Wpisy 1 949 852 – 1 949 951
23 lutego 2014 12:43 → 23 lutego 2014 13:55, 100 wpisów
doktor..ale widzisz Lila napisała ze może usiąść wiec to juz bardzo dużo
Lila
Max
Max
Max.
A niech się śmieją.Wiesz,ten się śmieje,kto się ostatni śmieje.
A niech się śmieją.Wiesz,ten się śmieje,kto się ostatni śmieje.
tomaszewskiego dali nawet na losowanie ME16 spocony janek pewnie polakow da do anglikow
no karwa twarz dawac losowanie bo jak nie to wpieol i po co ci to
bry lila gryks..monet..e-46..max..doktor2p.. mw.. .. isla ..wed/net.. agattka .. krzysztof c ..
bry lila gryks..monet..e-46..max..doktor2p.. mw.. .. isla ..wed/net.. agattka .. krzysztof c ..
na piecu 39 rozpalam sie albo napalam
niemcy szkocja polska irlandia gruzja gibraltar mykam se do losowanka
boze ratunku
własnie zrywam plaster rozgrzewający
z korzonków
własnie zrywam plaster rozgrzewający
z korzonków
z niemcami bez szans irlandia ciężko a i ze szkocja nie wygrają dwóch meczy.3/4 miejsce
lila
ide do kąpieli
ide do kąpieli
Wasyl
Tylko się nie utop.
Tylko się nie utop.
emerytka lila
wasyl ..powiem tak ..idz se na solarke nie po to zeby się opalić tylko po to zeby się wygrzać ...gwarantuje ze pójdziesz dwa razy po 10 minut i bedziesz miał z głowy ból korzonków na 5 lat..przerabiałem to i teraz mam spokój ..a brałem zastrzyki i nic nie pomagało ..
Krzysztof
Max, na korzonki Wasyl dobrze radzi. Jescze możesz sobie sprawić lampe sollux i bedziesz miał solarium w domu za free! Pozdrawiam wszystkich chatowiczów.Własnie wrócilem z jazdy rowerkiem ,jest CACY!!! 12 st.C Pozdrawiam !!!
Jackwar
Mirnam
Mirnam
Witam Jackwar! Musze trochę "flaka" zgubić, bo tylko te auta, a już buta nie idzie zawiązać i lusterko trza brać do pomocy ,zeby luknąc na....
Jenifer do mnie na @ napisała.
Drogi użytkowniku!
Pomyśl, ile razy nie udało Ci się osiągnąć pełnego wzwodu lub utrzymać
go wystarczająco długo? Ile razy Twoja partnerka była rozczarowana? Ile razy się za to obwiniała?
Marzenie każdej kobiety Ty, Twoja mocna erekcja, Twój pewny wzwód
i większy popęd seksualny. Bądź zawsze gotowy do akcji z Vigrax
Odwiedź naszą stronę internetową
Pozdrowienia:
Vgrx Ltd.
Vigrax>>> jeszcze nie próbowałem . A wy?
Jak myślicie ,dobre to jest i prawdę piszą że tak działa?
Ciekawe ile kosztuje..
Drogi użytkowniku!
Pomyśl, ile razy nie udało Ci się osiągnąć pełnego wzwodu lub utrzymać
go wystarczająco długo? Ile razy Twoja partnerka była rozczarowana? Ile razy się za to obwiniała?
Marzenie każdej kobiety Ty, Twoja mocna erekcja, Twój pewny wzwód
i większy popęd seksualny. Bądź zawsze gotowy do akcji z Vigrax
Odwiedź naszą stronę internetową
Pozdrowienia:
Vgrx Ltd.
Vigrax>>> jeszcze nie próbowałem . A wy?
Jak myślicie ,dobre to jest i prawdę piszą że tak działa?
Ciekawe ile kosztuje..
Max, lampa kosztowała też 30 zeta, ale mozesz jej uzyc do innych czesci ciała np. zapalenie zatok itd. bóle stawów etc. Jezdilem na rehabilitacje , a medyki mi lampe przepisały.Mysle ,po jakiego grzyba mam się pętac po przychodniach, jak mozna się "naswietlac" w chacie i popijac zupke chmielową
jareq08..no tak ..kazdy ma rację ale ja coś mnie łapie czy zatoki czy jakieś bóle ide na solarke ze dwa razy i po kłopocie ..wygrzewam się
Monet , mam w pracy kolegę starszego o 9 lat , on mówi że kupuje w sexchopach leviate , czy coś takiego i jest zadowolony
jareg , podobno dobry sposób jest pić dużo wody , około 3 litry dziennie .