jogurt , śmietanę i inne produkty bez chemii to jest w błędzie
Mw. Google Twoim pasterzem. Poczytaj jak można samemu robić jogurty.
na szczęście są w sklepach jeszcze normalne smietany - śmieana homogenizowana+kultury bakterii
zjedz ziemniaki ze smietana z biedronki oraz z taką smietaną a zobaczysz różnice
kondi , samo mleko zanim zostanie przeznaczone na produkcję już dostaje chemię
jackwar...a krosy łaki i trawy nie widziały w zyciu...to juz wiemy
tak , masz rację że są gospodarze co krowy cały czas siedzą w oborze i dostają kiszonkę .
serek od kobitki dobry ale ze sklepu z chemią
serek od kobitki dobry ale ze sklepu z chemią
Jackwar.. .
.............................
.............................
jackwar, jak krowa wpierdziela tylko pasze to chemia jest juz w zalążku
jablko trafiające na półkę sklepową przechodzi ponad 20-30 opryskow...to sie w pale nie miesci....z cytrusami jest jeszcze gorzej
lepiej koze kupić najbardziej wartościowe mleko
kury też swoje dobre zwłaszcza jak się je maca czy jajką będą
kondi , macałeś kury ?
kondi , macałeś kury ?
Kondi. Haha. A kiedyś to sie wpierniczało jabłka i czereśnie z robalami i też było
tylko KOZY
kiedys człowiek sliwki robaczywki w***lał i nie patrzył co w srodku jest i zdrowy był, a teraz....
ok , spadam wysłać szczęśliwe numerki , rano na 8 zakładów miałem tylko 4 zł
JACKWAR to do przodu widzę jesteś
cały czas do przodu , tylko ciągle muszę kasę z bankomatu dobierać
Kondi, teraz byle dzialkowicz leci do sklepu i kupuje opryski na robalei choroby...
drzewo tez człowiek i chorowac moze...ale niech samo sie najpierw spróbuje obronic
max...kiedys barcapieknie grała i zawsze byłem zawodnikiem barcy na podwórku...teraz by to nie przeszło
Kondi. Dlatego cytrusy wyparzam wrzątkiem, jabłek nie kupuje w marketach a soki i dżemy sama robię...
ja soki z wisni, aronii, jeżyn i jabłek...wszystko swoje...max jeden raz pryskane
kondi ..a ja zawsze i na wieki wieków amen ..będę z Barcą ..choć słabo teraz graja to prawda ..Neymar nie ma szybkośći ..ale na Real będą gotowi ..to taka zagrywka taktyczna jest
do płukania owoców i warzyw żeby zmyć chemikalia nadaje się woda z sodą oczyszczoną,wystarczy przemyć lub na chwile zamoczyć