Wpisy 1 972 590 – 1 972 689
10 marca 2014 11:22 → 10 marca 2014 12:39, 100 wpisów
torsan widziałeś na stronie http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci
Ja mam tylko jedno pytanko do TSa, jak można w MM płacić 2,5pln za zakład , a wygrać 2pln i nikt nigdy nie odpowiedział i chyba to jest jedyny kraj że takie jajca są możliwe
dotam napisz skargę do odpowiedniego ministra bo to oni wypłodzili dodatkowe obciążenie każdego zakładu kwotą 25%ceny tego zakładu
na tym właśnie polega monopol państwa
a bez tej kwoty zakład np. keno kosztowałby 1.60zł
torsanie hay i nikam miłego dzionka i wygranych życząc
na tym właśnie polega monopol państwa
a bez tej kwoty zakład np. keno kosztowałby 1.60zł
torsanie hay i nikam miłego dzionka i wygranych życząc
drapek, a ja to ma w....e gram sobie u buka, kosów niema ale parę groszy jest i niema straty jak w MM
a nie wiem czy zauważyliście jak dochodowy jest multi lotek - w niedawnym artykule na jakimś portalu, o ile dobrze pamiętam przychód totalizatora w 2013r. z mm wynosił 781mln, a u mnie w jednej żb wisi plakat że w zeszłym roku wypłacili graczom ok. 350mln zł wygranych także resztę sobie sami obliczcie ( a do przychodu tptalizatora liczy się cena 2zł za zakład a nie 2,5zł - te 50gr idzie na stadiony i muzea )
zdzierstwo i jeszcze raz zdzierstwo, ale może nie samego totalizatora a... państwa polskiego
zdzierstwo i jeszcze raz zdzierstwo, ale może nie samego totalizatora a... państwa polskiego
Wszystkim Panom dziś w Ich święto(czterdziestu męczenników) życzę wszystkiego naj, naj, naj
drapek , ale jeden zakład na losowanie x 2 daje pięcioka dziennie , razy 30 = 150 zeta , to u buka lepiej wychodzę
Witam.
Jetta z tych liczb -z moimi pokrywa się-11,17,43,26.
Jetta z tych liczb -z moimi pokrywa się-11,17,43,26.
dotam to gratki
torsanie a są jeszcze w sanoku - to kup najlepiej ze 2paki u mnie juz od dawna ni ma
torsanie a są jeszcze w sanoku - to kup najlepiej ze 2paki u mnie juz od dawna ni ma
Tak szansa jest,tylko nie wiadomo czy w południe,czy wieczorem.
Ja dziś w pisance-tylko zwrot, czyli w MM pewnie gucio będzie, bo zauważyłam prawidłowość, ze gdy do zakładów dobieram zdrapke i coś w niej jest to w zakladach puuuuustki
Moja dycha na 14-tą:
6,11,26,43,67,34,17,23,9,62.
6,11,26,43,67,34,17,23,9,62.
Kondi.
Co ma być,to będzie,a miałeś wczoraj trafny-pogrzeb-25-lekarza-33.
pozdrawiam.
Co ma być,to będzie,a miałeś wczoraj trafny-pogrzeb-25-lekarza-33.
pozdrawiam.
A ja 3/6-tylko.
nie nie jetta...po prostu ciężko z niego wybrać ten najważniejszy fragment
Ciemność-17
kondziu a co ja jestem,żeby Ci sex proponować?Do żonki paszoł karwa won albo burdel City jak masz jakieś braki
problem w tym że pies nie jest wierny jeśli chodzi o te sprawy>Wierny włascicielowi bo suce już nie
lilka, to tylko porównanie, a Ty sie czepiasz wzystkiego widac masz cos na sumieniu
kondziu Ty taki od urodzenia jesteś czy na starość coś Ci się porobiło?
no nie wiem...ja od nowości na pewno inny byłem...jestm po tuningu po waszemu