Wpisy 1 960 463 – 1 960 562
2 marca 2014 12:53 → 2 marca 2014 13:50, 100 wpisów
witam
co do 20 to się też zgadzam nie siada ,ale 18 ?
lila
bongolas
marcysia
max
jetta
lila
bongolas
marcysia
max
jetta
torsan
moje typy
29,72
10,38
5,24,68
4,19,22,76
29,72
10,38
5,24,68
4,19,22,76
takie bym wysłaś jakbym grał
ale nie gram przez tydzień w multi
mnie wychodzi że 4,22 wejdą
20 mam na NIE
przez tydzień będę robił sobie testy , a potem gra na 2-4 skreśleń
20 jest mocna ale jeszcze nie na tyle mocna żeby stanąć na nogi.Musi jeszcze trochę poleżeć
mocna to jest 72
i 4
72 jest na zmyłke bo wejdzie 71 ..4 nie lata i 78 tez nie ..co tam jeszcze macie
MAX jesteś w błędzie
78 dobre na dziś tylko kiedy teraz czy wieczór?
może pojawi się 44?
to 78 na wieczór?
marcysia ..powtórz na którą bo nie zrozumiałem ..ten smoczek chyba Tobie przeszkadza
w sobotę jak przetrwa kumulacja,zaatakuję lotto , pewnie z 12 mln by było
a w g was fruwa?
o 14 skoki są. ciekawe czy Stoch odzyska koszulkę lidera?
szczerze to wątpie , widać już lekką obniżkę u niego a u reszty naszych już jest zadyszka
dawałbym kogoś z trójki Freund,Prevc,Diethart po nich Stoch,Kraft.może fin Koivuranta zaskoczy?
największe teoretycznie szanse na chwilę obecną ma niemiec
45 o 14:00
mw
tu możesz śledzić na żywo kwalifikacje które trwają
http://www.skijumping.pl/live/
tu możesz śledzić na żywo kwalifikacje które trwają
http://www.skijumping.pl/live/
na razie żyła jest na 43 a Kot na 41 miejscu chyba się nie załapią
tylko 3 Polaków
wiem Koiuvaranta wygrał kwalifikacje
ale skaczą ci co nie muszą się kwalifikować i im sędziowie nie oceniają stylu
Stoch podobno w treningu ciężko skoczył.
a Stoch ile,bo już zamknąłem?
Jak Stoch nie wygra w tym roku Pucharu Świata to już nie będzie miał drugiej takiej szansy,takiego sezonu jak teraz nie powtórzy,bo mimo że zdobył 2 złota olimpijskie to to nie jest ta sama klasa co Małysz,do Małysza mu oj sporo brakuję.
Murańka jak przewijałem minął mnie się na dalszej pozycji
Zamiast tego Kubackiego i Żyły, powinni puszczać nasze nadzieję oprócz Murańki - Bieguna i mśj Wolnego
Żyła sądzę,że ten showmen już miał swoje 5 minut i się już skończył
cienko skoczył Stoch,zdarzają mu się już coraz słabsze skoki,przypadek?
Coś czuję że mu ten Prevc z pod nosa weźmie Kryształową Kule, chociaż chciałbym ,aby to Polak zdobył, no ,ale trzeba patrzeć realnie, może Prevc nie jest teraz super, ale lepiej skaczę od Stocha, zobaczymy w konkursie obym się mylił
chyba się rozprężył i za bardzo uwierzył w siebie a może za długo świętował
forma już ucieka,to nie jest Małysz jak za dawnych lat ,że utrzymie super formę przez prawie cały sezon
Stochowi,żeby jeszcze zdobyć to co Małysz to mu jeszcze 10 lat skakania potrzeba,piszę tak bo mnie denerwuję jak równacie Stocha z Małyszem, owszem wielki sukces odniósł,a może to tylko trafienie z formą. Niech się cieszy że Freund nie trafił na IO,bo by dwa srebra były
ja bym w przyszłym sezonie więcej puszczał Murańke Bieguna i tego Wolnego,bo skoro wygrał mśj to potencjał ma . do tego ziobro i stoch, a reszta mnie nie pasuję ten kubacki już lepszy nie będzię, kot coś mnie się nie podoba jego styl bycia
Najbardziej liczyłbym na progres Ziobry w przyszłym sezonie
Murańka tak, Kota nie lubię za jego styl bycia, chociaż trzeba przyznać nieźle skakał, w połowie trzydziestki,wchodził nawet do niej
no i Kot jeszcze młody jest,skreślać bym go nie skreślał,
ujowa ale inni z czołówki skaczą,czemu freund skaczę jak jest ujowa. Klasa zawodnika, Małysz potrafił walnąć z wiatrem w plecy.