Wpisy 1 950 013 – 1 950 112
23 lutego 2014 14:04 → 23 lutego 2014 15:13, 100 wpisów
Witam i pytam ,czy już złożuliście swoją ofiarę na tacę dla swołoczy z cyrku ustawianych kulek. Tutaj maciecie kawostke znalezioną na żydowskim Onecie.
~delta17 :
~delta17 Użytkownik anonimowy
A szósty fakt..Ciekawostka...rodzaju Szpili...!8 lutego nn szczęściarz trafił szóstkę na chybił trafił..By było precyzyjniej to w kolekturze w Szczerbicach na ul...Rybnickiej między Gaszowicami a Zebrzydowicami..Zagrał podobno za trzydzieści złotych..Musiał byc to Szpila skoro terminal w tym ... rozwiń całośćsklepie i kilku innych miejscach w Rybniku od 2 tygodni były uszkodzone..Nadal uszkodzony jest terminal na józefa..w tzw Żabce...Musiało byc wielkie zaskoczenie jak wyświetliło że ktoś tam wygrał na chybił trafił szóstkę..Cuda cudeńka..dla precyzji zapytam kiedy bedzie nadzorowac komisja losowanie..czy nadal będą pokazywany film z losowania zamiast losowanie pod nadzorem?..
~delta17 :
~delta17 Użytkownik anonimowy
A szósty fakt..Ciekawostka...rodzaju Szpili...!8 lutego nn szczęściarz trafił szóstkę na chybił trafił..By było precyzyjniej to w kolekturze w Szczerbicach na ul...Rybnickiej między Gaszowicami a Zebrzydowicami..Zagrał podobno za trzydzieści złotych..Musiał byc to Szpila skoro terminal w tym ... rozwiń całośćsklepie i kilku innych miejscach w Rybniku od 2 tygodni były uszkodzone..Nadal uszkodzony jest terminal na józefa..w tzw Żabce...Musiało byc wielkie zaskoczenie jak wyświetliło że ktoś tam wygrał na chybił trafił szóstkę..Cuda cudeńka..dla precyzji zapytam kiedy bedzie nadzorowac komisja losowanie..czy nadal będą pokazywany film z losowania zamiast losowanie pod nadzorem?..
fiolu
skromny test na NIE: 2,9,23,44,52,53,56,61,70--p.52 wypadł średnio 1/9....pewniakiem 52
no i to by było na tyle
będem z doskoku
będem z doskoku
98 pkt w typowaniach
bo nie idzie 52
tylko 25
tylko 25
człowiek się łudzi na wielkie wygrane a jest jak zawsze czyli lipa po całości
HARTGE-dokładnie dobrze że przynajmniej w niedziele nie mam za bardzo gdzie zagrać
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20110122-14/
Talizman ..i co ty pierdolisz głupoty ze był uszkodzony jak na następny dzień z TV polsat pojechali tam i dziennikarz kupił sobie lotka z tego właśnie lottomatu ....w tym sklepiku ..nie chcesz grać to nie graj ..każdy robi to co chce a tobie nic do tego ..
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 840 000 zł
MAX
mirnam61
torsan jak tam po wczorajszych losowaniach a moze i po dzisiejszym ?
Lila
mirnam61
torsan jak tam po wczorajszych losowaniach a moze i po dzisiejszym ?
Lila
HARTGE
albin- dziś nie grałem a wczoraj lipa ale we wtorek miałem 3/6 w dużym
torsan
torsan tym miesiacu jescze nie gralem
jocia
Co za H.....a!!!17,50 nawet 2zl zwrotu,rozpisane na max zlodzieje K....wa!!!
jocia na miliony przyjdzie czas w krótce
torsan musi nadejs odpowiendi czas
Wychodzi na to ze sponsorujemy ZO w soczi i TUSKOLANDIE KARWASZ!!!!zeby nawet za puszczone nie bylo za co zagrac!!!!
Andreas3864 a czy ktoś mówił że wygrywanie czego kolwiek u TS jest łatwe
jocia
jocia
igrzyska się kończą więc może trochę odpuszczą i dadzą wygrywać więcej
musieli kasę na sponsoring ciągnąć od nas na pewno nie ze swojej kieszeni
albinlotto-gram juz 15 lat ale ostatnie 2 lata to juz przegiecie!,dlaczego M Finansow zabronilo w Zakladach Bukmacherskich obstawiac losowan TS,bo zostali monopolista i dyktuja warunki.Mogles obstawiac od 1-do 6 kul,jakas kasa byla,a tu w TS-frajerstwo zysk dla TS,
wczoraj ladnie z wygranymi bylo
6/6 w lotto
4x5/5 w mnini
i kaskada12
ten kto wygral napewno nie narzeka na brak wygranych
6/6 w lotto
4x5/5 w mnini
i kaskada12
ten kto wygral napewno nie narzeka na brak wygranych
Andreas3864 w TS nie jest łatwe wygrywanie chyba ze 2 zl w MM
bo każdy wolał grać w fortunie bo większe stawki wygranych i ts nie mógł aż tak ingerować .
3 9 21 39 50 68 69 72 73 78
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
5 7 8 10 13 16 18 22 23 24 32 33
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
5 7 8 10 13 16 18 22 23 24 32 33
Ja juz niewiem co skreslac???-takiego zlodziejstwa to jeszcze nie bylo- w losach to samo nadrukowali na maxa i kupa!!!!!
Andreas3864 trudno wyczuc te liczby ale sa gracze co maja nosa do tych liczb az sam sie dziwie
emeryt
ale dzisiaj ładna pogoda
ja i tak się ograniczyłem z graniem bo kiedyś grałem 7 dni w tygodniu na dwa losowania
Robal_36 ty sie tutuaj przyznawaj czy czasmi 5/5 w mini nie trafiles ostnio bo cos duzo ich padalo
Ja juz watpie czy ktokolwiek wygrywa cos w tym DZIKIM KRAJU!!!!Od poniedzialku do piatku wtopa same boki,albo liczby z kosmosu!!!
ostnio bardzo duzy wysyp tych 5/5 w mini
ja obooki jak zwykle
oboków jest zawsze wiecej niż liczb skreślanych
PODPUCHA BO MALO LUDZI ZAGRALO!!!!!TAK jak bylo w multi 105 9/10 KON BY SIE USMIAL!!!!
obokoów jest 60
60okey,ale bez jaj zeby za 25zeta niemozna odzyskac 1/3,to nie jest jednoreki bandyta ze 100 ludzi musi wsadzic zeby 1 cos wyciagla!!!!
Robal_36 jak tam z ósemkami w MM ci idzie ? grasz z plusem?
Robal_36 5/8 to nie jest zle
Od dzis po 1 kuponie na losowanie nie dam sie w H...a ,robic przez TS!!!!
A gdzie skan ???
Robal_36 ale jak trafisz 8/8 i padnie w plusie a ty bez plusa wysłany to pierw bedzie tak a potem tak
emerytka 46
albinlotto
nie, w mm nie gram z plusem z założenia i nie będzie
nie, w mm nie gram z plusem z założenia i nie będzie
Robal.
Żarty.
Żarty.
Robal_36 emerytka sobie żartuje tylko
Albin.Witaj
torsan w plusie 8/8 tak bo bez plusa troche skromnie
Trzeba isc na i puscic 1kupon tylko bo i tak beret,tabela wygranych to Fikcja TS na 100%.
e46
domyślam się - 20 zeta doooopy nie urywa, ale skoro słowo się rzekło
domyślam się - 20 zeta doooopy nie urywa, ale skoro słowo się rzekło
Robal.
torsan jak ktoś marzy o 1mln u TS to powinien tylko atakowac 8/8+ bo najłatwiej tam trafic ze wszystkich gier TS
Spacerek
Ale torsan to jest nie osiagalne do 6ciu liczb to jeszcze cos urwiesz, 20 zeta to nie kasa ale razy 7 to juz cos!!!!