Wpisy 1 969 950 – 1 970 049
8 marca 2014 17:06 → 8 marca 2014 19:53, 100 wpisów
rzadko i takie wygrane, ja też rzadko a tylko 2 trójki
tylko że ostatnio końcówka 3 była w liczbie 3 sztuk
jak wygrasz to obiecaj ze bedziesz mnie szukał na forum i przeslesz cos mamony
no właśnie to może pójdziemy na kompromis i damy obydwie,dobry pomysł
a co te liczby twoje to jakieś megapewniaki,
typowane jakimś sposobem czy intuicja?
zapodaj ostateczne liczby skreśle za 2 godziny
i te liczby to twoja pierwsza myśl
ja bym chociaż piątkę chciał
ok nawzajem
krzysztof 24
Irb-ludzie ktorzy maja matematyke w malym palcu u nogi nie sa w stanie wyliczyc prawdopodobienstwa wylosowanych liczb,hakerzy nie potrafia zlamac programu- to pomysl jaki on jest doskonaly!!!!Fart szczescie to jedyny przepis na wygrana!!!!
andreas święta prawda
5 minut do końca a Barcelona przegrywa
no i barca sensacyjnie przegrała 1:0 z broniącym się przed spadkiem Valladolid. Myślę, że Real jutro wygra u siebie z Levante i powiększy przewagę do 4 pkt
Mw-siedzisz w meczach to obstawiaj u Bukmachera- bo w TS-toCh..jnia dla grajacych,!!!!
Barcelona to nie jest już ta błyskotliwa drużyna. Bayern to teraz potęga, a u siebie leją równo drużyny
Ja nie siedzę, ale muszę trochę poobserwować zanim zacznę grać,kiedyś grałem długo i z niezłym skutkiem, myślę grać single max duble
Dziewczyny wymiekly dzis,ani jednej
andreas chyba będzie trzeba,bo w bukmacherce, większa szansa na wygraną nawet na drobne, bo tu nie ma losowości,która niby jest w TS
losowość w TS o chyba pojęcie nieznane im,bo oni wiedzą z góry co będzie
w mm ciężko nawet parkę trafić a gdzie dalej
dzisiaj tak tylko patrzyłem i myślałem o Norwich under oraz Cardiff 1 . jak widać weszło na sucho
człowiek liczy na TS,a szansa taka chyba jak że świnia zobaczy niebo
mw-ja u Bukmachera-Fortuna-wygralem troche na nowa fure z salonu-ale to bylo jeszcze jak mozna bylo obstawiac max.6 kul stawka dowolna,potem TS zrobil sie monopolista i Min.Fin.zabronilo Bukmacherom przyjmowac zaklady Multi,i TS zrobilo 2 losowania,mozna probowac grac max.do 6 liczb!!!
TS musiał zabronić,bo by zyski mu spadły i zbankrutowali, bo każdy by wolał grać w kulki w fortunie, większe stawki za trafienia były.
bo Państwo by straciło, a fortuna to wiadomo prywatna firma
mw-myslalem ze mi nie wyplaca bo zarzad z Cieszyna,ale firma KUL-jak trafisz to placa!!!
precz z TS
Ja juz pisalem 2 m-ce temu zeby olac TS -chodzi ojeden dzien zeby niegrac -moze TS-znalazlby szacun dla grajacych-ze nie tylko lupic,ale tez cos dac!!!!
Hartage-to jest wypucha TS-z 2mln zrobilo sie 10mln iznowu 6tka padnie na zadupiu,albo krakow,Warszawa,Zachodniopomorskie,
Andreas zawsze kumulacja działa jak magnes oby było tak jak mówisz czyli Warszawa
Hartage-Daj ci BOZE a mni nie opuszczaj!!!!
Torsan dziś systemami nie spotkałem ale pewnie i za więcej grali
moze sie skusze jak pojde po zagram lotto plus!!!
Andreas bogaty do królestwa niebieskiego się nie dostanie tak jest napisane
Hartage-niema reguly-wszyscy mamy szanse KARWASZ!!!!!!!
Witam was
cześć przemo
dzikus ty znowu piwo
Mam multi multi będą takie liczby (
18 43 50 53 54 57 64 71
chociaż czwórka albo piątka
18 43 50 53 54 57 64 71
chociaż czwórka albo piątka
Życzę Wszystkiego Najlepszego Z okazji Dnia Kobiet ))
będą takie liczby (
18 43 50 53 54 57 64 71
18 43 50 53 54 57 64 71
może będą a może nie
chciałbym bardzo
Hej
staszek wujek
nie lubię TS
mw1986- ja nie wujek
dzikus
dzikus
a ja nie mam za co
a ja nie mam za co
dobra spadam wysłać kuponu lotto.dziś 10mln moje
Witam Wszystkich tu i tam(?)obecnych
Dziewczyny dziś swiętuja i nie mają czasu na chat.Wieć my też możemy co nie co?!żeby nam nie było przykro.Pozdrawiam i wysokich wygranych!!!
Dziewczyny świętują,ale czas im pozwala na chatę
Zdrowie Panów,bo Panie już
padną dziś....
18 43 50 53 54 57 64 71
18 43 50 53 54 57 64 71
18 widzę
43 też
Dalej -mgła
niop dalej niewiem jak będzie
A po co Ci to wiedziećTo ma być niespodzianka
ostatnio 31sierpnia 2012 roku to miałem 4 albo piątkę i 20zł wygrana a dziś niewiem jak padną