Wpisy 1 944 992 – 1 945 091
20 lutego 2014 11:19 → 20 lutego 2014 12:17, 100 wpisów
Jeśli dobrze usłyszałem to niebawem w Radiowej Jedynce ma być wywiad z Kamilem Stochem. Będzie można zadawać pytania .. .
..................................................
..................................................
MaTq, czytałem gdzies niedawno, że w Polsce naście osób dizennie popełnia samobójstwo...
WN, tylko jakie pytanie mmu zadać, skoro nasze dziennikarzyny juz wszystko wiedza
1 o0o o0o -------> tyle osób ginie na świecie w wypadkach drogowych.. .
.............................................
.............................................
kolo, który twierdził, że samochodem ze stacją na iphona można zdalnie sterować także zginął w wypadku samochodowym...z taką właśnie stacją. Miał pokazać, jak się to robi na niedawnych któryś targach samochodowych
Cześć co to jest postanowienie podatkowe bo potrzebne do szkoły mi i nie mogę znaleść ?
Ciekawe, czy nasze marne państwo nie wykręci się od ....płacenia emerytury sportowej Kamilowi, gdy skończy uprawiać skoki.. .
.....................................
.....................................
moze być minimum 50 cali ale nie samsung...warunek-wbudowana kamera
i co MaTq, zadowolony jestes z tego LG 42? o chyba masz taki jak rodzice sobie sprawili
nawet soniaki powyzej 50 cali kamery nie mają wbudowanej na stałe, tylko jakies opcjonalne
a sprzedawcy nic tylko samsungi polecają, bo najlepiej płacą za pozbycie sie tego z pułek
Postanowienie podatkowe co to jest ?
niech bedzie philips, panasonic, thompson...jakie tam jeszcze firmy są?? ale z kamerą wbudowaną. W necie nie mogłem znaleźć opcji w wyszukaniu "kamera"
A skąd ja mam wiedzieć. Google i tam szukaj
Kondi, ale bardzo dobry jest
Kondi, ale bardzo dobry jest
Za oknem +6. Może być. Szkoda, że nie świeci ... "słoneczna żarówka".
...................................................
...................................................
Jak nie świeci ??aż miło .
matq, toż mowie, ze lipa po całej linii, bo tylko szajsungi maja z kamera
------>> PC Format - Telewizor z kamerą
...........................................
...........................................
Avans, Saturn ..oni prowadzą sprzedaże internetowe i przesyłają kurierami
Zaglądnij
Media Markt chyba też prowadzi
Zaglądnij
Media Markt chyba też prowadzi
Jest w Radiu Mistrz .. .
............................
Słuchajcie Radiowej Jedynki. /Program Pierwszy Polskiego Radia/.
...........................................................
............................
Słuchajcie Radiowej Jedynki. /Program Pierwszy Polskiego Radia/.
...........................................................
Wiecie może co to jest postanowienie podatkowe ?
Krzysztof.
Jak będzie Medea, to się zapytaj. Ona się na tym zna, bo jest radcą prawnym.
..............................................
Jak będzie Medea, to się zapytaj. Ona się na tym zna, bo jest radcą prawnym.
..............................................
No to nie wiem..jakbym wiedział gdzie mieszkasz mniej więcej to bym ci też szukał czegoś
Kondi.. .
...............................
...............................
Bo uczę się w policealnym studium zawodowym na kierunku Technika Administracji a może ktoś z was pisze w tym roku egzamin ?
krzysztof
Wyobraź sobie, że kiedyś uczyłam przedmiotów prawnych w szkole policealnej na kierunku Technik Administracji
Wyobraź sobie, że kiedyś uczyłam przedmiotów prawnych w szkole policealnej na kierunku Technik Administracji
Medea.. .
........................................
........................................
Krzychu postanowienie podatkowe to jest to samo co postanowienie noworoczne tylko, że podatkowe
Dzień dobry wszystkim
Krzysztof.
Ja się nie zajmuję takim prostackim zajęciem jak zdawanie egzaminów. Co miałem zdać, to ...zdałem.. .
...............................................
Ja się nie zajmuję takim prostackim zajęciem jak zdawanie egzaminów. Co miałem zdać, to ...zdałem.. .
...............................................
Pani nam dała pojęcia które musimy wyjaśnić takie podmioty podatku, zobowiązanie podatkowe, nie mogę znaleść postanowienie podatkowe medea76 pomożesz ?
Mateusz hej
Na państwowym egzaminie zawodowym dla technika administracji najtrudniejsza jest z tego co pamiętam egzamin praktyczny bo potrafią dać do "załatwienia" przez zdającego taką sprawę jak na naprzykład sprawdzenie czy akt stanu cywilnego został sprostowany prawidłowo lub prawidłowości wniosku i decyzji w sprawie wydania tzw. wtórnika prawa jazdy
Jest też taki sklep Media Expert tam mają bardzo duzo takich sprzętów
Ale nam powiedzieli że idziemy nowym programem nauczania i nawet nie wiedzą co na tym egzaminie będzie.
Żelka.. .
......................................
......................................
Krzychu wybrałeś trudny fach, administracyjne pojęcia to zagadka czasami
Wędrusiu
medea76 to co to te postanowienie podatkowe ? Ja to rozumiem jako coś takiego co jest nałożone na każdą osobę fizyczną czyli podatek który musi płacić np za budynki itp.
Hura.. .
Urzędnik, golfista, bokser i diabli wiedzą co jeszcze...
Urzędnik, golfista, bokser i diabli wiedzą co jeszcze...
krzysztof
Nie znajdziesz czegoś takiego jak postanowienie podatkowe. Chodzi o zapis art. 216 Ordynacji podatkowej zgodnie z którym organ podatkowy w toku postępowania wydaje postanowienia, które dotyczą poszczególnych kwestii wynikających w toku postępowania podatkowego, lecz nie rozstrzygają o istocie sprawy, chyba że przepisy niniejszej ustawy stanowią inaczej.
Nie znajdziesz czegoś takiego jak postanowienie podatkowe. Chodzi o zapis art. 216 Ordynacji podatkowej zgodnie z którym organ podatkowy w toku postępowania wydaje postanowienia, które dotyczą poszczególnych kwestii wynikających w toku postępowania podatkowego, lecz nie rozstrzygają o istocie sprawy, chyba że przepisy niniejszej ustawy stanowią inaczej.
kondi kamera to nie wszystko liczą się inne rzecze np. czy ma 100.200,400hz
Gracz z miejscowości Szczecin wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Dziękuje.
Wędruś Krzysiu to człowiek orkiestra
Krzysztof to co napisałeś to pomieszanie dwóch pojęć prawnych.
Z ustaw wynika obowiązek zapłaty podatku, ale zobowiązanie podatkowe czyli to kto i w jakiej wysokości ma zapłacić dany podatek czyli określa decyzja wydawana przez organ podatkowy
Nie ma za co dziękować
Z ustaw wynika obowiązek zapłaty podatku, ale zobowiązanie podatkowe czyli to kto i w jakiej wysokości ma zapłacić dany podatek czyli określa decyzja wydawana przez organ podatkowy
Nie ma za co dziękować
doktro...mnie nie obchodza inne rzeczy, tylko wbudowana kamera!!!!!
ma byc wbudowana kamera i minimum 46 cali...czy tak dużo wymagam??
Kondi a philips 8000 series?
kondi kamerkę można dokupić za marne grosze a weźmiesz shit i będziesz pluł se w brodę bo np obraz z kamerki slaby i pikseloza
nie chce dokupic doktor...ma miec WBUDOWANA KAMERE I BYC DUŻYYYY. tyle
A podmioty podatku to są pomiotami opodatkowania ? Bo tak znalazłem.
Kondi lukam na google i chyba ma.. Niestety nie mogę sprawdzić na stronie bo mam net strasznie wolny
napisane jest że ma wbudowaną kamerę i program skype
doktor...doceniam Twojąpomoc naprawde , ale nie obchodzi mnie nic, prócz tych dwóch parametrów
ma byc wbudowana, jak w laptopie, no cholera, kazdy laptop ma wbudowane to badziewie, a TV nie
no cóż, chciałam pomóc ale niestety z moim netem dziś to wykluczone