Wpisy 195 982 – 196 081
19 grudnia 2010 00:01 → 19 grudnia 2010 12:57, 100 wpisów
no odemnie poszlo
napisalem ci zebys zobaczył moje typy na posko 10/10 i te numery co wyslales. cos niedluo z tego bedzie
napisalem ci zebys zobaczył moje typy na posko 10/10 i te numery co wyslales. cos niedluo z tego bedziericardos właśnie odebrałam i jak na razie dziękuje za chęć podzielenia się a po 14 zobaczy się co dalej
.

Ricardos.
Dopiero teraz przeczytałam.Gratulacje.

Dopiero teraz przeczytałam.Gratulacje.

Witajcie w niedzielny poranek..
Witojcie,u mnie zero...w lotto ,ale zaryzykuję na wtorek te same,a nóż się wygra na święta...
A co to za zdjęcie na dole pana Janusza...tamte było jakieś inne...???
witam lecę wysłać kuponiki póki córa śpi.... dziś wydam 12,50 ciekawe ile się zwróci?
Moja ogląda bajkę a myszką miki,ja sam bym zagrał ,ale nie mam kasy...na to
Witam.w słoneczną niedzielę,jest super w testowanym systemie szóstek.Dzisiaj puściłem 13-e zakładów z systemu szóstek na 13-e liczb w MM,oto one:64,41,58,3,69,75,9,47,1,5,61,38,63
Z asekuracją na dwa losowania,koszt: 65 zł,powinno wpaść:
1x6/6,3x5/6,4x4/6,5x3/6
po losowaniach.
Z asekuracją na dwa losowania,koszt: 65 zł,powinno wpaść:
1x6/6,3x5/6,4x4/6,5x3/6

po losowaniach.ja wysyłam za ostatnią wygraną w mini...
Twoja pewnie poszła wcześnie spać bo moja po 12 w nocy zasnęła
Twoja pewnie poszła wcześnie spać bo moja po 12 w nocy zasnęła
sam9 zyczę ci z całego serducha żeby twoje prognozy się sprawdziły
SAM9 a ile ma trafić liczb ,że takie masz prognozy.
Mala ,ja nie wiem,bo ostatnio jestem taki zmęczony ,najszybciej to przez robotę,bo chcą nie wiadomo czego,płacą grosze ,a sami nie wiedzą jak to zrobić,później oczywiście pretensje do mnie...
Mala ,ja nie wiem,bo ostatnio jestem taki zmęczony ,najszybciej to przez robotę,bo chcą nie wiadomo czego,płacą grosze ,a sami nie wiedzą jak to zrobić,później oczywiście pretensje do mnie...
OPA.Nie ściema,nie żaden łańcuszek(od tego jak najdalej)
tylko mój system-nad, którym pracowałem od lat i na bieżąco go dopracowuję.Robiłem system w systemie dwa lata temu w Totomix
,zrezygnowałem,bo dawał marne wygrane,noce nie przespane nie kalkulowało się.Obecny system, mogę wykorzystać, do każdej gry liczbowej w kraju.Obce gry nie testowałem-znam tylko język angielski o poziomie podstawowym.
tylko mój system-nad, którym pracowałem od lat i na bieżąco go dopracowuję.Robiłem system w systemie dwa lata temu w Totomix
,zrezygnowałem,bo dawał marne wygrane,noce nie przespane nie kalkulowało się.Obecny system, mogę wykorzystać, do każdej gry liczbowej w kraju.Obce gry nie testowałem-znam tylko język angielski o poziomie podstawowym.

OPA.Wystarczy , że wejdzie mi 6/13 i trzykrotna twoja pensja jest u mnie w portfelu(z ostatnich testowanych 4-ech losowaniach były takie wyniki:7/13,5/13,2x4/13)

mykon,przy typowaniu:pewniaków,parek,trójek,piątek,cht tak,real
Przy większej ilości np.6/10,7/10,8/10,9/10,10/10 raczej tylko
typowanie,a real są inne liczby.
Przy większej ilości np.6/10,7/10,8/10,9/10,10/10 raczej tylko
typowanie,a real są inne liczby.

wiesz co ci powiem u mnie w LOTTO jest wieksza szansa trafienia czegos niz w MM ale gram w MM bo jest losowana wieksza liczba licz i ryzyk fizyk moze cos wpadnie jakies 5/5
SAM
Żeby,mi tak wchodziły 6/13 to sam bym na nie grał ,a grosz bym na to znalazł...
Żeby,mi tak wchodziły 6/13 to sam bym na nie grał ,a grosz bym na to znalazł...
wiesz co ci powiem u mnie w LOTTO jest wieksza szansa trafienia czegos niz w MM ale gram w MM bo jest losowane wiecej liczb i ryzyk fizyk moze cos wpadnie jakies 5/5
przez jakies poltora roku wygrywalem w bukmacherce calkiem przyzwoite kwoty chociaz nie kokosy ale zawsze cos ... teraz rzadko cos moge trafic nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje czyzby szczescie mnie opuscilo? przeicez zadnego lustra nie stluklem 

sam9 odbierz poczte i jakbys mogl to moze jakas porada tak do 13 ok please 

jak grasz w STS to zatypuj na x2 zobaczymy jak to wszystko wyjdzie 

sam9 odebralem maila, po czesci masz racje ale dlaczego np o 14 w MM mialo by nie byc liczb w przedziale 10-66
pierwsze 10 od 1 do 15 moze byc kazda przeciez to 14 moze pasc w parce z 20 np
kazdy ma jakas strategie i kazdy uwaza swoja straegie za dobra ale niekoniecznie trafna i skuteczna
Trzymajcie się ciepło i trafnych typowań,przy kompie,będę
po losowaniach,ubieram choinkę, wnusia przyjeżdża na Święta
mykon,ja ci nie pisałem ,że o liczbach z przedziału nie przekręcaj tego co piszę-strasznie tego nie lubię
po losowaniach,ubieram choinkę, wnusia przyjeżdża na Święta
mykon,ja ci nie pisałem ,że o liczbach z przedziału nie przekręcaj tego co piszę-strasznie tego nie lubię

ale ja ci pisze dlaczego mialo by np o 14 nie byc w ogole zadnej liczby od 67 do 80
w loterii liczbowej to jest tak jak wdepniecie w g*wno albo trafisz albo nie - przypadek
SAM9 zobaczę jak wejdą te twoje na 14 tą,tylko nie wiem czy bede w domu,ale sprawdzę ,bo zapisałem.pzdr
dzisiaj czuje ze cos trafie w STS wiec ide i puszcze kupon - a jak bede przechodzil obok kolektury to zagram - moze?
sam9 jesteś jeszcze? wysłałam do Ciebie maila, mógłbyś zerknąć, czy dotarł?
hej wam wszystkim
gracie dzis o 14
gracie dzis o 14na ile liczb
zdradzicie jakis system bo ostatnio tylko wygraywam 2zł
a przydało by sie cos wiecej
zdradzicie jakis system bo ostatnio tylko wygraywam 2zł
a przydało by sie cos wiecej
Moja sklecona na szybko dziesiątka na 14MM: 1,14,21,33,52,55,69,72,77,80 

Gała.
Wszystkiego najlepszego w dniu URODZIN.

Wszystkiego najlepszego w dniu URODZIN.

Gała.Przyłączam się do życzeń-najlepszego.Co do dziesiątki to może coś z tego wejdzie.
ja dzisiaj już po obiadku
za nie długo na łyżwy jadę
i gram 30,31za 250zł

za nie długo na łyżwy jadę
i gram 30,31za 250zł

wszystkeigo Najlepszego
Ktora to juz mrozna zima
{
GAŁA- TO TY PREZĘTÓW POD CHOINKĘ NIE MUSISZ DOSTAĆ...
JA TIO MUSZE Z LASU JAKĄŚ CHOINKE SE PRZYTARGAĆ
JA TIO MUSZE Z LASU JAKĄŚ CHOINKE SE PRZYTARGAĆ

mnie jeszcze w tym roku czekaja urodzinki
koniec grudnia najlepsza data
koniec grudnia najlepsza data
wesoły
tak przytargaj choinkę i sexi sniezynkę,a swięta zlecą szybko.
tak przytargaj choinkę i sexi sniezynkę,a swięta zlecą szybko.śnieżynka już jest
święta będą bardzo szybkie
piatek sobota niedziela-i po
a matka pienięzna dopiero 10-tego

święta będą bardzo szybkie
piatek sobota niedziela-i po
a matka pienięzna dopiero 10-tego

Choinka z lasu może "kosztować" 500 pln. Nie warto ryzykować.
Super jak jest to jak po choinkę wyjdziesz to na polowanie już nie wyskoczysz,a kaska przed 10 ci jakaś wpadnie.
JADE JUTRO DO SCHRONISKA W SPRAWIE PSIAKÓW
PODOBNO DOSTAJE SIĘ 130ZŁ na utrzymanie psiaka
to na dziecko sie dostanie70zła na psiaka130zł
od razu 20biore
PODOBNO DOSTAJE SIĘ 130ZŁ na utrzymanie psiaka

to na dziecko sie dostanie70zła na psiaka130zł

od razu 20biore