Wpisy 1 964 132 – 1 964 231
5 marca 2014 00:02 → 5 marca 2014 04:13, 100 wpisów
Przerwa na..../herbatę/.
.....................................
.....................................
witam
wn albinlotto
10 dzisiaj nie padło . można jutro dawać jako dodatek, w końcu musi paść
mw29121986
jak tam albinlotto grałeś dzisiaj w coś? wygrałeś?
mw29121986 nie gralem ale zamierzam grac czesciej
ja wysłałem kaskadę, ale zostawiłem w samochodzie nie chce mnie się iść. sprawdzę jutro
chciałem mini wysłaćmale jakoś wyszło,że nie wytypowałem liczb i nie wysłałem
mw29121986 głowna wygrana nie padla dzisiaj w kaskadzie
wiem , ale chociaż tysiak by się przydał
mw29121986 niby tak ale lepeij wiecej by sie przydalo
wiadomo, mnie by wystarczyła wygrana w mini albo kaskadzie to już bym się urządził
mw29121986 dzisiaj 300k w mini ładna wygrana
no ładna,dla jednego ok
w sumie 270 bo 30 podatku
tak
jutro na pierwszy rzut oka wspomniane 10 oraz 3 i 12-pierwsza myśl
mw29121986 na ile skreslen grasz /?
grałem na 8,9,10 ostatnio . po przerwie w grze zamierzam grać na 2,3,4 skreślenia
mw29121986 lepeij grac na min 8 na mniej nie warto
ja już wole na małe kwoty, zobaczy się może stawka, niż liczyć na 8/8 najwięcej miałem 2 razy 6/8 -60 zł
ja sądzę że oni właśnie te wygrane na więcej skreśleń bardziej pilnują
mw29121986 jak uwazasz pykac moze kazdy jak chce
torsan
torsan jak tam u ciebie
torsan marnie marnie
TS
albin
miłych
cicho sza
greg wrócił
ja jestem jeszcze trochę
też bym chciał być na jego miejscu
na rano myślę
3,5,7,16,23,25,45,49 ,4, 6,8,9, 18, 19, 38,50,58,66,71,77
3,5,7,16,23,25,45,49 ,4, 6,8,9, 18, 19, 38,50,58,66,71,77
gonzaga dzięki za gratki dla Ani .
Nadejdzie ten dzień kidy trafi 6/6
Nadejdzie ten dzień kidy trafi 6/6
wysyłasz to?
to są pomieszane dwa zestawy typowane przez Anie zawsze typuje 20 potem je składamy i nieraz wychodzi ok
jak wchodzi?duży procent trafionych liczb?
mw Ania wyjeła już z większych wygranych
w MM. 2x 5/5 ; 7/8 ; 8/8 ; 8/9, 9/10
w lotto 2x 5/6
mini 4/5
TERAZ CZEKAMY NA MM 10/10 LOTTO 6/6 I MINI 5/6
w MM. 2x 5/5 ; 7/8 ; 8/8 ; 8/9, 9/10
w lotto 2x 5/6
mini 4/5
TERAZ CZEKAMY NA MM 10/10 LOTTO 6/6 I MINI 5/6
na pewno te wyżej to jej liczby?
mw swego vzasu wszystkie wygrane skanowałem i zamieszczałem w profilu to 9/10 była o włos od 10/10 o jeden nr. a 8/8 żeby była z + było by 130000
te liczy są ani?
ona to losuję jakoś czy coś, czy kreśli na kuponie
mw ale jest nieraz tak że przez kilka losowań są straty a gramy codziennie po 50-100 zeta
mw Ania mając roczek popisała kupon i było jak pamiętam 8/9 oczywiście misiałem go ponownie zakreślić. To tak jak u Karguliod małego osfajaj. ...
mw jak po losowaniu w moim wpole lecą gromy na Ts to znak że nas obrał z kasy.
ja mam co najmniej tydzień przerwy w multi od soboty.
ja w międzyczasie patrzę inne strony
mam 3,4 karty otwarte
joci nie ma . widocznie zrobiła sobie urlop i śpi
dobranoc greg miłych snów
gonzaga każdemu należy się chwila odpoczynku
A jeszcze ta modlitwa co skopiowałem z neta tak zabolała ediego a czy ona jest zła.jakaś osoba ją ulepszyła :
Książę Aniele Południa, proszę prowadź mnie swoją mądrością, abym osiągnęła doskonałość w materii. Naucz mnie prawidłowo gospodarować pieniędzmi, aby zawsze otaczała mnie obfitość wszelkiego dobra. Pomóż mi uziemić moją energię tak, abym każdego dnia zarabiała satysfakcjonujące mnie ilości pieniędzy.
Proszę Cię, Książe Aniele Południa, pobłogosław mnie, abym zrealizowała wszystkie swoje marzenia o ...
Książę Aniele Południa, prowadź mnie proszę do finansowej niezależności. Pomóż mi, proszę, zarabiać takie ilości pieniędzy, abym mogła sama o sobie stanowić, sama decydować o jakości swojego życia i o swojej pracy. Pobłogosław mnie swobodą dokonywania wyboru i pracą w takim zawodzie, która będzie dawać mi satysfakcję. Naucz mnie proszę tego, co jest dla mnie dobre i jakie powinny być granice mojej wolności, dla dobra mojego rozwoju.
No jak ktoś nie potrafi zmienić wyrazu z kobiecego na męski to ma problem czy nie tak.
Książę Aniele Południa, proszę prowadź mnie swoją mądrością, abym osiągnęła doskonałość w materii. Naucz mnie prawidłowo gospodarować pieniędzmi, aby zawsze otaczała mnie obfitość wszelkiego dobra. Pomóż mi uziemić moją energię tak, abym każdego dnia zarabiała satysfakcjonujące mnie ilości pieniędzy.
Proszę Cię, Książe Aniele Południa, pobłogosław mnie, abym zrealizowała wszystkie swoje marzenia o ...
Książę Aniele Południa, prowadź mnie proszę do finansowej niezależności. Pomóż mi, proszę, zarabiać takie ilości pieniędzy, abym mogła sama o sobie stanowić, sama decydować o jakości swojego życia i o swojej pracy. Pobłogosław mnie swobodą dokonywania wyboru i pracą w takim zawodzie, która będzie dawać mi satysfakcję. Naucz mnie proszę tego, co jest dla mnie dobre i jakie powinny być granice mojej wolności, dla dobra mojego rozwoju.
No jak ktoś nie potrafi zmienić wyrazu z kobiecego na męski to ma problem czy nie tak.
greg do jakieś sekty należysz?
nie jestem katolikiem a te modlitwy do aniołów są prawdziwe z PŚ poczytaj.
gonzaga taki. zagram z +
mw czy modli się tylko ten co do sekty jest
mw czy modli się tylko ten co do sekty jest
aha
dziwna ta modlitwa na pierwszy rzut oka.podpadało
wyszło źle JESTEM KATOLIKIEM I WIARA MOIM ZDANIEM JEST DOBRA w Księdza się nke wierzy tylko w Świętych !
A teraz gro innych wyznań i ateistów nich mnie zwymyśla mam to głęboko tam gdzie Putin ma reszte świata w d...lie .
Panowie dobrej nocki pozdrawiam. do losowanka
A teraz gro innych wyznań i ateistów nich mnie zwymyśla mam to głęboko tam gdzie Putin ma reszte świata w d...lie .
Panowie dobrej nocki pozdrawiam. do losowanka
greg sorry jeśli cie uraziłem nie gniewaj się
nie zamierzam tobie zwymyślać
ok
ja też spadam dobranoc
Z obliczeń,wyszło 20/20 na 14-ą:5,10,15,18,20,25,28,35,39,45,50,55,58,60,65,68,70,75,78,79
Fajny zestaw tylko ja teraz praktyczni enie siedze w lotku wiec ciezko mi okreslic od piatku zaczynam na nowo