Wpisy 1 970 899 – 1 970 998
9 marca 2014 09:20 → 9 marca 2014 10:01, 100 wpisów
Przerwa na ....
Zajrzę tu po godz.11.
.........................................
Zajrzę tu po godz.11.
.........................................
Monet ..karwa cos tam nie gra ..przegrać taki mecz ..moze obstawili u buka coś
Max , oni wychodzą na pole
idą na polu leżeć
My Warszawiacy mówimy że na polu to kartofle i krowy są
idą na polu leżeć
My Warszawiacy mówimy że na polu to kartofle i krowy są
jetta z dodatkami to codziennie
petroleum D5 które ma 45% alkoholu 3 razy dziennie
petroleum D5 które ma 45% alkoholu 3 razy dziennie
jac..no właśnie ..gdzieś tam byłem nie pamiętam gdzie i też ktoś powiedział ze idziemy na pole ..wiec myślałem ze będę stonke zbierał
Jetuś ..rano zimno było wiec ..w powrotnej drodze ze szlaku już wracałem do formy
jetta to był tylko żart nie gniewaj się
a mówicie : pojechalimy ?
a mówicie : pojechalimy ?
Jetuś ..nie wiem ..ale jak chcesz mozemy iśc w te pole ..coś się tam zaora
W galicji wychodziło sie z domu na pole, żeby doglądac swoich poddanych przy pracy, a u was wychodziło sie z domu na dwor, żeby o tę pracę prosić.
jetta , raczej wychodziło się na zewnątrz by na polu robić a my na dwór by go doglądać
jac ..daleko nie trzeba szukać ..w Wyszkowie ..mówią ..stojałem bylim pojechalim ....przyszłem poszłem wyszłem .. ale najbardzie podoba mi sie stojałem
Jackwar, zawsze mogę wyjść na zewnatrz, wyjść z domu, nie zawsze muszę iść na pole...
jetta , muszę się wybrać na ten wasz wawel , tam jest takie jedno miejsce gdzie ludzie stoją Pewnie jest ci znane , wiesz o co mi chodzi ?
luntek , na ile liczb chcesz rozpisać , ile ma być zakładów i jaką chcesz mieć gwarancje np: że jak trafisz 3 liczby to masz 3
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://www.obrazki.org/upload/ob_0_17276600_1314994951.JPEG
http://www.obrazki.org/upload/ob_0_17276600_1314994951.JPEG
Jackwar. Nie jestem z Krakowa. Mam bliżej na Śląsk niż do stolicy wojewodztwa.
Witam towarzystwo
Wczoraj 3/6 w lotto oraz 20 zl w kolko i krzyzyk czyli dzisiaj pewnie wielkie null
Wczoraj 3/6 w lotto oraz 20 zl w kolko i krzyzyk czyli dzisiaj pewnie wielkie null
Jetta.
Tak w żb dostałam tulipana.A od męża dostalam kupon i 3/6 było.
Tak w żb dostałam tulipana.A od męża dostalam kupon i 3/6 było.
Medea
Max
Jackwar
Jackwar
Medea.Tylko nie roztrwoń wszystkiego.
mieszkam w hiszpani tu tak jak w pol losuja 20 z 80 tylko ze skresla sie od 5 do 11 liczb tak ze na 3 lub 4 skreslenia odpada ja atakuje zawsze 7 ale cos nie wchodza i puszczam te same liczby na miesiac
lyntek , to zestaw na 7 liczb , z ilu liczb chcesz rozpiskę , na ile zakładów i jaka najmniejsza wygrana ma być gwarantowana
MedeaMilego spacerku
Medea, w Galicji słoneczko świeci, ale wiatr wieje i nie za przyjemnie jest...
e46, jetta
Max, jackwar
lyntek
a losowanie w tej grze odbywa się na fizycznie istniejącej maszynie, czy jest generowane elektronicznie - jak u Nas - w keno ?
Max, jackwar
lyntek
a losowanie w tej grze odbywa się na fizycznie istniejącej maszynie, czy jest generowane elektronicznie - jak u Nas - w keno ?
lyntek to jest zestaw na 7 liczb w zakładzie , 6 zakładów , 10 liczb rozpisanych z gwarancją że jak trafisz 3 liczby to masz 3
1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 8 9 10
1 5 6 7 8 9 10
2 3 4 5 6 8 9
2 3 4 5 6 7 10
1 2 3 4 7 8 9
1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 8 9 10
1 5 6 7 8 9 10
2 3 4 5 6 8 9
2 3 4 5 6 7 10
1 2 3 4 7 8 9
Robal.
lyntek , ja mam wszystkie możliwości jakie chcesz . najważniejsze ile liczb w zakładzie , na ile zakładów i jaka gwarancja
Maxiu, spacerek to po południu. Wezmę czarnego wariata na smycz i hajda na te dzikie pola