Wpisy 1 944 273 – 1 944 372
19 lutego 2014 21:29 → 19 lutego 2014 21:41, 100 wpisów
Prosze mnie nie tykac bo ja zapodam kilka wpisów to z papci pani wyskoczy
jak mówię ja patrzę na to przez pryzmat "zabawy". Mam dystans do siebie... jak ktoś się ze mnie będzie chciał szczerze pośmiać, niech się śmieje. Jeśli będzie to nieszczery, szyderczy śmiech, no to już problem tej osoby, bo widać ma problem skoro emituje z siebie negatywną energię... ja jej i tak nie przyjmuję
Falu Kiedys mieszkałem w ZG, nie ma drugiego takiego, miło wspominam. Pozdro jeszcze raz
nowatelka...
wczoraj ze zdrapka stracilem 15zeta a dzisiaj 5 zeta wysłane więc zbierze się astronomiczna suma 20zeta,ts chce wykonczyc hipcia:
jackwar...
hipcio...
ulala: i faktycznie są granice i są bany, ale chyba nie za takie głupoty.
siemanko hipopotam
wyciągać te kule z wora
12,30,42
8,57,69
21,27,40
9,15,60
18,42,68
7,32,71
8,57,69
21,27,40
9,15,60
18,42,68
7,32,71
I jeszcze raz apeluję. Piszcie do mnie maile, albo nawet anonimowo z formularza kontaktowego (www.multipasko.pl/kontakt.php) co sądzicie o obecnej formie czata, czy coś by należało zmienić. Może wprowadzimy limity na np. 10 wpisów na godzinę na nick ?
Jesteś jedna z paru osób na MN,,która jest wspałniałym człowiekiem za to dla Ciebie duże
Gaja...
karwa co za lizostwo i konfidencja to już sama karwa z papci wyskoczyłam
Pasko , jak będziesz wynagradzał milczących to chat zmieni się w pustą ścianę
deki..jestes zarąbistym bratem mym.Szacun dla Ciebie a jak cos Ci nie pasi to uważaj bo Ciem podpierdykam do Pasko
kochani zebraliśmy się tutaj by zbiorowo i publicznie dac się zrobic w ...ja ,więc proszę losowanko,bo czas leci
Losowanie
Jaka bluzka
gaja nikt nie ma z Ciebie uciechy.Wrabia Cię,nie widzisz? Szuka szuka ażznajdzie
marysia tylko dobrze losuj do mojej kieszeni