Wpisy 1 950 507 – 1 950 606
23 lutego 2014 20:44 → 23 lutego 2014 21:07, 100 wpisów
Jetus ..a na ostatniej prostej dostaniesz z bacika tak zebyś się w celowniku zmiesciła
jetta zrozumiałam,że lubczy na ostatniej prostej daje z siebie wszystko
max może Ty mi powiesz co to znaczy jak sie ma wycięty kawałek brwi , jest taka mała przerwa , co to za moda , albo trend, i jak to sie nazywa
MAX..nie masz szans będzie karwa SZARY WIRUJE PYŁ tylko on Cię nie opuści
Deki- znów zaczynasz?
jedna przerwa to blizna, a druga ot tak sobie
jedna przerwa to blizna, a druga ot tak sobie
Deki- to trzeba było karwa osobiscie spytać, a nie podchody robić
:ludzie zapraszam do kolektur,wystarczy tylko 2,5zeta aby spełnić swoje marzenia i pomoc ts zebrac pieniążki dla sportowcow:
:lila mowili ze chyba na mistrzostwa w soczi putin wydał 50 miliardow dolarow:rosja to musi byc bogaty kraj:
ja osobiście nie trawie Gunsów czy jak im tam na chrzcie nadali ,,,padaka komercyjna
hipcio..Putin bogaty z własnej kieszeni wydał,a Janukowycz 123 hektary posiadłośc ,szmaciarz złodziej
wujek a poza tym mnie kiedyś wkierwili jak mieli przyjechac do Polski bo powiedzieli,że dla żydów nie będą grać.
rozczochrane meskie ***iszony nastawione na ...Nowoczesny Rolling Stones im się zamarzył,jeśli chodzi o kesz to trafili.....jeśli o muzę to jak w szkole coś umiem aby zdać do nastepnej klasy.....
Dobry Wieczór
Wszystkich obecnych
Dziś wieczorem leci 5,20,35,50,65 bo na nie nie postawiłam
Wszystkich obecnych
Dziś wieczorem leci 5,20,35,50,65 bo na nie nie postawiłam
teraz prosze ts na kolanach zlitujcie się nad hipciem i pozwolcie wygrac pieniążki:
http://www.youtube.com/watch?v=QxhvgmuUNIY tego posłuchajcie
lila to axsel się wypowiedział wtedy sam nie wiedział do kogo muwi
medea
Nie ma jak hihoppolo .. Weekend, Akcent i inne takie super kapele