Wpisy 1 976 447 – 1 976 546
13 marca 2014 03:00 → 13 marca 2014 08:17, 100 wpisów
I ma chęć pogadać o cyferkach
To pozdrawiam krukowatych
ja idę spać
Brajan,wreszcie ktoś z żywych
Witam
Wszyscy śpią
Leniwy czat
mam jeszcze inne odskocznie od codzienności i bardzo proszę nie rób mi wykładów , bo jak sama napisałaś : "niezobowiązująca " a dalej .. " Wydaje mi się,że ....i w końcu nie wiem co mi się wydaje " życie jest prostsze od czego..od siedzenia i pisania na chacie .
No i sedno sprawy ....nie chcę komplikować sobie życia dlatego, wytypuję sobie i pójdę spać..to bardzo dobre rozwiązanie.
No i sedno sprawy ....nie chcę komplikować sobie życia dlatego, wytypuję sobie i pójdę spać..to bardzo dobre rozwiązanie.
mw
jocia,ej,przecież mnie znasz
Nie jestem skomplikowana,lubię Cię,a papier wszystko zniesie-jak mówią.Daj se siana.Po prostu pogadaj czasem a nie typuj.Przecież po to tu jesteśmy
Mylisz się jestem po to by typować a siana sopbie nie dam.. nie jestem np. oślicą CHYBA
no to się mylisz
Kiedy raczej jestem małomówna..no chyba,że...sie, to buzia mi się nie zamyka ..ale tez nie zabijam gadulstwem
jocia,oślice-znasz termin.To nie mój wymysł
brajan,chłopie-cyferki to rzecz nieprzewidywalna
mamtegodosc, wybacz, ale mój cenny czas jest mocno ograniczony.
"brajan,chłopie-cyferki to rzecz nieprzewidywalna ".. to nie lepiej Tobie grać na chybił trafił..i iść spać, a nie typować
A teraz na ..prawie ..dobre znikam
"brajan,chłopie-cyferki to rzecz nieprzewidywalna ".. to nie lepiej Tobie grać na chybił trafił..i iść spać, a nie typować
A teraz na ..prawie ..dobre znikam
cholerka,komp mi się zawiesił
jocia,każdy ma swój czas,pozdrawiam i mimo Twoich złośliwości,lubię Cię.Taka jesteś.To Twój plus.Myślę,że mnie zaakceptujesz.Pozdrawia Cię Wrocław
Witajcie Kochani, zwłaszcza ... Jestem już normalnie w necie, Koniec ery komórek.Załapałam się jak "znowu" widzę na nocną wazelinkę
Bo lubię słodkości
Brajan
moana,witaj
Brajan-jak cyferki
moana-kiepsko
brajan-nie lepiej
mamtegodosc..nie jestem złośliwa, piszę prawdę, tak jak uważam, mam swoje zdanie, swoje przyzwyczajenia i nie zrezygnuję z nich
moana.., jestem w mapkach, jak zwykle
moana.., jestem w mapkach, jak zwykle
Macie jakieś pomysły
md,jak tylko zmienili kulki,to moje zakłady wszystko o jeden,trzeba nowe cyferki powstawiać
jocia
Brajan,po zmianie maszyny jest do d....
I to od dawna
Brajan-kawaO tej porze
Brajan-rumianek z miodkem
moana i co z cyferkami na jutro-masz pomysł
Brajan-zapomniałam,że Ty zapierdzielasz w Anglii.Jak Ci tam jest?
Da się żyć?
md,już jestem,w Anglii jest trochę ciężko bez języka,agencje Polaków wykorzystują,masz kontrakt,to jest inaczej
Co do cyferek,to że 40-ki i 70-ki wejdą na 14-tąpiję z rana,bo do pracy na 5-tą
Zaplanowałem skreślić parzyste,bo dzisiaj jest 13-ty,mogą być parzyste
Brajan,trzymaj się jakoś i wierz w dobre jutro.(Chyba)(?),może?będzie lepiej?.
Widzę 13
I to pewniaka
A w ogóle typujesz ,czy tylko wirtualnie?
piratka,pisała kilka godzin temu o 13-ce,ja pisałem z WN i twierdze dalej,że 13-ka do soboty się nie ukarze.
No nie wiem.Typuję 13 jako pewniaka..Ale to mój typ
Jocia,śpij dobrze
Typuje,co na czacie,to skreślam i wysyłam,wtypowaniach ,to zależy od natchnienie,nigdy nie wysyłam z Typowań wszystkich,po prostu
zmieniam,lawiruję liczbami
zmieniam,lawiruję liczbami
Brajan,typujesz w Polsce?
Na multipasco?
Na 14-tą wysyłam takie:40,42,43,44,47,48,49,70,72,73,74,76,78,79,80
Brajan,to już było.Popatrz na liczby do 10
I potem od 30-tek
md,z tego zestawu liczb,robię trzy zakłady: 1. 6/6 2. 8/8 3. 10/10
Akurat nie znam takich układów o których piszesz.Mam swoje
od 1-10 -na to popatrz
md,ja Ci nie narzucam mojego typowania liczb,ja tylko pisze jak gram,zapytałaś to Ci napisałem ,jak gram
jest ok
Życzę jak najlepszych typowań
sobie też
A ja życzę sobie i Tobie wysokich wygranych,do wieczora,teraz szykuję sie do pracy
jocia-stawiam Cię na baczność.To Ci się należy.A reszta to Piotruś Pan
Brajan
Trzymaj się swoich wzorców Brajan
No i to chyba ende -śpimy.Nie jest to proste.Idole
Idola nikt nie przebije.Ale idolem może być każdy.
Takie życie
Trzymaj się jocia....ze swoimi cyferkami i intelektem
Lubię Cię jocia
Dzień dobry wszystkim
Zapowiada się kolejny ciepły piękny dzień
propozycja na I los: 3,25,79
Zapowiada się kolejny ciepły piękny dzień
propozycja na I los: 3,25,79
1111 a skąd wiesz??? to moje senne ..czary czy cuś...
a nic ciekawego...byłem nad morzem 1 dzien i juz jestem w domu. Pierwsza noc samemmu i koszmary sie snia
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://animatedgif.biz/mpeg-creation2/temp/2j50o1au1i5379qt09j4lbqm86/1_MVSJUPPE1.jpg
http://animatedgif.biz/mpeg-creation2/temp/2j50o1au1i5379qt09j4lbqm86/1_MVSJUPPE1.jpg