Wpisy 1 954 005 – 1 954 104
26 lutego 2014 02:13 → 26 lutego 2014 09:28, 100 wpisów
Mam nadzieje że pan PASKO nie zablokuje mnie, to były tylko konwersacje, nie przeklinałem itp ,itd
.
Efka zaraz popatrze na niskie liczby
.
Efka zaraz popatrze na niskie liczby
Nie zauważyłam Twojego przeklinania.Jednak czasem trza -pięścią w stół
Ksiąźek mam mało ale czytam ostatnio, teraz mało ludzi czyta zwłaszcza młodzieży,muzyke też lubie,i film dobry, palić lubie , ogólnie tak jak w kubusiu małe co nie co,
tak ,wiesz co każdy jest wyjątkowy,trzeba tylko to dostrzec
tak ,wiesz co każdy jest wyjątkowy,trzeba tylko to dostrzec
I tu się zgadzam.A gdzie jest ten Twój południowy wschód?
Efka okolice Nowego Sącza niedalekie
Nie znam,ale znam Sanok-tam Torsen się ,,identyfikuje,,.Muszę z nim pogadać przy okazji.To po drodze
Odkurzam książki mam taką marian turwid "dwie strony drogi" jak ciekawa to poczytam
.
Ide na chwile
.
Ide na chwile
I jak niskie liczby????Teraz będziesz czytał
Powstanie Wielkopolskie?
Interesujesz się historią.To nie do końca moja pasja
Francesco,do jutra,chwila jest zbyt długa
Efka ja też do wyrka,pa,pa
narka,
do jutra tylko bądź,
narka,
do jutra tylko bądź,
Francesco,głowa do góry
Jocia,zadowolona?Każdy potrzebuje wsparcia.A może się mylę?Jesteś tam?Nie śpisz
Jociai nie wk.... się.Życie to życie..Teatrem jest
Jocia,też nie śpię jeszcze-to zboczenie.Posłucham Twojej muzy.
I dawaj linki częściej.
Czasem zapomina się o dobrych,starych przebojach
A Franek to chyba zagubiony człowiek.Nieszczęśliwy?????Może się mylęA może nie,nie jestem psychologiem.
Śpij dobrze Jocia,do jutra
witam z rana
wczoraj nic nie weszło oprócz pewniaka w multi
trzeba coś dzisiaj wymyśleć
wczoraj nic nie weszło oprócz pewniaka w multi
trzeba coś dzisiaj wymyśleć
dziś było pięknie widać
przy sobie
wenus i księżyc
a wczoraj miałem
5/9
i jeden obok
no i patrz -
Max - mógłbyś losować z tych Twoich ośmiu mam 5/8
a w grze zostaje jeszcze dwanaście kuleczek
Siema Maxxo!
Dlatego nie lubię obstawiać pucharów.
A 5 anglia i pierwsza szkocka postrzelały.
A to co podałeś na MM ..warte coś myślisz?
Może zagram?
Dlatego nie lubię obstawiać pucharów.
A 5 anglia i pierwsza szkocka postrzelały.
A to co podałeś na MM ..warte coś myślisz?
Może zagram?
MOnet
wiesz - kawałek z zdst taaam u Maxa/ jest i z absolutnie pw zdt robalowego - to różnie może być
wiesz - kawałek z zdst taaam u Maxa/ jest i z absolutnie pw zdt robalowego - to różnie może być
xelom
nie DAŁ, tylko łaskawie przewiduje, że na tyle się złożymy - jeśli mogę użyć tu tej formy
nie DAŁ, tylko łaskawie przewiduje, że na tyle się złożymy - jeśli mogę użyć tu tej formy
r36
no fakt przesadziłem
bo jak kto trafi
to znowu skubną
i ktoś dostanie
2,3 mln
no fakt przesadziłem
bo jak kto trafi
to znowu skubną
i ktoś dostanie
2,3 mln
wiesz - nie chodzi mi tylko o t e n podatek,
ale różnych takich i lecących na sucho i przeciwników gry, bo 'mataczą' np itd itd
ot, t a k a
telimena
np z wczoraj na dziś tu wpadła, a O n a przecież woli "walnąć sikacza niż składać się na cyrk", czy jak to O n a pisze
ale różnych takich i lecących na sucho i przeciwników gry, bo 'mataczą' np itd itd
ot, t a k a
telimena
np z wczoraj na dziś tu wpadła, a O n a przecież woli "walnąć sikacza niż składać się na cyrk", czy jak to O n a pisze
siemka, schorowany kondi daje takie na NIE:
6,16,34,40,42,50,52,55,58,59,66,68,75
troche hukowe, bo kilka z nich dałbym na kupon
6,16,34,40,42,50,52,55,58,59,66,68,75
troche hukowe, bo kilka z nich dałbym na kupon
jednak, w końcu, co za różnica ? że tak TO ujmę - jedna ekipa, czy jeden worek ..
kondi co myslisz o tych 36,30,15,52,53,48,09,10,11,05,60,22,24,27,28,41,43,55,58 eh troche za duzo ale zamierzam z tego 2 zaklady skreslic 10/10 i 7/7
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://image1.obrazki.org/image_lJ2Ly.JPEG
http://image1.obrazki.org/image_lJ2Ly.JPEG
kur...normalnie rozkłada mnie,...reka pisze co innego niz mowi głowa
a ja wczoraj w pracy stluklem reke a najbardziej pewien paluszek tzw fakir i za pare minut ide do lekarza pewnie posiedze do konca tyg. jak ja nie cierpie bykowania
miałem sen z konkretnymi liczbami i wydarzeniami i mysle, jak go wykorzystac?
posle sobie
15,41,36,48,60,30,22,24,05,28 10/10
52,53,55,58,43,45,11,09 8/8
15,41,36,48,60,30,22,24,05,28 10/10
52,53,55,58,43,45,11,09 8/8
Doktor
Kondi.
Wykorzystuj.
Wykorzystuj.
Kondi.
Może wpisz na forum,tam są spece od obróbki snów.
A liczby konkretne daj na kupon.
Może wpisz na forum,tam są spece od obróbki snów.
A liczby konkretne daj na kupon.
sniło mi się, że rozładowywałem drzewo na ulicy i przechodziły zakonnice z wujkiem alkoholikiem. Jak ich zobaczyla ciotka, to sie złapała za głowe i powiedziała, ze to przecież dzisiaj o 17 msza na 14 rocznice smierci babci...Problem w tym, że babcia odeszła niespełna 4 lata temu. Po wyliczniach wychodzi 69. Data śmierci daje wtedy ciekawe liczby dla MM
Drugi sen - węglarka wypadlami z reki i tak sie toczyła przez całe podwórko[!]..przez ten czas wypadły z niej tylko 2 węgielki
Drugi sen - węglarka wypadlami z reki i tak sie toczyła przez całe podwórko[!]..przez ten czas wypadły z niej tylko 2 węgielki
po obrobce tych na NIE:
6,16,34,40,42,50,52,55,58,59,66,68,75==najbardziej podejrzane to 34,50 co oznacza, że mogą one polecieć lub ich oboczna parka [33,35],[49,51] i juz nie chce mis ie myslec
6,16,34,40,42,50,52,55,58,59,66,68,75==najbardziej podejrzane to 34,50 co oznacza, że mogą one polecieć lub ich oboczna parka [33,35],[49,51] i juz nie chce mis ie myslec
kondziu sennik pisze ze zakonnica to najbardziej pechowy dzien najlepiej siedz i się nie ruszaj a cyferki to 8 i 21...
moje pewniaczki 13 15 i 19???
Kondi.
A sen związany z wczorajszymi Twoimi wpisami na czacie.
A sen związany z wczorajszymi Twoimi wpisami na czacie.
doktor 9 jak nabardziej lubi wpasc po 8...choc 8 moze się powtórzyc...
Kondi.
No właśnie.I mowa była o śląskim węglu.
No właśnie.I mowa była o śląskim węglu.
kondziu ja wczoraj na sprawdziane też widzialam oceny 3,4,5 z + i co nic...
Kondi.
Ja tylko mówię o Twoim wpisie.
A może być i z Afryki.
Ja tylko mówię o Twoim wpisie.
A może być i z Afryki.
Zakonnica
Zakonnica jest symbolem niespełnionych pragnień, nieraz zapowiada zmiany w życiu (na przykład nową pracę albo poznanie nowych przyjaciół). Widzieć ją - zapowiada niewierność w związku. Rozmawiać z nią - niedługo zmienisz miejsce pracy. Martwa - symbolizuje niepowodzenia i problemy życiowe
ale zakonnice, jak i to drzewo były w tle...z reszta, to mogli byc równie dobrze zakonnicy
Zakonnica jest symbolem niespełnionych pragnień, nieraz zapowiada zmiany w życiu (na przykład nową pracę albo poznanie nowych przyjaciół). Widzieć ją - zapowiada niewierność w związku. Rozmawiać z nią - niedługo zmienisz miejsce pracy. Martwa - symbolizuje niepowodzenia i problemy życiowe
ale zakonnice, jak i to drzewo były w tle...z reszta, to mogli byc równie dobrze zakonnicy
kondziu ogolnie liczby widziec to 74 6 (15)nie sumowane...
kondziu ja mam sennik dla graczy a nie taki zwykły...
mat to po co bimbałes...