Wpisy 1 970 098 – 1 970 197
8 marca 2014 21:14 → 8 marca 2014 21:41, 100 wpisów
kondziu taaaa jedź nad morze,otwórz płuca wciagaj jodu troche i swe knochy dinozaura wkońcu wygrzej bo musk wysiada stary dziadu
kondziu jaaaa?????Przeca wiesz,że ja Ciebie lublju karwa najbardziej z tego czata i ja nieprzyjemna?
kondziuuuuto dobrze bo dopiero byśmy mieli przerabane jak drugi raz by krew poleciała
kondziu weź już przestań bo ja SE przypomnę to wiesz co się dzieje
kondziu zarznij wyrżnij przerżnij upuść krwi trochę my z jocia się zaopiekujemy blutem
kondziu Ty slepu pokaleczony jak kret to co Ty chcesz tam zobaczyć? Kopiec czy co?
myślisz ze mogę spokojnie zasnąć,bo nie włączyłam im epoki lodowcowej
nowatelka ale kondzia donica w łepetyne czaod dzieci na parapet a kondzia w łeb inna
kondi to uważaj,i nie bij lili więcej,bo za niedługo zamieszkam na pięterku i rzucę doniczką to tylko raz
nowatelka będzie jak za stanu wojennegodonica w zomowca i po krzyku
fifi moje dzieci też a ja razem z nimi,śmieją się nie wiem z czego ale ok,niech im będzie
a tak na marginesie,napiszę szczerze ,że będę się śmiała z tego żurku bo mnie rozśmieszył i koniec.Ban nie ban ale żur zadziałał
fifi nieeeeja już grzeczna jestem i widelcami nie rzucamno chiba,że mi ciśnienie skoczy
losowanko dawać,Żelka mój tata kiedyś dostawał w pracy,koledzy mu mówili że to za to że jest największą k...ą w zakładzie
fiolka to ja dostałam kwitek do wpłacania zaliczki za drzwi do prysznica,i nie wiem cz o to co innego mi chodziło
w dniu kobiet zycze wszystkiego najlepszego i po jednym kwitku:
lila100% realu,mój tata lubi podpuszczać ludzi ,tylko nie liczni jak ja potrafiąsię odpłacić