Wpisy 1 955 822 – 1 955 921
27 lutego 2014 13:22 → 27 lutego 2014 13:59, 100 wpisów
zloty czasami się zastanawiam skąd ludziom takie pomysły do dyni naciekają
Lila ale Maxowi należy się odpoczynek po szlaku niech teraz leży i ogląda xxx i leczy ścięgno
zloty max jeszcze na szlaku nie był i na razie ma embargo na szlaki wszelakiebo ja pójdzie to czasami może mu drugie pierdyknąć
Ania zawity? Zawiły to rozumiem a zawity nie wiemChyba ,żemożna kogoś załapać za wity i mu lekko powykręcać badyle
Idę, zataszczę kupon do żółtej budy..powodzenia wszystkim
:ila.. wszystko po drodze
:ila.. wszystko po drodze
fifi...to nie jedz ich tyle Je się jednego,góra dwa i finito a nie się dorwałaś do pączków jak szczerbaty do suchara.A dupa rośnie hahaha
drugi pączek zjedzony jaszcze cza wylizać talerzyki i zabieram się zaraz za te lepsze fragmęty tłustego czwartku
tak to już widze że 56 nie,,,,,, siada tylko 2 a reszta to tylko kwestia rozpisania na trójki
fifichyba Ty będziesz taka piękna bo ja nieTe dwie piękne mi kogos przypominają ale nie wiem kogo
Lila to coś innego będzie wieczorem ja wygram,wiesz jak Lila coś za coś
estek....faktycznie napisane jest tak na kuponie ale o co chodzi to nie wiem
Lila od Ciebie chcę w pintol ale tak raz a porządnie żebym był zadowolony na dłużej dobra???
estek w sumie bez sensu bo jak ktoś będzie chciał to te z ostatniego kuponu przepisze i wyśle ponownie
lila wszystko jest gotowe tylko KAPITAN NIE MACHNIE CHPRĄGIEWKĄ I RUSZAMY
Witam obecnych
lila no kapitan chyba rzeczywiśćie wdałsię w te xxx więc nie przeszkadzajmy mu niech leczy ścięgno bo przyda mu się chćby tylko do pokazywania kierynku na szlaku
moje
lila
Max karwaśc nie wal już tego ścięgna bo zrobisz z niego papuć a wiesz że na szlaku trzeba być we formie