Wpisy 195 311 – 195 410
17 grudnia 2010 02:14 → 17 grudnia 2010 13:07, 100 wpisów
zobacz znowu jakieś cyferki ...79?..11? ..trzeba je wykorzystać ..
no fakt..dziś o 22 w MM jest dzień moich urodzin...mój wiek..i rok urodzenia..czyli masz rację Lew przynosi szczęście P

Przetłumacz mi to proszę na język polski,bo nie wiem co było o 22...
w losowaniu multi multi o godz. 22.15 padły ctferki które odpowiadają...23.dzien urodzin itd ...
W tej chwili nie mam dostępu do mediów,ale wiem,że 23,07.I tyle...
o....ktoś jeszcze nie śpi 

smacznego ..
oczywiście..popołudniu kolacja Wigilijna służbowa..pózniej siłownia...i nie wiem co jeszcze..bo nie lubię nudy
ale w pracy ..nie zasnę spokojnie ..

pomiędzy tym obowiązki domowe rózne 

dziekuje
niestety muszę sie wylaczyc bo jutro znowu na 7 00
dobranoc i sorry ,ze nie moglem zalatwic niektorych spraw

niestety muszę sie wylaczyc bo jutro znowu na 7 00
dobranoc i sorry ,ze nie moglem zalatwic niektorych spraw

Joanno.Rozsądek nakazuje powiedzieć "do jutra"i dać Ci buziaka.Co właśnie zrobię
Do jutra.(mam nadzieję)...

Do jutra.(mam nadzieję)...dobranoc..masz rację ..inaczej zrobi się rano
....jesteśmy w kontakcie...
..ale czy czas pozwoli jutro być na czacie nie wiem..
....jesteśmy w kontakcie...
..ale czy czas pozwoli jutro być na czacie nie wiem..co to za mina?
optymista..cóż na pocieszenie moze oszczędzę Ci jedno zyczeni rybki ...mam 36lat
dobranoc..
dobranoc....no idż spać ..bo od zacierania ręcę Cię rozbolą ..
Nie wiem,czy mi uwierzysz,ale Twój wiek wyczuwałem od samego początku.Do jutra

..lepiej do dziś..pa znikam..
.

Dzień dobry.
............... .
Miłego dnia i wysokich wygranych... .

............... .
Miłego dnia i wysokich wygranych... .
Małe porównania. Wygrane z 3 trafieniami z ubiegłego tygodnia/ w zaokrągleniu/.
1). Niemcy- 1 250 000.
2). Polska ~ 50 000
......... .
1). Niemcy- 1 250 000.
2). Polska ~ 50 000
......... .
Witam. u mnie po wczorajsz
'przerwie" i wtorkowym 8/10 dzisiaj 7/10 .... pozdr.
Czarodziejka-Monika dostała ode mnie skan z wygraną....pozdrawiam....
Pluję sobie w brodę, że nie skreśliłem 9 i 80...ajjjj..no szkoda...
'przerwie" i wtorkowym 8/10 dzisiaj 7/10 .... pozdr.
Czarodziejka-Monika dostała ode mnie skan z wygraną....pozdrawiam....
Pluję sobie w brodę, że nie skreśliłem 9 i 80...ajjjj..no szkoda...
chippi ja wczoraj wyczułam parke 13-66 a na zeszycie była wypisana cała szóstka 66-36-37-77-80 bo tak mi program wybrał,ale ja nie pósciłam o 22:15 plułam sobie w brodę ale trudno.Monika ja widziała.
ulala no to faktycznie szkoda.... a ja znów przedobrzyłem.... mogło być 9/10 a jest 7/10 szkoda... Wysłąłęm Wam skan kuponu
Brawa dla Ciebie za 7/10 to tez fajnie masz na dzis jakiegoś pewniaka,bo ja se zastanawiam 23-35-40? co myslisz?
ulala jeszcze nie "myślałem" nad kulkami./ jak sprawdze to Ci napisze....
Czyli kulki nas kulkuja,albo nie wykorzystujemy szansy tak jak ja wczoraj było by 6/6
ulala-z tego co widzę to jest nie najlepszy rozkład liczb.
Będę typował z mojego drugiego zbioru liczb tzn z drugiej listy...Zmieniłem taktykę doboru liczb. Widać zaczyna się opłacać.. w tym tygodniu 8/10 i 7/10 oraz cztery razy 4/10
Niech Ci pokaże Czarodziejka drugi zestaw liczb. W razie czego niech pisze sms bo nie podaje już swoich typów na oficjalu...Widziałś skan kuponu ???
pokazała CI?
Będę typował z mojego drugiego zbioru liczb tzn z drugiej listy...Zmieniłem taktykę doboru liczb. Widać zaczyna się opłacać.. w tym tygodniu 8/10 i 7/10 oraz cztery razy 4/10
Niech Ci pokaże Czarodziejka drugi zestaw liczb. W razie czego niech pisze sms bo nie podaje już swoich typów na oficjalu...Widziałś skan kuponu ???
pokazała CI?hej chippi ale do mnie nie dotarł ten skan dzisaj
chippi ale na meila? napisalam Ci meila sprawdz
tak
jasne że mogę...już Ci pisze te dwa zestawy...sprawdź poczte za 2 minutki..
tak dotarł
wytypowałem tylko 2 zakłady na 10 skreślen z tego drugiego zestawu.
reszta jak napisałem ci w mailu..pozdrawiam...
reszta jak napisałem ci w mailu..pozdrawiam...
przekaż Uli, że odrzuciłem jej liczby...ale nic nie sugeruje bo "kulki" czasami "lecą z nami w kulki"i wszystko możliwe...
tak dotarło-dziękuje bardzo:**
Dziękuje meil dotarł
ulka w 7 niebie

ulka w 7 niebieproszę poprawić liczby niesortowane z dnia 16.12.2010 , bo są w takiej samej kolejności jak sortowane,z góry dziękuję,,,
dla wygranych
i
dla grających dalejPasko>>
jesteś ?
Daj mi dyspensę, pozwól użyć słowa powszechnie uznawanego
A to sku b w ańce nieogarnięteZDRAPKI INFORMACYJNE, nie są promocja i reklamą

Ktoś z Was miał choć sztukę ? Ja miałem - jedną na stacji benzynowej w okolicach miejscowości NIE wymienionej w ich spisie - jedna i do wymiany na zakład - hihi
Ciekaw jestem, po prostu - ile jest trafnych...
hej wam wszystkim jestem tu nowa sledze wasze wpisy od x czasu :0 podzielcie sie swoimi liczbami bo tez chce wygrac hehe

HARTGE>>
Oglądałeś losowanie ?
Przemysław C. - robił za publiczność ...
On też gra. I - nic prostszego
potrzebował na spływ - to, jak był nastolatkiem /och, to były piękne czasy - mógł grać niepełnoletni
/ - wziął i sobie wysłał 5 skreśleń MM
Zgadniesz, co było dalej ?

Tak, skąd to wiedziałeś drogi Holmesie ?
Oglądałeś losowanie ?
Przemysław C. - robił za publiczność ...
On też gra. I - nic prostszego
potrzebował na spływ - to, jak był nastolatkiem /och, to były piękne czasy - mógł grać niepełnoletni
/ - wziął i sobie wysłał 5 skreśleń MMZgadniesz, co było dalej ?

Tak, skąd to wiedziałeś drogi Holmesie ?
chipi widze ze tobie dobrze idzie moze zdradzisz jak to robisz??
smutasek wybacz....kiepsko mi szło aż do tego tygodnia...zobaczymy co bedzie dalej...
a na dzis jakie masz liczby czy nie zdradzisz??
na ile skreslen najlepiej grac bo ja zawsze 3 skreslam i mam 2/3 nie moge trafic3/3
teraz gram na 10 bo jest dość spory bonus....przeważnie gram na 7 skreśleń...
beatka-nie da rady...sorki ale słowo obiecane komuś to rzecz święta.
Witam

smutasek87 jesteś jeszcze?
wielu ludzi, całymi nocami głowi się nad typowaniami wydaje kase na "super systemy" a pużniej okazuje się że ktoś trafia na chybił-trafił, dlatego ja te całe typowania traktuje jako folklor, jak nie będziesz miał farta to i tak nie wygrasz, a moim zdaniem granie na 3 skreślenia to "gra nie warta świeczki"
ja gram tylko w mini lotto i lotto i zadowoli mnie tylko główna wygrana "zamiast śmierdzieć groszem ja wole pachnieć milionami"
pozdro i powodzenia
ja gram tylko w mini lotto i lotto i zadowoli mnie tylko główna wygrana "zamiast śmierdzieć groszem ja wole pachnieć milionami"
pozdro i powodzenia

ja skreslam 7 liczby , czesto sie zwraca za kupun a jak mi sie nudzi to pozostaje mi chibyl-trafil.

witam wszystkich ja tam cały czas wysyłam te same numery i czekam aż mi sie pofarci w lotto i zgarnę całą pule. bo to naprawdę czszeba mieć farta.

Prezes bedziesz pachniał tymi "milonami" ale w swoich marzeniach ... 

na 14,MM- 12,22,25,26,37,38,54,55,77,80.POWODZENIA!!!

Wędrowca netowy>>
Do Twojego rannego wpisu...
Duży Lotek w 1998-03-11 11 3/6 u nas było 1.317.124 po 3 zł
w 2002-02-02 "trójek" było 206.394 po 10 zł...
Numerek w 1998-04-20 - najniższy stopień wygranej 7 - wcelowane 0/4 i liczba główna - ponad 12 tys trafień ! płatne po 24 zł
W 2002 r w grze MM ilości trafień przez pewien czas pokazywane były na wydrukach... 7/7 bywało prawie w każdym losowaniu od 1x do 36x. 9/10 prawie każde losowanie - od dwóch do 7x...
Wtedy za 7/7 płacone było 2500 a za 9/10 - 5000 x stawka
Do Twojego rannego wpisu...
Duży Lotek w 1998-03-11 11 3/6 u nas było 1.317.124 po 3 zł
w 2002-02-02 "trójek" było 206.394 po 10 zł...
Numerek w 1998-04-20 - najniższy stopień wygranej 7 - wcelowane 0/4 i liczba główna - ponad 12 tys trafień ! płatne po 24 zł
W 2002 r w grze MM ilości trafień przez pewien czas pokazywane były na wydrukach... 7/7 bywało prawie w każdym losowaniu od 1x do 36x. 9/10 prawie każde losowanie - od dwóch do 7x...
Wtedy za 7/7 płacone było 2500 a za 9/10 - 5000 x stawka