Wpisy 1 943 959 – 1 944 058
19 lutego 2014 20:29 → 19 lutego 2014 20:53, 100 wpisów
ma 30 lat i zwiedził cały świat a w stanie wojennym narażał licencje pilota oprowadzając wycieczki po kościołach
Zgadnijcie kto to ?
jest takim idiotą ?
Zgadnijcie kto to ?
jest takim idiotą ?
piajany facet wali piescia w latarnie ,policjant przechodzac spytał się, co sie stalo,on mowi ze puka do domu i nikt mu ne chce otworzyc.Policjant mowi ze moze nie ma nikogo w domu,na co pijak mowi ze musi ktos byc bo na gorze sie swiatlo pali.
w okolicach Radomia przyjmują do pracy fizycznej po szkole podstawowej
ma 47 lat i ponad 30 lat pracy
plus parę lat teraz na bezrobociu
a sukces życia
to jazda lokomotywą na trasie Kutno- Konin
ma 47 lat i ponad 30 lat pracy
plus parę lat teraz na bezrobociu
a sukces życia
to jazda lokomotywą na trasie Kutno- Konin
MAX WYJMIJ REKĘ...
Deki
MAX normalnie calineczka Ci ja mam dugiego kija ,jak jej dzsi pierdyknie to na dziś jej styknie
Deki witasz obecnych ...chorych... tylko tacy się tu znajdują, nikt normalny takich głupot nie pisze i sam ich nie czyta
1 943 973. MAX 2014-02-19 (20:37) Duma Katalonii
Mam już moc ..czuję mrowienie
W czym?
Mam już moc ..czuję mrowienie
W czym?
Lila>> Ty też moc rozdajesz?
To ja też poproszę ...tak ze cztery kW.
To ja też poproszę ...tak ze cztery kW.
deki a takie tam historie pisane i czytane bez cenzury,czasem gospodarz bananami częstuje zeby z głodu nie peirdyknąć
jacekkowal ale te banany to sa pierwsza klasatakich żes w życiu nie konsumował
Siemanko
Lila...
MAX a po mocy przychodzi sen i nastaje spokój i po Bożemu bo tylko tak podobno w ciąże się nie zachodzi
panoramix....
jacek a Ty czytach archiwa hm , czy są interesujące ? , skąd ta fascynacja akurat tą lektórą
PASKO...TP Co tutaj wyprawia użytkowniczka LILA przechodzi ludzie pojecie..Calineczka to jestem ja na Goldenlotto.To jest zbiorowe SZYDZENIE JUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja pisalem o tym ze dzisiaj rowno typwalismy razem na 21,40 o godzinie 14;27 i mje typy juz nie skopiowalas