Wpisy 1 944 192 – 1 944 291
19 lutego 2014 21:17 → 19 lutego 2014 21:32, 100 wpisów
Pasko..widzę że nie panujesz nad MP...nawet Ciebie w słowach ironizują.Bardzo przykra sytuacja.Poziom tych użytkowników jest zerowa
ulala: panuję nad MP, a czat to nie jest multipasko, to tylko jego niewielka cząstka i w sumie po to jest, żeby można było w miarę popisać o Lotto i nie tylko
czytalem pasko ale pisanie duzymi literami to tez sa jakies widełki bo przywitac sie duza litera czy w zartach to jest inna sparawa jak ktosby komus przeszkadzal na czacie albo utrudnial mu przez to pisanie ja wole osobiscie sie posmiac niz kgos obrazac albo plakac
Pasko..widzisz co teraz Lila robi//bo calineczka to jestem ja...pod Twoim bokiem
oczywiście wcale mi się nie podoba lekki monopol, który tu teraz jest, wolałbym, żeby wpisy rozpraszały się na większość ilość użytkowników niż jak to czasami bywa przez kilka godzin widzę max 10 nicków
rany nic nie rozumiem, byłam na Calineczce ale nikogo z MP nie widziałam
Pasko widzisz teraz sam.Fiolka była z dzieciaramina calineczce a ta znowu ma coś do calineczki,ja o bluszczu a ona że bluszcz to ona.Weź jej napisz żeby nie wymieniała mojego nika.Jednak wytrzymac nie mogła.
ludzie to jest tylko net zaraz losowanie wygrywamy troszke grosza i tym co bedziemy sie przejmowac to gdzie wydac te grosze
ulala: a jeśli ktoś pisałby o "Uli" to też od razu o Tobie? nie można sobie tak przywłaszczać opisów do siebie... bo miałbym tu kołowrotek jakby każdy użytkownik sobie coś ubzdurał i np. "zakodowany" to byłby jakiś nick na goldenlotto i po wpisie nr 1944 221, miał by ktoś jakieś ale
fifi..samą marychę nie,co ja zboczona czy co?Mnie canal plus nie interesi
Dek... jak to jest kod kreskowy to szybko Cię znudzi taki kanał
Pasko ..te 10 nicków to widzisz godzine przed losowaniami i godzine po losowaniach
Pasko...proszę o likwidacje konta i zycze Ci powodzenia.
Widze ze nie chcesz nic rozumieć
Widze ze nie chcesz nic rozumieć
już nic nie można napisać do nikogo o niczym bo co człowiek nie napisze to zara Paskooooo to,Pasko sramto
czy wpisy szkodzą stronie multipasko? trzeba na to patrzeć świeżym okiem. tzn. bierzemy 10 osób które nigdy nie widziały na oczy multipasko, pokazujemy im dany wpis i teraz jeśli te osoby są zniesmaczone, to tak, nadaje się to do banowania.
Szczęsny wypadł z czerwona kartką i załatwionym dla Bayernu karnym..
nawet ja w większości wpisów które podaje mi andromeda czy ulala wiele nie rozumiem, to kto ma rozumieć ? chyba garstka osób, którzy wiedzą o co w tej "zabawie" chodzi. I Wy się tak przejmujecie tą garstką osób ??
Dobry wieczór a co oglądacie mecz ?
łobuzy juz chyba szykuja maszyny do gier,ciekawe czy wszystkie kulki mają tę sama wagę:
Pasko..od trzech ni jesteśmy wyszydzane nieprzerwanie.Nawet w tej chwili Lila z Ciebie drwi jak i pozostali..to jest bardzo przykre
3/3 trafiłem o 14:00.
ulala: nie wiem, ja się z tym nie identyfikuję w każdym bądź razie.
W typowaniach ale.
dziś miła pani sprawdzała przede mną kupony z duzego ale nic nie miała
Prosze mnie nie tykac bo ja zapodam kilka wpisów to z papci pani wyskoczy
jak mówię ja patrzę na to przez pryzmat "zabawy". Mam dystans do siebie... jak ktoś się ze mnie będzie chciał szczerze pośmiać, niech się śmieje. Jeśli będzie to nieszczery, szyderczy śmiech, no to już problem tej osoby, bo widać ma problem skoro emituje z siebie negatywną energię... ja jej i tak nie przyjmuję
Falu Kiedys mieszkałem w ZG, nie ma drugiego takiego, miło wspominam. Pozdro jeszcze raz
nowatelka...