Wpisy 1 972 990 – 1 973 089
10 marca 2014 14:40 → 10 marca 2014 18:11, 100 wpisów
ale to juz bedzie liczba na skraju mojej magii cała moc poniedziałkową mi wyczerpiesz
Dzisiaj w teście trafiłem takie liczby podejrzane:
o9, 19, 29, 39, 59, 66, 74.
Zamierzałem do liczb podejrzanych doliczyć: 49 i 73, ale się rozmyśliłem. Na złość zostały wylosowane.
...............................................
o9, 19, 29, 39, 59, 66, 74.
Zamierzałem do liczb podejrzanych doliczyć: 49 i 73, ale się rozmyśliłem. Na złość zostały wylosowane.
...............................................
Irb ale opłaci Ci się zobaczysz- jak wpadną te 4 liczby to też będzie niemała kasa i jakoś to podzielimy
nie no ja od czwórek nic nie biore jak bedzie 5 i wiecej to pogadamy hehe
>> Lotto.de kumulacja <<
Można wygrać ... 6 o0o o0o euro w środę.. .
..............................................
Euro po ... 4,19pln.
Można wygrać ... 6 o0o o0o euro w środę.. .
..............................................
Euro po ... 4,19pln.
O, to brylancik się przepromował ? cholibka - już czuję, jakiego to diamencika t a m wybiorą
no no - dobrze paCZę ? jedno powtórzenie ? Oooo - to, niech MOC będzie z Nami wieczorem i znikam
Ale miałam dziś zwariowany dzień
Witam wszystkich serdecznie choć tylko na chwilę bo zaraz wychodzę do domu
Witam wszystkich serdecznie choć tylko na chwilę bo zaraz wychodzę do domu
islandorka jesteś jeszcze bo ja w pracy bez GG jestem chwilowo to nawet nie mam jak do koleżanki zagadać
ja dziś dałam sobie o 14-stej spokój bo trafione wczoraj 6/8 z chybika wieczorem po 7/10 o 14-stej tego samego dnia wskazywały, że raczej nie będzie z TS do trzech razy sztuka i ... miałam rację
znikam do domciu
znikam do domciu
Witam. Ostatni weekend byłem mocno zajęty i nadal będę przez kilka dni. Jak ktoś ma jakieś pytania, to jestem teraz 15 minut.
od razu mówię, że mam poślizg 5-dniowy z odpowiedziami na e-maile i jutro powinienem nadrobić
Witam wszystkich
Pasko rozpatrz mój meil( bo nie wiem czy to zrobiłeś?) Pozdrawiam
Pasko rozpatrz mój meil( bo nie wiem czy to zrobiłeś?) Pozdrawiam
Dzień dobry jest pan dobry z języka polskiego ?
co to znaczy być dobrym z polskiego dzisiaj... że wie się kiedy urodził się Adam Mickiewicz? wujek google wszystko powie w każdej chwili
No wiem ale chodzi mi o zdanie matury.
Mam problem z wbiciem się w klucz.
Janusz ja mam pytanko - kiedy w końcu wygram coś większego hihi - a tak poważnie to Pozdrowionka dla Was - jak maleństwo się ma?? Rozumiem, że ostro "pomaga" tatusiowi
Bo z matematyki już prawie wszystko umiem a z językiem polkim może być problem.
Ale w meilu wyjaśniałem Chyba że jeszcze raz meila wysle z wyjaśnieniami
dzidzie wczoraj zawiozłem do Warszawy i jestem chwilowo w stolicy .. ma rehabilitowaną rączkę, która ucierpiała trochę przy porodzie ale szybko dochodzi do siebie
Jak by zagrać żeby trafić w Mini Lotto piątkę ?
Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze - pozdrowionka dla całej rodzinki ! Rozumiem, że to nic groźnego ??
To gratuluję dziecka i żeby wszystko było w porządku.
naciągnięcie nerwów splotu barkowego... jest już dobrze ale trzeba dmuchać na zimne
To jest jakiś dobry sposób na Mini Lotto ?
Pasko to zaraz wysle jeszcze raz meila wyjasniącego Pozdrawiam całą twoją rodzine i trzymam kciuki za maleństwo
jocia agatka pasko
pasko najlepszego
witam
na wieczór mocne
7,13,16,23,33,37,54,80
7,13,16,23,33,37,54,80
piratka w profilu są liczby z głowy, co przyszło na myśl, a te na czacie analizowane
hartge
a wy macie jakieś swoje pewne liczby?
tak a kiedy i ile? jeśli tak to gratuluję
juz troche minelo czasu ,spieszylam sie i wpisalam Twoje .Bylo chyba 5/6 /nie bralam wszystkich/
to z czatu czy z profila?
a czemu wtedy moje spisałaś? ja nie jestem jakimś super typerem na razie.
aha
a tobie jak idzie samodzielne typowania, jakieś sukcesy , większe wygrane?
a moze bylo latwiej ,potrafilam miec 5/5 2 razy w ciagu 2 tygodni
z map typowałaś kiedyś aha
ale chyba bede grala kilka dni na jeden kupon ,bo okazuje sie ze typuje z wyprzedzeniem
a masz jakąś metodę,sposób czy intuicja?
a to teraz map używasz
nie mam konkretnej metody ,raczej analizuje poprzednie losowania
no i z map zawsze cos nie wejdzie ,zawsze brakuje ,a to 3/5 ,4/8 ,4/5
a trafiłaś coś większego ostatnio? bo ja w tym roku posucha jak nie wiem. dlatego mam przerwę już 9 dzień nie gram w multi, obserwuję i typuje sobie na sucho
dzis mialam 4/8 i chyba puszcze jeszcze kupon na wieczor ten sam
pochwal się jakie masz liczby. nie bój się nie wyśle
ja nie mogłem ostatnio nawet tych drobiazgów trafić. właśnie od wczoraj patrze na mapy, może one mi pomogą bo wcześniej nie używałem,dla mnie one są nowością.
ja nie gram jeszcze co najmniej tydzień w multi
tak tylko z ciekawości 69,75
ale ja chce wrócić, tylko trzeba odpocząć od wydawania na daremni pieniędzy