Wpisy 1 967 621 – 1 967 720
7 marca 2014 13:10 → 7 marca 2014 13:47, 100 wpisów
Lila Jocia zbiera na nas haki trzeba teraz uważać
Lila dzisiaj gotuję już żur na święta 400 osób ma być ręce to mam po ziemie już tyle owsu nigdy nie widziałam
Jociu przepraszam
żelka moje teściowa ma 80 lat.Zakwas robi od 65 lat i jak się jej wczoraj zapytałam czy do zakwasu daje płatki owsiane to zapytała się mnie czy ja czasami nie ześwirowałam
jocia...lepiej się smiac niż chorowaćJa wiem,że Ty nie z tych obrażalskich
Jociu nie wiem nie chcę być obiadem
Potrafię żartować z siebie i znam się na żartach..a i sama często żartuję
a może ześwirowałam kto wie.JAk czytam takie mądrości to już sama nie wiem
gdyby nie żarty nie było by nas
jocia...ja też z siebie żartuję,ten kto z siebie sam żartuje zna się na żartach własnie,masz rację
Lila ześwirowałaś żur tylko z płatkami mydlanymi się robi tfuu owsianymi
A ja >> żeby prawdę oddać jako że przeczytałem chyba z 50( różnych i to bardzo) przepisów na zalewajkę to jednak w kilku było napomknięte o zakwasie z otrębami.
Monet taaa w kilku było ale to nie jest oryginalny przepis na zakwas.To zmodrenizowane dziadostwo
Lila i z rosą
Monet
Lila karwa.. Cho w maliny.. Jepniesz
Monet..wczoraj Ci buziolka dawałam a Ty mnie w dupie maszchyba,że znowu oślepłam
Lila co to było?
lila>>> jeśli nawet tak się stało i nad czyn bardzo ubolewam to proszę uwierz że czasami mi coś ucieka bo gapię się na trzy monitory jednocześnie a jakiś ostatnio mało rozgarnięty się zrobiłem.
Za wczoraj
Za wczoraj
żelka ja Tobie to zaraz wszystko wytłumaczę.Jesz a Ci się wydaje,że to co jesz to to co byś chciała jeść
Lila ja pikole
żelka ale znowu z drugiej strony,jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Lila tak jak cyganie wpieprzają gruz a żeby to przełknąć wmawiają sobie, że to chleb
żelka w Gnieźnie trochę ich mieszka,miałam sąsiadów cyganów i jak chrzciny robili to musk wypala co tam mieli
oj Lila, gdzieś to wyczytałam że jedzą gruz
ale to i tak nie przebije kotletaaaa
jaki koncert?
Lila karwa jadę jak żur to ja pierwsza
tylko musimy być grzeczni bo do paki pójdziemy będziemy wpieprzać suchary
żelka chyba żartujeszPrzekupimy klawisza i będziemy miały obiadki jak ta lala
Dawać losowanie.. .
....................................
Lila
ja tylko na chwile z pozdrowieniami i mała sugestią...wpisz w google "żur na zakwasie z płatków owsianych"...ja tam mistrzynią kuchni nie jestem ale z ciekawosci sprawdziałam..i faktycznie praktykuje sie to...wiec wszyscy w tej materii macie racje
ja tylko na chwile z pozdrowieniami i mała sugestią...wpisz w google "żur na zakwasie z płatków owsianych"...ja tam mistrzynią kuchni nie jestem ale z ciekawosci sprawdziałam..i faktycznie praktykuje sie to...wiec wszyscy w tej materii macie racje
Liląaaaaa na obiad żurek
Żelka.. .
Wędruś
Lila.. .
..................................
..................................
Gaja mądra z Ciebie dziewczyna..szacun za ten przepis
gaja nie musze sprawdzać bo jest taki zakwas ale nikt mi nie powie że to oryginalny z dziada pradziada.Bo oryginał jest bez płatków
Gaja
Zadymiary robią dym..to nic nowego..nie po raz pierwszy i ostatni.Gaja
Zadymiary robią dym..to nic nowego..nie po raz pierwszy i ostatni.Gaja
pierwsza zadymiara tego czata weszła,zaraz będzie dym i bany się posypią
żelka widzisz,jak ktoś ma dobry chumor to jest zadymiara według co niektórych
karwa co "owsu"
w pyskówki nie zamierzam sie wdawac...za "stara" na to jestem.....swoim wpisem na temat zurku nikogo nie obraziłam.....obowiązki wzywaja...
http://www.youtube.com/watch?v=GgaPywP8CgEzajebisty kawalek Rammstein new song 2014.!!!
Lila i już jest wesoło
Lila żurek to zło tego świata