Wpisy 1 957 192 – 1 957 291
28 lutego 2014 09:59 → 28 lutego 2014 12:13, 100 wpisów
Cześć http://język-polski.pl/
Na razie nie mogę rozgryźć jak odpowiadać na pytania nie wiem dlaczego przecież wcześniej też na egzaminach miałem czytanie ze zrozumieniem.
To już lepiej zadania z matematyki wolę robić.
1 957 194. krzysztof c 2014-02-28 (10:23)
Na razie nie mogę rozgryźć jak odpowiadać na pytania nie wiem dlaczego przecież wcześniej też na egzaminach miałem czytanie ze zrozumieniem.
kryzsytof.. nie potrafisz odpowiadać na pytania poniewaz ciągle je zadajesz
Przeczytaj najpierw odpowiedzi i znajdź do nich pytania....hehehehe
krzysiu wez poszukaj testów dla klasy 3 szkoły podstawowej zrób kilka zobacz czy potrafisz odpowiadac na pytania , potem przejdz do testów dla klasy 6 potem do gimnazjalnych i tak ćwicz czytanie ze zrozumieniem
Szczęśliwi Ci co nie grają w totolotka, albowiem oni znaczną gotówką obracać będą....w dalekiej przyszłości heheheehe
Lecz kufereczek stóweczek daj Boże
http://www.youtube.com/watch?v=2Cc8W-hMjbo
http://www.youtube.com/watch?v=2Cc8W-hMjbo
Granie w totka to tylko z reguły płacenie dodatkowego i dobrowolnego podatku od złudzeń...
Jego wysokość zależy tylko od stopni naiwności grającego wyrażającego się w skali pazerności 0d 1 do 100
Jego wysokość zależy tylko od stopni naiwności grającego wyrażającego się w skali pazerności 0d 1 do 100
nie pale nie pije codzienie wole sie puszczac od czasu do czasu dzis chce sie puscic ale z jakimi liczbami
z 69?
dragon nie wiem jak to ma się do tego ja np. grając w lotto puszczam 1 zakład za 3 zeta nie dawno miałem 5 jak to naiwność i pazerność
Gryks ja rozumię zapomnieć zarzyć tabletkę na serce albo odebrać dzieci na czas ze szkoły ale żeby zapomnieć skreślić 69 na kuponie? nie może być
powiedziałem pazerność jest u każdego inna, każdy może sobie ją określić w skali od 1 do 100 i tyle ....
Jeśli twoja pazerność wynosi 1 to "twój wóz" ja go nie zamierzam pchać
a poza ty nie pisze się "zeta", tylko złoty
dla mnie to możesz mieć nie tylko 5 ale i 10 ( piszę ogólnie i nie odnoszę się do poszczególnych przypadków)
Jeśli twoja pazerność wynosi 1 to "twój wóz" ja go nie zamierzam pchać
a poza ty nie pisze się "zeta", tylko złoty
dla mnie to możesz mieć nie tylko 5 ale i 10 ( piszę ogólnie i nie odnoszę się do poszczególnych przypadków)
czemu dziwnie?
żelka znam takich co to zapominaja notorycznie dziecko z przedszkola odebrac
Sorelka no bez przesady, to już są jakieś żarty
biedne dziecko
Gracz z miejscowości Wodzisław Śląski wygrał 292 959,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Ale odpowiedzi nie muszą być identyczne jak w kluczu tylko aby sens był ten sam ? Bo tu właśnie jest problem.
żelka serio jak moje dziewczyny chodziły do przedszkola to była taka Anegtka co rodzice dwa razy w miesiacu to minimum zapominali ze trzeba dziecko odebrać
Krzychu i o to chodzi ale nie rozumię z czym Ty masz problem?
tata i mama przedstawiciele handlowi
tata myślał ze mama odebrała mama ze tata
i jak sie spotkali o 21 w domu to okazało sie ze dziecka nie ma
a dziecko w przedszkolu- telefony wyłączone
tata myślał ze mama odebrała mama ze tata
i jak sie spotkali o 21 w domu to okazało sie ze dziecka nie ma
a dziecko w przedszkolu- telefony wyłączone
I tu muszę ci przyznać rację tak jak można zadać pytanie ma wiele sposobów...tak i odpowiedzi może być wiele ( w tym tylko jedna prawdziwa) czy to jasne? Kumasz?
Sorelka szok.. Dla dziecka to trauma
no teraz ma 14 lat.... ale wiem ze sprawa otarła sie o pogotowie opiekuńcze
zastanawialam sie wtedy po co takim ludziom dziecko jak zapominaja ze je maja
Sorelka to już naprawdę chore
Witam i karwaaaa https://www.facebook.com/photo.php?fbid=520918728025179&set=a.190141141102941.41171.188396201277435&type=1
Jak się płaci 1 złoty za godzinę dodatkowego przedszkola to ich taniej kosztuje....Ludzie chłodno kalkulują
dragon za czasów moich dzieci za kazdą rozpoczętą godzinę po godzinach pracy przedszkola było 50 zł i bardzo dobrze przedszkole to nie przechowalnia dla dzieci
Lila
Miisiek żadne zboczenie
Miisiek żadne zboczenie
Torsan
Mirnam
Mirnam
siema Max
bry zelka a kaj ty była jak ja dzieliłem
lili/max/zeleczka/max/sorelka/mirnam/doktore/dragon/torsan/krzysio-c/gryks/jocia/matg/i reszta mpaskowiczów
lili/max/zeleczka/max/sorelka/mirnam/doktore/dragon/torsan/krzysio-c/gryks/jocia/matg/i reszta mpaskowiczów
Wasyl byłam porwana
zelka ta porwana chyba przez toyote yeti
doktorze puszcza mnie powoli
vvracam do normy
Wasyl tak na serio to spałam cały czas
zelka zimowy sen ----
Wasyl to nie kuracja Ci pomogła to pączki z wczoraj