Wpisy 1 950 352 – 1 950 451
23 lutego 2014 20:09 → 23 lutego 2014 20:31, 100 wpisów
wujek a Ty mniePoza tym,błędne myslenie,że motocyklista zostanie dawcą.Jak pierdolnie zdrowo toraczej nic się już z jego organów do przeszczepu nie nadaje.
Max>> trza się było z kolegą na dancing puścić.
Ale by się działo...
Ale by się działo...
Maxiu- to uważaj żeby Cie nie poniosło za bardzo Pamiętaj o boleściach
no bo już myślałam,że kluchy wpierdzielasz Zostaw to jest na jutero
Monet ..no i co by biedaczek zrobił ..wszystkie babcie bym obracał i bez BMW
lila w sumie tak .jeżdzę na motorach jużponad dwadzieśca lat i tylko trzy żebra i nogę połamałem
Ja też lubię ale dorodne klacze z dużym zadem uuuuuuułaaaaaaaaa i jazda
MAX..Ty weee idź jednak na ten szlak ,uzdę Ci w zęby wsadzimi i nas porwiesz w świat.Pojedziemy szlakiem barów piwnych .Inaczej na główkę dostaniesz
Lila- jak wsiadłam kiedyś na wojskowe siodło, to moje uda wyglądały jakby mnie kto bez zahamowań wykorzystał
takie miałam siniaki od tych sprzączek
takie miałam siniaki od tych sprzączek
maxiu- no no- pamiętaj, że od tyłu to z kopa można dostać
Z bacika strzelac potrafię, ale palcata obsługa łatwiejsza
Z bacika strzelac potrafię, ale palcata obsługa łatwiejsza
jetta 2014-02-23 (20:21) Galicja
Lila- jak wsiadłam kiedyś na wojskowe siodło, to moje uda wyglądały jakby mnie kto bez zahamowań wykorzystał....
Rozwiń wątek.
Lila- jak wsiadłam kiedyś na wojskowe siodło, to moje uda wyglądały jakby mnie kto bez zahamowań wykorzystał....
Rozwiń wątek.
Jetuś ..ja juz się zapnie i za grzywę złapie to nie wierzga ..potem już tylo wiatr we włosach
Monet-
Wojskowe siodło ma pełno sprzączek niby pod płachtą z cienkiej skóry, ale po dwóch godzinach mnie tak obgniotły, że mi się siniaki na udach porobiły, a na drugi dzień zlały w wielkie siniory... od kolana po pachwinę...
Wojskowe siodło ma pełno sprzączek niby pod płachtą z cienkiej skóry, ale po dwóch godzinach mnie tak obgniotły, że mi się siniaki na udach porobiły, a na drugi dzień zlały w wielkie siniory... od kolana po pachwinę...