Wpisy 1 967 421 – 1 967 520
7 marca 2014 11:52 → 7 marca 2014 12:37, 100 wpisów
Kondi-Keno to inna bajka-niech zlodzieje dadza 70-150dadza wygrac w multi,codow nie chcemy!!
no to ukradłem jeszcze parkę gonzagi 5-78, do tego 59,60 i 26,48 i czekom na 1300zł
p.s. ukradłem na wczoraj 30, ale 3/8 tylko było
p.s. ukradłem na wczoraj 30, ale 3/8 tylko było
drapku, wiem.. ,że kradniesz, ale robisz to w tak uroczy sposób i trafny, że jestem zachwycona
jociu, ale te kobiece co dawałem wtedy chyba zapisałaś w kajet na dzisiaj
Jocia-najwazniejsze zeby drapek mial wyniki i wygrywal!!!
Dobry wszystkim
1 967 411. Andreas3864 2014-03-07 (11:49) CHRZANOW
Monet-sa tacy ludzie co maja zajebiste szczescie-ale chodzi zeby byl chociaz czesciowy zwrot kasy za puszczone zaklady,a tu TS leci w Grzyba na maxa -puscisz za 50zeta i ch..a masz z tego zysk tylko dla TS,ilez karwa mozna wrzucac do swinki.
To jest gra... jednemu zabierze -drugiemu da.
Zasady proste. Trafiasz- wygrywasz.Nie trafiasz- tracisz.
To jest hazard a to zabawa bez sentymentów.
Warunki znane każdemu prze grą. Nie pasuje -nie grać.Proste.
A to że regulamin -szczególnie ten ustalający wysokość stopni wygranych jest bardzo niekorzystny dla grających to już inna prawda.
Monet-sa tacy ludzie co maja zajebiste szczescie-ale chodzi zeby byl chociaz czesciowy zwrot kasy za puszczone zaklady,a tu TS leci w Grzyba na maxa -puscisz za 50zeta i ch..a masz z tego zysk tylko dla TS,ilez karwa mozna wrzucac do swinki.
To jest gra... jednemu zabierze -drugiemu da.
Zasady proste. Trafiasz- wygrywasz.Nie trafiasz- tracisz.
To jest hazard a to zabawa bez sentymentów.
Warunki znane każdemu prze grą. Nie pasuje -nie grać.Proste.
A to że regulamin -szczególnie ten ustalający wysokość stopni wygranych jest bardzo niekorzystny dla grających to już inna prawda.
Kondi,ja nie mam zapisanych
Kondi
Po to sie czlowiek produkuje zeby cos z tego mial,ja takiej Hu..ej pasy to niemiale juz dawno Karwasz,poto gram zeby cos trafic ,a tu TS w grzyba na maxa lupi!!!!!
dzięki drapek,wczoraj kupiłam 8 Tutti-frutti,zwrot 4zł
jocia ostatnio na kradzione niestety, no ale może dziś będzie wreszcie
powodzonka o 14tej i nikam
powodzonka o 14tej i nikam
Andreas3864
Ja też po to gram -żeby wygrać. Ale jakoś nikt nie daje gwarancji na pewną wygraną.
Ja też po to gram -żeby wygrać. Ale jakoś nikt nie daje gwarancji na pewną wygraną.
tczewianko to jest na dzień dzisiejszy najlepsza drapka po 1zł, już się kończy i 13głównych czeka, ma jedną wadę- więcej niz w innych drapkach po 1zł jest losów pustych/ ok. 155 szt na paczkę
a z gwarantiwanych wygranych są 3-4 papierowe w paczce i kilka po 5zł + śmieci po 1,2
a z gwarantiwanych wygranych są 3-4 papierowe w paczce i kilka po 5zł + śmieci po 1,2
kondi supciodobra stary zjadł buły i myka do pracy bo weekendos za 4 godz zaczynam
Jocia
Monet
Monet.
Póżno weszłam na czat.
Już o 7:00 spaceruję z pieskiem.
Póżno weszłam na czat.
Już o 7:00 spaceruję z pieskiem.
Jocia.
Dlaczego ? One są super.
Dlaczego ? One są super.
A ja tych
Nie wiem dlaczego..
moze tak:
ta mi sie nie podoba..ze względów estetycznych
..cwaniaków , cwaniactwa nie toleruję
.. ta ma idiotyczną minę
..ta mnie nie bawi
moze tak:
ta mi sie nie podoba..ze względów estetycznych
..cwaniaków , cwaniactwa nie toleruję
.. ta ma idiotyczną minę
..ta mnie nie bawi
Jociu.
To po prostu ignorować i nie używać.
To po prostu ignorować i nie używać.
emnerytko..staram się , tylko tej, czasami używam..ale to ze względów..żartobliwych :
A już używam tej.Po paru takich można mieć
idiotyczną minę.
idiotyczną minę.
Ta jest opisana jako kciuki.A wydaje się,że kciuki trzyma w górze.Albo się mylę ?
kto losuje o 14??
Masz rację, ale skoro trzyma kciuki, to dlaczego mruga oczkiem, jest taka nieszczera
Islandorka
Chyba p. Rusiecka
Chyba p. Rusiecka
dzieki
to mozna coś puścić bo jak Marycha to katastrofa...
Ta jest fajna,ale dobrze byłoby,żeby nie trzeba jej używać.
Lila
Lilcia