Wpisy 1 972 582 – 1 972 681
10 marca 2014 11:00 → 10 marca 2014 12:29, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Domaniów wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Sandomierz wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
pasko w pisance masz błąd; nakład jest 6.000.000 losów a nie 9.000.000- /na lotto.pl też jest pomyłka/ ale w regulaminie jest podana poprawna ilość
torsan widziałeś na stronie http://www.totalizator.pl/o-nas/aktualnosci
Ja mam tylko jedno pytanko do TSa, jak można w MM płacić 2,5pln za zakład , a wygrać 2pln i nikt nigdy nie odpowiedział i chyba to jest jedyny kraj że takie jajca są możliwe
dotam napisz skargę do odpowiedniego ministra bo to oni wypłodzili dodatkowe obciążenie każdego zakładu kwotą 25%ceny tego zakładu
na tym właśnie polega monopol państwa
a bez tej kwoty zakład np. keno kosztowałby 1.60zł
torsanie hay i nikam miłego dzionka i wygranych życząc
na tym właśnie polega monopol państwa
a bez tej kwoty zakład np. keno kosztowałby 1.60zł
torsanie hay i nikam miłego dzionka i wygranych życząc
drapek, a ja to ma w....e gram sobie u buka, kosów niema ale parę groszy jest i niema straty jak w MM
a nie wiem czy zauważyliście jak dochodowy jest multi lotek - w niedawnym artykule na jakimś portalu, o ile dobrze pamiętam przychód totalizatora w 2013r. z mm wynosił 781mln, a u mnie w jednej żb wisi plakat że w zeszłym roku wypłacili graczom ok. 350mln zł wygranych także resztę sobie sami obliczcie ( a do przychodu tptalizatora liczy się cena 2zł za zakład a nie 2,5zł - te 50gr idzie na stadiony i muzea )
zdzierstwo i jeszcze raz zdzierstwo, ale może nie samego totalizatora a... państwa polskiego
zdzierstwo i jeszcze raz zdzierstwo, ale może nie samego totalizatora a... państwa polskiego
Wszystkim Panom dziś w Ich święto(czterdziestu męczenników) życzę wszystkiego naj, naj, naj
drapek , ale jeden zakład na losowanie x 2 daje pięcioka dziennie , razy 30 = 150 zeta , to u buka lepiej wychodzę
Witam.
Jetta z tych liczb -z moimi pokrywa się-11,17,43,26.
Jetta z tych liczb -z moimi pokrywa się-11,17,43,26.
dotam to gratki
torsanie a są jeszcze w sanoku - to kup najlepiej ze 2paki u mnie juz od dawna ni ma
torsanie a są jeszcze w sanoku - to kup najlepiej ze 2paki u mnie juz od dawna ni ma
Tak szansa jest,tylko nie wiadomo czy w południe,czy wieczorem.
Ja dziś w pisance-tylko zwrot, czyli w MM pewnie gucio będzie, bo zauważyłam prawidłowość, ze gdy do zakładów dobieram zdrapke i coś w niej jest to w zakladach puuuuustki
Moja dycha na 14-tą:
6,11,26,43,67,34,17,23,9,62.
6,11,26,43,67,34,17,23,9,62.
Kondi.
Co ma być,to będzie,a miałeś wczoraj trafny-pogrzeb-25-lekarza-33.
pozdrawiam.
Co ma być,to będzie,a miałeś wczoraj trafny-pogrzeb-25-lekarza-33.
pozdrawiam.
A ja 3/6-tylko.
nie nie jetta...po prostu ciężko z niego wybrać ten najważniejszy fragment
Ciemność-17
kondziu a co ja jestem,żeby Ci sex proponować?Do żonki paszoł karwa won albo burdel City jak masz jakieś braki
problem w tym że pies nie jest wierny jeśli chodzi o te sprawy>Wierny włascicielowi bo suce już nie
lilka, to tylko porównanie, a Ty sie czepiasz wzystkiego widac masz cos na sumieniu
kondziu Ty taki od urodzenia jesteś czy na starość coś Ci się porobiło?