Wpisy 195 362 – 195 461
17 grudnia 2010 09:36 → 17 grudnia 2010 14:08, 100 wpisów
Czyli kulki nas kulkuja,albo nie wykorzystujemy szansy tak jak ja wczoraj było by 6/6
ulala-z tego co widzę to jest nie najlepszy rozkład liczb.
Będę typował z mojego drugiego zbioru liczb tzn z drugiej listy...Zmieniłem taktykę doboru liczb. Widać zaczyna się opłacać.. w tym tygodniu 8/10 i 7/10 oraz cztery razy 4/10
Niech Ci pokaże Czarodziejka drugi zestaw liczb. W razie czego niech pisze sms bo nie podaje już swoich typów na oficjalu...Widziałś skan kuponu ???
pokazała CI?
Będę typował z mojego drugiego zbioru liczb tzn z drugiej listy...Zmieniłem taktykę doboru liczb. Widać zaczyna się opłacać.. w tym tygodniu 8/10 i 7/10 oraz cztery razy 4/10
Niech Ci pokaże Czarodziejka drugi zestaw liczb. W razie czego niech pisze sms bo nie podaje już swoich typów na oficjalu...Widziałś skan kuponu ???
pokazała CI?hej chippi ale do mnie nie dotarł ten skan dzisaj
chippi ale na meila? napisalam Ci meila sprawdz
tak
jasne że mogę...już Ci pisze te dwa zestawy...sprawdź poczte za 2 minutki..
tak dotarł
wytypowałem tylko 2 zakłady na 10 skreślen z tego drugiego zestawu.
reszta jak napisałem ci w mailu..pozdrawiam...
reszta jak napisałem ci w mailu..pozdrawiam...
przekaż Uli, że odrzuciłem jej liczby...ale nic nie sugeruje bo "kulki" czasami "lecą z nami w kulki"i wszystko możliwe...
tak dotarło-dziękuje bardzo:**
Dziękuje meil dotarł
ulka w 7 niebie

ulka w 7 niebieproszę poprawić liczby niesortowane z dnia 16.12.2010 , bo są w takiej samej kolejności jak sortowane,z góry dziękuję,,,
dla wygranych
i
dla grających dalejPasko>>
jesteś ?
Daj mi dyspensę, pozwól użyć słowa powszechnie uznawanego
A to sku b w ańce nieogarnięteZDRAPKI INFORMACYJNE, nie są promocja i reklamą

Ktoś z Was miał choć sztukę ? Ja miałem - jedną na stacji benzynowej w okolicach miejscowości NIE wymienionej w ich spisie - jedna i do wymiany na zakład - hihi
Ciekaw jestem, po prostu - ile jest trafnych...
hej wam wszystkim jestem tu nowa sledze wasze wpisy od x czasu :0 podzielcie sie swoimi liczbami bo tez chce wygrac hehe

HARTGE>>
Oglądałeś losowanie ?
Przemysław C. - robił za publiczność ...
On też gra. I - nic prostszego
potrzebował na spływ - to, jak był nastolatkiem /och, to były piękne czasy - mógł grać niepełnoletni
/ - wziął i sobie wysłał 5 skreśleń MM
Zgadniesz, co było dalej ?

Tak, skąd to wiedziałeś drogi Holmesie ?
Oglądałeś losowanie ?
Przemysław C. - robił za publiczność ...
On też gra. I - nic prostszego
potrzebował na spływ - to, jak był nastolatkiem /och, to były piękne czasy - mógł grać niepełnoletni
/ - wziął i sobie wysłał 5 skreśleń MMZgadniesz, co było dalej ?

Tak, skąd to wiedziałeś drogi Holmesie ?
chipi widze ze tobie dobrze idzie moze zdradzisz jak to robisz??
smutasek wybacz....kiepsko mi szło aż do tego tygodnia...zobaczymy co bedzie dalej...
a na dzis jakie masz liczby czy nie zdradzisz??
na ile skreslen najlepiej grac bo ja zawsze 3 skreslam i mam 2/3 nie moge trafic3/3
teraz gram na 10 bo jest dość spory bonus....przeważnie gram na 7 skreśleń...
beatka-nie da rady...sorki ale słowo obiecane komuś to rzecz święta.
Witam

smutasek87 jesteś jeszcze?
wielu ludzi, całymi nocami głowi się nad typowaniami wydaje kase na "super systemy" a pużniej okazuje się że ktoś trafia na chybił-trafił, dlatego ja te całe typowania traktuje jako folklor, jak nie będziesz miał farta to i tak nie wygrasz, a moim zdaniem granie na 3 skreślenia to "gra nie warta świeczki"
ja gram tylko w mini lotto i lotto i zadowoli mnie tylko główna wygrana "zamiast śmierdzieć groszem ja wole pachnieć milionami"
pozdro i powodzenia
ja gram tylko w mini lotto i lotto i zadowoli mnie tylko główna wygrana "zamiast śmierdzieć groszem ja wole pachnieć milionami"
pozdro i powodzenia

ja skreslam 7 liczby , czesto sie zwraca za kupun a jak mi sie nudzi to pozostaje mi chibyl-trafil.

witam wszystkich ja tam cały czas wysyłam te same numery i czekam aż mi sie pofarci w lotto i zgarnę całą pule. bo to naprawdę czszeba mieć farta.

Prezes bedziesz pachniał tymi "milonami" ale w swoich marzeniach ... 

na 14,MM- 12,22,25,26,37,38,54,55,77,80.POWODZENIA!!!

Wędrowca netowy>>
Do Twojego rannego wpisu...
Duży Lotek w 1998-03-11 11 3/6 u nas było 1.317.124 po 3 zł
w 2002-02-02 "trójek" było 206.394 po 10 zł...
Numerek w 1998-04-20 - najniższy stopień wygranej 7 - wcelowane 0/4 i liczba główna - ponad 12 tys trafień ! płatne po 24 zł
W 2002 r w grze MM ilości trafień przez pewien czas pokazywane były na wydrukach... 7/7 bywało prawie w każdym losowaniu od 1x do 36x. 9/10 prawie każde losowanie - od dwóch do 7x...
Wtedy za 7/7 płacone było 2500 a za 9/10 - 5000 x stawka
Do Twojego rannego wpisu...
Duży Lotek w 1998-03-11 11 3/6 u nas było 1.317.124 po 3 zł
w 2002-02-02 "trójek" było 206.394 po 10 zł...
Numerek w 1998-04-20 - najniższy stopień wygranej 7 - wcelowane 0/4 i liczba główna - ponad 12 tys trafień ! płatne po 24 zł
W 2002 r w grze MM ilości trafień przez pewien czas pokazywane były na wydrukach... 7/7 bywało prawie w każdym losowaniu od 1x do 36x. 9/10 prawie każde losowanie - od dwóch do 7x...
Wtedy za 7/7 płacone było 2500 a za 9/10 - 5000 x stawka

NIE JUTRO PODAM!!!

Droga Danielu! na statystyce obliczeniach gorące zimne itp.

no wiesz szału nie ma! ale 3-5 7-demek w mm na miesiąc wchodzi,najwiekszy sukces to 5-tka w lotto

prezes andrew no masz racje
liczy sie szczescie fart
liczy sie szczescie farta gracie codziennie w multi
Wracając do tematu tych darmowych zdrapek to niestety nie ma Krakowa i Warszawy. Chamsko zrobili.
mini
2001-07-21
3653 3/5 po 44zł 84 4/5 po 1283 5/5 brak
30-03-2002
5392 3/5 po 16zł 132 4/5 po 436zł 1 5/5 143.319 zł
wg mnie teraz gra, co najmniej, dwa -trzy razy więcej ludzi niż wtedy. A i po podwyżce w lotto spora część przeszła na mini
Pawcio>>
Bo tam TAK myślą

2001-07-21
3653 3/5 po 44zł 84 4/5 po 1283 5/5 brak
30-03-2002
5392 3/5 po 16zł 132 4/5 po 436zł 1 5/5 143.319 zł
wg mnie teraz gra, co najmniej, dwa -trzy razy więcej ludzi niż wtedy. A i po podwyżce w lotto spora część przeszła na mini
Pawcio>>
Bo tam TAK myślą

Bo to chyba chodzi o to by zachęcić mniejsze miasta do gry tak mi się wydaje przynajmniej ale nie wiem 

HARTHE: No możliwe, ale i tak często padają szóstki w tych małych miejscowościach i nieraz w zadupiach hehe
HARTGE>>
Tak. Zdecydowanie o to właśnie im chodzi, ale jak oni idą taką drogą, to ja się zastanawiam - dlaczego JA mam płacić za zakład, a ktoś ma go mieć za friko ?
Każda podwyżka powodowała odpływ grających - jednak teraz to ich chyba przerosło ...
Wymyślają, kurde, kubek do losmilionos
Ciekaw jestem, czy teraz ktoś trafi
...
Grają, powiedzmy sobie szczerze - nie najbogatsi...
A jeśli ludzie nie mają kasy na chleb, albo nawet nie bójmy się tego słowa - na browara, to będą wysyłać totka ?
A za dwa tygodnie podwyżka vat-u ...
na Titanicu
Tak. Zdecydowanie o to właśnie im chodzi, ale jak oni idą taką drogą, to ja się zastanawiam - dlaczego JA mam płacić za zakład, a ktoś ma go mieć za friko ?
Każda podwyżka powodowała odpływ grających - jednak teraz to ich chyba przerosło ...
Wymyślają, kurde, kubek do losmilionos

Ciekaw jestem, czy teraz ktoś trafi
...Grają, powiedzmy sobie szczerze - nie najbogatsi...
A jeśli ludzie nie mają kasy na chleb, albo nawet nie bójmy się tego słowa - na browara, to będą wysyłać totka ?

A za dwa tygodnie podwyżka vat-u ...
na Titanicu
Kto dzisiaj losuje o 14? Ja stawiam na Wielebnego 
beda1977 stawia na Annę Rusiecką

beda1977 stawia na Annę Rusiecką

witam wszystkich na godzinę 14:00 nie zdążyłem zatypować oto moje typy na 14:00 29,33,35,36,38,46,53,55,71,73.
Halo ludzie głosowanie na prowadzącego pozostali:
-Agata
-Marysia
-Janusz
-Magda
-Agata
-Marysia
-Janusz
-Magda
11 grudnia w moim mieście padło w mini lotto 5/5 czyli główna wygrana gracz zagrał systemem na 7 liczb i chybił-trafił

majklasz witam

dodam tylko że moje miasteczko ma około 5 tys. mieszkańców
majklasz właśnie wtedy ludzie to mają cela
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,04,07,08,09,12,22,27,30,38,42,43,48,54,65,68,71,73,78,79 - Plusem jest liczba: 73
u mnie tradycyjnie mala hehe
ciesze sie ze w koncu trafilas 3/5 - wiedzialem ze niedługo będe czekał 
ciesze sie ze w koncu trafilas 3/5 - wiedzialem ze niedługo będe czekał 
a u mnie 3/10 z plusem
ja też się cieszę
wczoraj mój mąż chciał mnie oddać do wariatkowa
już się boję co będzie jak trafię 5/5

wczoraj mój mąż chciał mnie oddać do wariatkowa
już się boję co będzie jak trafię 5/5
a w poniedziałek trafiłem jokera