Wpisy 1 967 653 – 1 967 752
7 marca 2014 13:19 → 7 marca 2014 13:53, 100 wpisów
Monet
Lila karwa.. Cho w maliny.. Jepniesz
Monet..wczoraj Ci buziolka dawałam a Ty mnie w dupie maszchyba,że znowu oślepłam
Lila co to było?
lila>>> jeśli nawet tak się stało i nad czyn bardzo ubolewam to proszę uwierz że czasami mi coś ucieka bo gapię się na trzy monitory jednocześnie a jakiś ostatnio mało rozgarnięty się zrobiłem.
Za wczoraj
Za wczoraj
żelka ja Tobie to zaraz wszystko wytłumaczę.Jesz a Ci się wydaje,że to co jesz to to co byś chciała jeść
Lila ja pikole
żelka ale znowu z drugiej strony,jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Lila tak jak cyganie wpieprzają gruz a żeby to przełknąć wmawiają sobie, że to chleb
żelka w Gnieźnie trochę ich mieszka,miałam sąsiadów cyganów i jak chrzciny robili to musk wypala co tam mieli
oj Lila, gdzieś to wyczytałam że jedzą gruz
ale to i tak nie przebije kotletaaaa
jaki koncert?
Lila karwa jadę jak żur to ja pierwsza
tylko musimy być grzeczni bo do paki pójdziemy będziemy wpieprzać suchary
żelka chyba żartujeszPrzekupimy klawisza i będziemy miały obiadki jak ta lala
Dawać losowanie.. .
....................................
Lila
ja tylko na chwile z pozdrowieniami i mała sugestią...wpisz w google "żur na zakwasie z płatków owsianych"...ja tam mistrzynią kuchni nie jestem ale z ciekawosci sprawdziałam..i faktycznie praktykuje sie to...wiec wszyscy w tej materii macie racje
ja tylko na chwile z pozdrowieniami i mała sugestią...wpisz w google "żur na zakwasie z płatków owsianych"...ja tam mistrzynią kuchni nie jestem ale z ciekawosci sprawdziałam..i faktycznie praktykuje sie to...wiec wszyscy w tej materii macie racje
Liląaaaaa na obiad żurek
Żelka.. .
Wędruś
Lila.. .
..................................
..................................
Gaja mądra z Ciebie dziewczyna..szacun za ten przepis
gaja nie musze sprawdzać bo jest taki zakwas ale nikt mi nie powie że to oryginalny z dziada pradziada.Bo oryginał jest bez płatków
Gaja
Zadymiary robią dym..to nic nowego..nie po raz pierwszy i ostatni.Gaja
Zadymiary robią dym..to nic nowego..nie po raz pierwszy i ostatni.Gaja
pierwsza zadymiara tego czata weszła,zaraz będzie dym i bany się posypią
żelka widzisz,jak ktoś ma dobry chumor to jest zadymiara według co niektórych
karwa co "owsu"
w pyskówki nie zamierzam sie wdawac...za "stara" na to jestem.....swoim wpisem na temat zurku nikogo nie obraziłam.....obowiązki wzywaja...
http://www.youtube.com/watch?v=GgaPywP8CgEzajebisty kawalek Rammstein new song 2014.!!!
Lila i już jest wesoło
Lila żurek to zło tego świata
Macie karwasz problem-zakwas to maka zytnia czosnek i kromka chleba zytniego,i czekamy pare dni,a jeszcze lepiej miec zakwas z poprzedniego zakiszenia!!!!!
zryty moher to kiepska sprawa nieciekawa i niewesoła
toFifi
bry mp-a wy dalej o zalewajce
lili..zelka..ulala..dawidos..andreas..gaja..wednet..monet..jocia..fiolu..
lili..zelka..ulala..dawidos..andreas..gaja..wednet..monet..jocia..fiolu..
Pasko pewna czatowiczka weszła i znowu szuka zadymy a taki był spokój
a dodajcie skwarek
nicolla
Platki owsiane rano na sniadanie jak sie odchudzasz!!!Do zuru nie slyszalem a zyje troche na tym swiecie!!!!
Wasyl to karwa przez Twoje kluchy teraz wojna o płatki owsiane
Andreas no ja też nie słyszałam i sie nie odchudzam bo nie muszę jak co niektórzy
to zróbcie pomidołową z łyżwami